Klikni na "Dračí manuál" a nahoře je odkaz "něco o HTML"... Tam uvidíš, že ještě nadpisy, odstavec a sup + sub.
Ps: Teda sup+sub tam neuvidíš, ale fungují. Nejsou tam papsaný, protože na ně blbeček Skorpion při úpravách zapomněl. ;-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
čuzz, takže tady fungují jen ty nejzakladnějsi HTML tagy ??
jen tucne, podtrezene, a kurziva ??
to je skoda :-(
Děláš si srandu? I když je fakt, že i jeden nejmenovaný redaktor do včerejšího večera nevěděl, mám jeho nekonečnou vděčnost...že, zelená hvězdo? :-)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ru%C4%8Dn%C3%ADkov%C3%BD_den
Co je to ručníkový den?
To já se šel s ručníkem mrknout na prezidenty...Ale po celým Brně jsem byl snad sám, strašné.
Syrus: Závidím... Já se fakt těšil do závodní jídelny (což se mi stalo poprvé, fuj), až tam budu počítat lidi, kteří mají... Skoro mám chuť vyrazit před firmu do tržnice a nějakej tam koupit.
konopaslik:
to já jsem dneska šel s ručníkem na postupovou zkoušku :-D
Jsou rázní a smělí a s hrdými čely,
chtějí se dělit o zážitky své
...
konopaslik: tvůj brácha?:-D
Včera jsem rozeslal po firmě maila, avízujícího ručníkový den. Dnes moje šéfová, ředitel odboru i půlka kanclu přišla s ručníkem. Hádejte, kterej debil zapomněl ručník doma. :-/
Ale Gumídci! Hopsinková šťáva je jasný alchmistický nápoj. Mluvící medvěd zase magické stvoření. Kníže Igor, Kryštof a Klára zase nějaké ty Cp.
He he. Co takhle hrát DrD ve světě Gumídků?
Pokémon je fenomén :D
Mimochodem stůl o Pokémonech už tu kdysi byl... O Gumídkách ne...
"Mám všechno? Doklady, klíče, ručník... Pohoda, můžu jít."
Aneb nevíte-li kde máte svůj ručník, nejste asi lidé, se kterými je potřeba počítat.
Dovolím si upozornit, že zítra je 25. května, slavný Ručníkový den. Tak ne ať si svůj ručník necháte doma, ukažte světu že jste taky frůdi co ví, kde mají ručník.
Tinwen: ještě že tu máme YoutTube a nějaké sosací programy :)
Tinwen: teď si mě urazila
Karel Doleček: A navíc sem žánrově (více méně) patří :)))
Já si gumítky vůbec napamatuju :'(
1) Ne, zůstávám u Pokémonů, mám na mysli RPG hry Pokémon od Yellow až po Emerald, to jsou velmi dobrá díla (stojící hlavně dost stranou od toho stupidního seriálu) a myslím, že třeba i někoho to může zajímat, proto se tedy ptám, zda myslíte, že to schválí?
2) Rád bych vás všechny pozval ke Stolu o ničem, kde zrovna proběhla menší debata o zkratkách a stylu psání interneťáků, takové ty "lol, rofl, woe, wid" apod. Závěrem se povedla dobrá pointa :) Ostatně, i samotný stůl je velmi zajímavý, doporučuji :)
Nathaka Warrior: Udělej stůl o Gumídcích. Ti mají lepší filozofii