Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

"vo sto osm" má být vtipné, nebo ses jen spletl? V druhém případě tě tedy opravím - říká se: "O sto šest"

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

Tak je jasný, že to budu já, ale nikomu to neříkejte, ať si říkaj všichni co chtěj, já si dam hlas od nich taky :-D. No nic. Mělo by být vše jasné, takže od úterka pište vo sto osm...

Uživatel úrovně 0

No jo no, nevím jak být míň příjemný :-(

Ikonka uživatele LG

Uživatel úrovně 0

Něco mi říká, že tuším, kdo to vyhraje :))

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

Zahájena soutěž o nejpříjemnějšího uživatele.

Pište mi do pošty. Zdenál souhlasil, že to můžu udělat já

Rules: Nepatí samonominace a soutěz platí od 19.6.2007 --> to mám narozky ... heč ... to jest od úterý.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Když nemá, tak aspoň ostatní na to mohou poukázat...

Ikonka uživatele Morter

Uživatel úrovně 5

Ne každý má "Alcatorovské" tendence.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Eddy: Nejsi jediný. Považuj to za memento, které ti zabrání zpychnout; a až budeš mít příště tendenci nějakému 12letému mladíkovi, co právě poslal do rubriky děsnou blbost, vynadat do pitomců, vzpomeneš si na své začátky a zklidníš se. Věř mi, vím, o čem mluvím...

Uživatel úrovně 0

Lze zažádat o smazání mých příspěvků v rubrikách? Je to už alespoň 4-5 let a stydím se za ně :)

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Neví někdo, kdy bude fungovat HaTMatiLka v Moudré Sově, v Dílně?

Ikonka uživatele Sniper

Uživatel úrovně 8

Omlouvám se Textorisovi za chybu, do downloadů jsem snad nyní nahrál již správnou verzi. Stará bude smazána.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Recenze odmazány, omlouvám se za zpoždění.

Uživatel úrovně 0

Tex: Recenze už jsem hlásil..

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Jo, jsem to projel...jelo to jako po másle:D ale Taky mi vadí v ČaE, že tam jsou recenze..a prostě...nevím..je tam toho moc nebo udělat podrubriky..a za to v ostatních rubrikách je toho málo :)

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

a já se dohodnu s někým na ceně a pak si taky zahlasuju. :)

Ikonka uživatele Tuvy

Uživatel úrovně 0

Tak, já už zahlasoval. Promýšlel jsem to, lámal si hlavu a nakonec zahlasoval. T.

Uživatel úrovně 0

Mno.. v článcích máme 36 nominovaných děl na OHyZDu. Já osobně jsem dal Černého dráčka a tím mé hodnocení této rubriky končí, protože to prostě nemám šanci přečíst. Jsem zvědav, kolik lidí tam bude hlasovat... :-)

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Nevíte někdo, kde by se dal sehnat kevlar na ovázání loučí? Případné odpovědi ke mě do pošty. Díky

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Ale prd neznámé, to jsou všechno paramtetry.

Uživatel úrovně 0

Rotrigo: No podle rovnítek soudím, že jde o matematickou úpravu o poměrně mnoha neznámých, asi nový vzorec... Vybal to na svoji matikářku.