Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Mgr. Holger

Uživatel úrovně 8

Fenqel - Ohyzda je spíše ukazatelem oblíbenosti daného dílka u uživatelstva - mimo jiné tedy i indikátorem, že próza u něj víc frčí. A jen málo talentů dokáže tento běh věcí změnit (nějaká ta druhá třetí poetická místa byla). Ale to bys musel být Aazyiah (které se to podařilo v 1. pololetí roku 2003).

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Fajn, postřeh máš v pořádku, tak šup zpátky do řady.

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Nemusí se přece dělat OHyZDa pro každou formu příspěvku, stejně tak by se mohly dělat OHyZDy i pro Artefakty, Zbroje atd.

Ne, myslím - jen dvě skupiny. Próza a Poezie...

Byl to jen takový postřeh, žádné radikální žádání po změně..

Ikonka uživatele Mgr. Holger

Uživatel úrovně 8

Fenqel - a pak taky zvlášť hlody, oddělit povídky od úvah, popisů dobrodružství, historií postav... aby měl každý jeden autor svojí vlastní kategorii.

Mám tři Ohyzdy a každou z podobně obsazených rubrik... myslíš, že to o něčem vypovídá? Resp. dokud nevyhraješ v konkurenci ČaE, jako bys Ohyzdu nezískal...

A trofó, v současné době je v rubrice velká konkurence v próze, opravdu kvalitní poezie se rodí pozřídku, tedy, šance tu jsou.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Fenqel: Ano, ano, ano. Zkus to zase za půl roku, teď už se to neprosadí (ne že by se to před půl rokem prosadilo a předtím také ne, ale taková už je asi doba)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Textoris: Ano, resp. zalezi na domluve, resp. ja je posilal, myslim ze neni problem se na srazu ci poste domluvit.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Vítězné...já teda nevím co se vyhrává, ale myslím nějakej "papejr" ale při případné neúčasti na GC...posílaj se poštou třeba?

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Fenqel: Tvá otázka je jedním z kandidátů na ČKD, protože mám pocit, že se objevuje co půl roku...

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Napadla mě taková věc, při projíždění zúčastněných OHZD...

Víte, v ČaE je vždycky moc a moc příspěvků, které mají nad 4.0.. Díky tomu opravdu vyniknou jen ty nejlepší.. Ale..

Nemyslíte si, že by bylo vhodné, aby se OHyZDa udělovala za Poezii a Prózu? Vím, je to jedna rubrika, ale takto je jen malá šance prosadit Poezii u lidí, kteří jen čtou Prózu...

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Lischai: jen některým... mi třeba oficiálně končí až společně s červnem...

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Tuvy: Skončilo zkouškové, není do čeho píchnout. ;o)

Uživatel úrovně 0

Tuvy: Buď sou červení aktivnější, nebo už tento level dostává každý nicotný přicmrndálek.

Ikonka uživatele Tuvy

Uživatel úrovně 0

Všiml jsem si, že za celou dobu jsem tu nikdy neviděl tolik červených uživatelů, jako v posledních dnech. T.

Uživatel úrovně 0

ANKETA

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

Grim: to bylo schválně ( jen pro doplnění )

Mohu se zeptat, jakou reputaci mi dáš?

Uživatel úrovně 0

Dám 10 bodů reputace každému kdo bude pro mne hlasovat...

Uživatel úrovně 0

Já byl vždy příjemnost sama, hrozně mě baví stylizovat seč do sympatického a vtipného Mlékaře Dana.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

LG: grim je pro mne vážným kandidátem... :-)

Ikonka uživatele LG

Uživatel úrovně 0

Jo aha... ja puvodne četl o nejnepříjemnejšího :)) Tyhle dlouhý slova mi dělají problemy :) Tím pádem pro founda teda asi hlasovat nebudu no...takže ani netuším kdo vyhraje... a vubec, beru celej svuj předchozí příspevek zpet :o)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Jednoduše příjemnost sama, to se musí nechat.