Měli bychom založit stůl...tady asi moc kecy typu Nic o ničem, pouze jen tak..nemaj šanci :)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
mop na fóre má na druhom konci reputačný kanón. nedráždite upratovacie čaty. :P
Mno, zkus Google, že jo, to můžeš taky tak brát ... ... Já mám nejradši Yahoo.com ...
Neznáte adresu nějakého amerického katalogu ve stylu Seznam, Centrum či Atlas?
Barbar: neříkam, že je na něm něco špatnýho, podle mě je žlutej nejlepší:) Říkal sem to vždycky.
Textoris: Jo tak, mno uvidim. Každopádně dík za radu. Btw Stodolná je nějaká matka ostravskejch hospod nebo co?:)
hvězdičky jsou škaredý, nejhezčí je fialová :)
ad Ostrava: provést po hospodách??? Stodolné je otevřená skoro furt, tam se i najíš a popřípadě i pospíš...a hlavák je blízko a kdyby si tam nemohl trefit, tak koleje jsou hned u stodolní....
takže no problem, ne?:D
Na žlutém levelu není nic špatného...i když Level je ošklivé slovo, lepší je Score.
"Vážený uživateli, kašlete na psaní nových příspěvků, spamujete fórum a jenom pindáte v Putyce, takže vám zůstané váš pitomý žlutý level. Cha chá! Máš smůlu ty trolle. Hodně štěstí v dalším počínání!"
Stoupa: "Vážený uživateli, server DraciDoupe.cz se rozhodl ocenit vaši tvůrčí aktivitu oranžovým levelem kvalitních tvůrců. Hodně štěstí v dalším počínání!" -- Ja si zase moc neužil modrýho ;-)
Sethem: heh, a ty jako myslíš že k nám jede přímej spoj z Ostravy do Sokolova?:D Jestli ty se probudíš a vystoupíš v busu v 6, tak já taky...jenom s tim rozdílem, že budu muset tak hodinu čekat, než mi pojede něco dalšího...:)
Hustě:D Vážený uživateli, server DraciDoupe.cz se rozhodl ocenit vaši diskuzní aktivitu modrým (diskuzním) levelem. Hodně štěstí v dalším počínání!
- TO sem si toho žlutýho lvlu moc neužil teda...:)
Skorpionovi: To je spíš výhoda než nevýhoda. Když jedeš do Prahy, musíš se probudit a vylézt z busu už v 6:00, kdežto do Varů je štreka dlouhá a hosteska tě vzbudí až někdy v devět...
Skorpion: No západočeský to byl dřív. Teď je to Karlovarský:)
Sethem: No to by se dalo taky, ale už vidim jak v noci budu mít náladu na tolikahodinovou štreku...:/
Sethem: Středočeský kraj je od Ostravy ale přeci jen kapku blíže než ten Karlovarský (neni to hádovou západočeský, nebo něco takovýho?).
Stoupovi: Ty jseš máslo, já vodjíždim v půl čtvrtý ráno zpátky do Prahy:-)
Nechystáte se někdo v týdnu z Prahy do Olomouce?Potřebuju vyzvednout jedno zvířátko /ne,Meleganta ne /.Odměnou vám budiž 2 kila mrkve a můj neutuchající vděk :-)
Bližší info interní poštou.
Syrus: Mňo... těsně vedle :-)
Hledá se dobrovolník/dobrovolnice (Ostravák/ostravačka) - dávam přednost druhý variantě:P, kterej/á by se mě ujmul/a z noci ze 6.6. na 7.6.07. Maidni maj konzert a přece jenom je to 400km+ od mojeho bydliště a nevim co tam budu celou tu dobu dělat, než budu zase moct odcestovat domů...:) Takže bych byl fakt moc rád, kdyby se našel nějakej dračí-doupař kdo by mi po konzertu za a) zprostředkoval exkurzi po Ostravských hospodách. Za b) dovolil přespat někde ve sklepě nebo na zahradě pod stromem ve spacáku. Za c) bezprostřeně po konzertu objednal letadlo do Karlových Varů abych nebyl na obtíž:) Případný zájemce nechť si zvolí libovolný počet variant:)
značka: čistotný, společenský, neškodný :P
Skorpion:
až na to, že jsou to Nová povolání...
Koukněte do čekárny na nové rasy... všechna jsou podtržená a tučná a to jich tam je 5. Suk asi chystá invazi... :-)
PS: "Podtržené tučné písmo - dílo je připraveno ke schválení, ale čeká, až budou dořešena jiná díla (tento krok není nutný)."