Já žádné omezení nenašel, ale s naším právním řádem to může být zahrabané klidně někde v zákoně o velikosti jahod nebo tak... T.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Tex: takže když budu chodit po městě s mečem tak mě můžou čapnout? lol :)
Ano nad 12cm musíš mít zbrojní průkaz....
já šel ejdnou an ryby a u pasu jsem měl mačetu - 48cm čepel...:) a policie se na mě škaredě dívala, ale já zrychlil krok a už mě neviděli....:) A potom mi kamarád - Voják z povolání říkal o tomto omezní...:)
Neví někdo, zda-li je v ČR omezeno nošení nožů? Někdo se mi snažil nakecat, že čepel do 12 cm, ale dle mě to je hovadina.
Mě vše OK nepřipadá, když pořád nejde hlasovat.
Nikoliv, už je vše OK, jenom v rámci onehdejšího updatu se začaly některé příkazy chovat trochu jinak, tak jsem to musel trochu poopravit :-]
Omluvte prosím mé hraní s ohyzdou, ale je cosi shnilého ve skriptu výpočetním...tak prosím nehlasujte i kdyby to náhodou bylo možné - díky.
Věnování
V Downloadech je nový song - Keeps on burnins by Tex.
Chtěl bych tento song věnovat všem uživatelům tohoto serveru.
&
A dále potom trochu předběžně Skorpionovi k jeho dospělosti...:)
Užijte si to...:)
Nevíte někdo, kde se dělá takovej skleněnej hranol, do kterého laserem ona hledaná firma udělá 3D portrét? Viděl jsem to v SuperStar 2 (Ali Amiri (bo jak se píše) to dal někomu dárkem)...
Já to shrnu :) www.mejsinohy.net
Takže konečně zase něco k tématu .)
Fotky ze Zlenic 07 najdete na mých stránkách - tož zatím ahojky.
PS - v celé velikosti tam přidám zabalený souboru někdy v polovině léta.
all: Velice důležitá správa...na stole:
Stůl Rubrika Galerie
by Indil
Oficiální stůl rubriky Galerie
ID stolu: 1963
Zařazen v sekci: Rubriky DraciDoupe.cz
je velmi důležitá anketa, prosím hlasujte...opravdu by bylo dobré, kdyby hlasovalo co nejvíce lidí. Bohužel mi nevyšel tah, to dát do oficiální ankety, protože tam to podle mého názoru patří, ale fórum se pyšní velkou navštěvovaností, větší než putyky, proto to píšu sem :o)
Nějak se to tady promazalo...plkaly jsme snad? Nejspíše ano...
otázka:
Jede tady někdo z vás na Fenmar? V Srpnu? S Azrikem?
Klaun padl, ať žije král. Aneb, přeji Krtečkovi mnoho štěstí na jeho novém postě.
Reuben: Né každý to tady myslel zle Reuben...jen, pokud jsi to všechno ztihl, tak to tě obdivuji :o)
Nathaka Warrior: Právě
To abych se taky začal pomalu bát.
PardGalen: Jakto, že je každý, kdo udělá více než jeden příspěvek denně podezřelý? A já myslel, že jsme kamarádi... Fňuk
Projekt Kruh. ID 2092, larpaři kteří se neberou příliš vážně a chtějí pobavit sebe i ostatní stavte se...
Zatím koncipováno pro Zlenice 2008 ale nebráníme se ani jiným akcím které něco takového snesou :-)
dandalf: užívateľ sa do telefónu nepredstavil... >:P
...ale už viem kto to je - ozvali sa. kto ma nabudúce cez víkend poobede zobudí telefónom, dlží mi pivo. :P