Já mam doma mapu Evropy a světa.. Ideální... jsou tam objekty jako: města, pralesy, jeskyně, moře prostě vše, na co si vzponeněs.. jsou tam krásně vidět hranice knížectví a hrabství.. Akorát bacha. ta mapa neni kulatá, ale placatá, takže hrozí, že postavy zapadnou za okraj.. a to znamená smrt
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Já mám doma hory map ze svého světa, který jsem zavrhl...
Sháním někde kdekoliv jakkoukoliv mapu nějakého uzémí s městy..nejlépe fantasy mapa... kdo zná pls pište:)
Ještě než to řekne někdo jinej: Mohl bys tam i zůstat :D Ne, hlavně nám pak dej vědět.
found: Jo dá... třeba bordel.
Co takhle se tam podívat? ;-)
anarion: jak to tam funguje? to je čistě herní server nebo se tam dá dělat i něco jiného ?
Ty jseš tam jako taková ta oblíbená sluníčková holka?
Prosím všechny zdejší uživatele, jenž jsou též přihlášení na aragorn.cz a někdy tam zavítají, ať mi napíší do pošty... děkuji :o)
Jdu se stehovat, budu tedy nejaky cas povetsinou offline.
Doufám, že to tady hned nezapadne, každopádně:
Rád bych se omluvil všem, kterým jsem v poslední době něco slíbil, nebo kterým něco dlužím, ale v následujícím školním roce budu nejspíš tím nejzatíženějším terciánem v republice, a tak se tady budu vyskytovat jen opravdu sporadicky. To bohužel platí i pro těch pár klubů a kultů, kterým jsem se upsal, a pro mé stoly (zájemci o stůl A seš mrtvej ke mě do pošty - nerad bych, aby zaniknul). Čímž se moc omlouvám a od příštího roku se tady snad budu objevovat častěji.
--Darn--
A já se v bahně tázal: "Jak vám dupou králíci?"
Lerain: Minimálně v sedmým patře u Textorisů.
Morter: Kde? Mimochodem já má řeku od baráku tak 10 km daleko:)
My v Bohuslavicích tu sedíme a ptáme se: "Co jsou to záplavy?"
Pršelo hodně, to jo, ale jedinej efekt byl, že jsem mokrej jak prase. Silnice už je suchá.
Zábava.
Textoris: Češi ještě žijou.
Jn...Všichni mluví o katastrofě a my se tomu ze 7. patra smějem...:)
Všichni jak maj povodně a plno vody... já dnes ráno koukal u nás na řeku a byly v ní ještě suchý ostrůvky z nánosu na dně. Asi 30cm vody :D prostě jak kdyby vůbec nezapršelo. Já sám ale bydlím o pár kilometrů dál na kopci, nikdy sme neměli ani vodu ve sklepě, natož povodeň, vše teče hned dolů. A já jsem rád, že to tak je :-)
pro vsechny priznivce fantasy a metalu
Vader - Sword of the Witcher videoklip
http://wptv.wp.pl/muzyka.html?wid=9171879&ticaid=146 ad
U nás jen chčije a chčije a chčije, řeka je sice 40 m daleko, ale o dobrých 7 metrů níž. :-)