Což se dá chápat i jako anketa " Kdo si myslí, že je Quicciho nejoblíbenější uživatel". Hlasovat ale mohou jen ti, kteří mají potvrzení od lékaře na časté výpadky paměti ;).
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Včera poobede ma zobudil telefonát od môjho najobľúbenejšieho užívateľa, ktorý odo mňa niečo chcel.
neviem kto to bol, ani čo presne chcel, bol som ešte v polospánku.
ktokoľvek to bol, nech sa mi ozve do pošty že čo a prečo chcel...
Taková parodie, dalo by se říct...a ani se s tím nedá tak krásně programovat.
Co je to Dračí doupě?
To mě tedy mrzí, že jsem nemohl hrát s váma... Co jste to hráli? Byl to alespoň Zig-Zag?
Já Keddieho chápu. Sám jsem mu ji zabil. Godzzilou.
Hrač DrD: To máš pravdu. Nechápu...
Barbar Cohen: Směj se se mnou a neptej se tak blbě... :-D
Právě mi zabili postavu! A já jí měl tak rád! Byl to vrtulník hraničář! Vy ani nechápete, jak moc sem jí měl rád.
Můžeme se smát?
Salmar a další nadšenci: Tomu se pánové říká
Extremismus
.Nevím zda reagujete přímo na můj příspěvek, nebo i na další týkajících se onoho uživatele. Ale chtěl by jsem svoje výroky uvést na pravou míru...
Svůj příspěvek jsem psal proto, že my to přišlo podezřelé. Nato jak je tu dlouho jsou jeho statistiky podivuhodné. Ve svém výroku jsem ho z ničeho nenařknul, neobvinil a ani tón tomu nenasvědčoval. Jenom jsem poukázal na fakt. Nevyvozoval jsem závěry, neunáhloval svoje myšlenky. Co se jeho stolu týče, o něm jsem se ani slovem nezmínil, samozžejmě ho za to chválím, přeju mu to a jsem rád že má hodnotný stůl v putyce...bohužel moje pracovní nasazení i přez ony 2 měsíce prázdnin, které mi i střední škola poskytuje my nestačí k tomu číst jeho stůl. Ale hlavně chci podotknout jednu věc. Příspěvky a statistiky se mají kontrolovat, není to hanebnost, ani podlézaní, či co jiného, prostě je to nepsaný zákon, nebo by se za to alespoň uživatelé neměly stydět...pamatuji si moc dobře den, kdy můj přítel za jeden den ohodnotil asi 30 příspěvků starších cca. 2 roky a hned druhý den ho jednauživatelka zpovídala poštou kde si nahnal body a ačkoliv se ospravedlnil že prostě si četl starší příspěvky, něco hledal a nevině přitom hodnotil, byla mu nadpoloviční věčina odebrána...celá akce trvala bez varování, prostě zčistajasna. Tímto faktem nechci rozběhnout novou diskusi, ani se nad tím pozastavovat. Co se stalo stalo se, ale chci jen říci, že vaše reakce, podle mého názoru je přehnaná...
s úctou anarion
Protože jsme ho tak dlouho hledali, až jsme ho našli.
Proč found?
Právě mám v Líhni nováčky jen já... :-D
Jó, to já zas od půlky srpna prakticky až do začátku září, to kdyby náhodou někdo...asi ne...ale kdyby...tak tak. OK?
Sice to neočekávám, ale kdyby mě přece jen někdo potřeboval... Od 1. do 13. července budu pryč. Možná sem občas na chvíli kouknu, ale nebude to na dlouho.
CM.
Nebo fankluby...
Zato stoly se zakázaným zápisem, kde se máme svobodně vyjádřit k odcházejícímu redaktorovi, potřebujem všichni...
Salmar: Presne tak. Kazdy kdo napise vic jak jeden prispevek dene je podezrely a mel by se hlidat. A nebo ho rovnou smaznout, to bude nejlepsi, vzdyt preci o diskuzi o DrD tu nikdo nestoji.
Salmar má pravdu. Důležité je znát statistiky.