Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Hahá, hahá, quest completed. Už docela dávno, nu což. Ale teď se rpgpedia celkem rozjela, ani to nestíhám sledovat...

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Korhul: Učinil jsem krok #1 a registroval jsem se... Na krok #2 sbírám síly ;-)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Tak, mohli bychom se posunout někam dál... Kdo už napsal článek na rpgpedii? :-)

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Tohle je spam....smazat...:)

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Mějte na paměti, že Fórum je viditelné pro kohokoliv - je to naše vizitka.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Azucuache: Hned to smaž :)))) Ať někoho nevyděsíš :)))

Ikonka uživatele Azucuache

Uživatel úrovně 0

vzhledem k tomu, že je to viditelné pro kohokoliv, tak asi taky minoritně slouží jako ukázka toho, jak to tu chodí (no...he-he :) )

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

found: Neboj, nikdo se v tom nevyzná :))) Nikdo neví, k čemu má složit fórum, všeobecně se tvrdí, že by mělo sloužit pro informace, které se jinam nehodí.

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

Přijde mi trapný se ptát, ale ke všemu čemu slouží fórum, je toho tolik, že se v tom nevyznam, díky moc.

S úctou
Found

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Je-li tu někdo kdo umí JS a/nebo idálně má zkušenost s XUL nebo obecně vývojem pluginů pro Firefox a chtěl by pomoct s vývojem jedné vychytávky pro tenhle server, ať se mi ozve do pošty :o)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Ano, ano, vážené dámy a vážení pánové!
Pouze dnes se Vám otevírá cesta k naprosto unikátnímu, dokonalému a perfektnímu Stolu o ničem. Tento stůl je tak skvělý, že u něj diskutuje i samotný Textoris! ID sice neznám, ale stejně - rychlejší cesta tam bude přes mé statistiky!
Využijte této jedinečné nabídky právě dnes!
A pokud přispějete do deseti minut, pak od nás získáte zdarma titul "Nejrychlejší přispivatel"! Tento titul je putovní a každou půlnoc se vrací ke mě, aby mohl být předán někomu dalšímu. Ale přesto - čest držet celý den tento titul! TO si vážně nesmíte nechat ujít!

Uživatel úrovně 0

Ono by stačilo tlachat na chatu bo u "Stolu o ničem" ;-)

Uživatel úrovně 0

Tak, abych měl zase poslední slovo, tak mi tak asi vyplynulo, že by se mělo minimálně 70 posledních příspěvků smazat:)

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Tohle vám nenechám ujít... http://www.novinky.cz/koktejl/chytry-slon-vybira-v-indii-mytn e_116024_0d2hn.html

:))

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Tím tlacháním tu zapadnou důležitější oznámení, které sem patří. Jak řekla Marsia, přirovnání se nepovedlo, protože jestli chceš pokecat, běž právě do té hospody právě ke "Stolu o ničem".

Textoris: Není to byrokracie, je to snaha zabránit chaosu, který zde někteří kecalové dělají, Tohle místo prostě není na kecání, pochop to. Taky nemůžeš ve škole při vyučování nahlas pustit hudbu, i když se tobě a pár jiným líbí, protože tam jsi od toho, aby ses něco dozvěděl/naučil, poslouchat si můžeš doma.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Stoupa: Důvod bude asi ten, že tu někdo nechce mít pokec, ale místo, kde se budou shromažďovat nějaké informace, které se koncepčně nehodí jinam. Ale když to s tím pokecem nebudete přehánět, tak vám ho přeci nesmažou (někomu možná nepřišlo vhodné vystavovat tu třeba diskuze o Textorisovo ikonce).

Mimochodem, Fórum není hospoda, ale náměstí, takže tvé přirovnání by vypadalo asi tak, že vás z náměstí vyženou do hospody, abyste nerušili.

Uživatel úrovně 0

Panuje tady moc velká byrokracie ....hnus..připomíná mi to jeden takový režim, terý nedávno skončil a docela mě to mrzí...kravina jak kravina, ale .. nic není dokonalé a jestli se o to snažíte tady...touto formou..tak to je tedy...politovánihodné....

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

To mazání už mi ani nepřijde vtipný. Co to je za dementní nápad někoho pořád posílat do putyky k nějakejm stolům? Zajímalo by mě, kterej expert tohle pronesl jako první. To je jako bysme seděli a kecali v hospodě a někdo nám řekl, že jestli si chceme pokecat, tak musíme jít do hospody v jinym městě, nebo třeba na nádraží...na to by se taky každej normální člověk vybodnul.

Jednu věc bych se už konečně rád dověděl...Proč se na fóru maže "pokec"? Odkazování na koncepci a argumentace že "plkání je spam" a že " to sem nepatří" neni odpověď na otázku...

Rád bych slyšel rozumnej důvod od někoho rozumnýho. Dík

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Malá reklamka na jednu veselou komixovou stránku, se kterou nemám nic společného, ale musím se podělit...
http://www.bugemos.com/?q=node/56

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Takový stůl už tu je a ty i já ho navštěvujeme, nemám pravdu? A tam mají šanci dobrou :) Navíc mi další takový stůl typu, který jsi uvedl, hospodský smazal, takže je Stůl o ničem asi postačující ;) Neříkej, že máš málo stolů, kde se můžeš vyřádit.