Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Nathaka Warrior má doopravdy narozeniny. Za čtyři dny.

Klidně vás i pozvu, stačí se dostat na Vysočinu :-) Ale osobně jsem se rozhodl slavit to v sobotu 15.9. v jendom malém klubu v Mrákotíně. Takže tak.

Jsem si to nemohl v horečce narozenin nechat ujít, když jste takovou náhodou trefili zrovna toto období :-)

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Nesro má narozeniny</h1>

Všechy vás zvu! 10.12.2007 proběhne oslava!

předpokládaná účast: já (oslavenec)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Gurni: Tak všechno nej:) A sry...těch 450kiláků do holomóca asi nepojedu;)

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

found: Já bych skoro řekl, že každý z nám měl narozeniny...

NW: O tom budu uvažovat, až to nastane.

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

všechno nejlepší vám, kteří opravdu slavíte. AO: já měl taky narozeniny, v červnu ...

jinak lidi, jukněte mi pls do MS dílny, na druhou verzi tý básničky jestli se tomu tak dá říkat ...

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Gurni má narozeniny!!!

oslavné akce budou trvat cce týden dneškem počínaje, všichni jste srdečně zváni na kterýkolik den kromě dneška:-) Flašek padne spousta a s špunty si poradíme:)

předpokládaná učast: seb.valmont, kaski, Gurni (oslavenec)

Uživatel úrovně 0

Mordae měl narozeniny!!!

Přeji Ti, milý Mordíku,
co nejvíce tučných zombíků.
Před bránou je zástup poníků,
chtějí Ti vzdát hold, lumpíku.

Akce proběhla na mé skřeťácké tvrzi a padla jí za oběť flaška, jež nechtěla vzdáti se špuntu svého.

Účastníci: KEL, Elis, Mordae (oslavenec), Sisqinanamook

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

V dnešním světě se jede podle nějaké ženy jménem Většina :)

Uživatel úrovně 1

Skorpion: A až bude hlasovat celý server už budeš spokojen? :-)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Zdenál: kua, a já už hlasoval:( Takys tu soutěž mohl vyhlásit dřív!

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Kdo napíše do "no comment" nejhustější komentář!?

Uživatel úrovně 0

NW: Jednoznačnost v 50 lidí je méně jednoznačná jak ve 100 lidech ;-)

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

.. je to by Skorpion, takže redakce s těmi výsledky dělat nic nebude, je to jen a pouze pro osobní potřebubu Skorpiona, copak to nikdo nechápe? :)

Uživatel úrovně 1

A zatím běží poměrně jednoznačně, že?

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

K tomu mě napadá: Bylo by zajímavé, kdyby se udělal součet všech podobných anket, co už proběhly, a zprůměroval výsledek ze všech dohromady.

Uživatel úrovně 0

Anketa o Foru pořád běží...

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Aritma: I feel your anger.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Textoris: no konečně máš pořádnou ikonku;)

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Víte co mě úplně nehorázným způsobem dostalo?
Píšu už týden práci pro rozvoj DrD. Plnou tabulek počtů a novinek. Chtěl jsem zdokonalit magický systém. Napíšu toho za týden asi 20 stran a pri poslední stránce narazím na tak hrubou chybu, že se tím práce stala absolutně nepoužitelnou. :-( Mám chuť něco rozbít, chtěl jsem to dát do sovy ale nedokázala ty tabulky přelouskat a je jich tam hrozně moc, to ručně nedám, to bych měl zase na tejden

Zájemcům ji pošlu poštou, chci vědět, co na to kdo řekne, kdyby zájemci nebyli, nijak to asi vadit nebude, neí to totiž použitelný :-(

Dost stěžování, jen ootravuju protože sem naštvanej

Uživatel úrovně 0

Stůl ID 610

Opět připraveno k nenávisti.