Uváděl to Alkátor, jde to zjistit velice jednoduše, poproste Aldmáda ta vám tu statistiku řekne. :o)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Zkusím se Almada zeptat, třeba bude něco vědět...
Aramir: Mám takový nejasný pocit (možná se ale mýlím), že tu kdysi někdo (Almad?) taková čísla uváděl - takže by to mohlo být zjistitelné.
ID 1655 Admin- návrhy anket
U kterého?
Aramir: Tak to vznes jako nápad u stolu v putyce.
Saragon: Jo dobrej nápad :)
Možná by víc napověděla i anketa
Aramir: Vzhledem k tomu, že je fórum používané jako místo pro super spam, tak by to sem každý mohl napsat a pak by se to dalo spočítat. :-)
Existují nějaké údaje o tom, kolik lidí používá jaký skin? Docela by mě to zajímalo.
Gurni je vtipný, zasmějme se všichni!
Jdeme s kaskim a seb.valmontem do kina na Harryho Pottera, chcete taky?
Aha, a co sem tedy třeba patří?
Všimněte si, že pokaždé, když se někdo chce prezentovat jako "ten správný", tak poukáže na komunikaci poštou, přestože si může podobné poznámky odpustit... toto není reakce (jen) na pana Tartira, ale na všechny ty "správňáky", kteří nezapomenou všude zdůraznit, že jsou ti chytří, kteří klidně začnou věci řešit poštou...
Výborně, už mi to začínalo chybět.
A jedeme odznova:)
Vtip je v tom, Oko, že na Fóru nejsou jen věci nástěnkového a plkacího charakteru, ale taky trochu něčeho mezitím, co umožňuje Fóru žít, dýchat, je pestré. Jsou to příspěvky jako tyhle dva naše poslední, co mají vztah k serveru, každý jim rozumí a není to chat... a všimni si prosím, že se takové věci Darian snaží nemazat.
Nevím, jak to bylo v začátcích jeho funkce, nehodlám ho soudit, možná ano, ale už ne. Nikdo nejsme dokonalý a učený z nebe nespad.
Proč ty máš velký problém s tím, že se někdo snaží prosadit vizi víc odlišnou od té tvé, je mi nejasno, ale rozmlouvat ti to nechci.
Já si jen myslím, že nějaká, byť trochu chybná koncepce lepší než žádná, je-li její tvůrce přístupný diskusi, což Darian podle mých zkušeností je.
Účelem není spamit, ani mlčet. Účelem je něco říct.
Případné reakce prosím do pošty.
No, když už se tu tedy nesmí bezduše plkat, tak se zde mohou propagovat stoly jelikož "Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne)." pozbývá smyslu, neboť oznámení už "nezapadne". :-)
z fora se stala reklama na stoly v putyce?:)
Opět se mučí elfové!
Skutečně, "Smrt elfům" <ID stolu: 610> po dlouhé době znovu "ožívá" a já směle vyzývám všechny, nechť jdou elfy hájit či likvidovat.
sakra..
prosim, někoho, kdo může, ať předá Karlu DOlečkovi stůl 2134 - nějak zblbo ID
Pojďte si zahrát šachy!
Stůl: 2134!
Čtěte nástěnku...