Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele lord Odol

Uživatel úrovně 5

Přátelé i vy ostatní!

Pokud byste chtěli trochu proniknout do šermu v praxi (ne jen v rozličných herních systémech), mám tu něco pro vás.

Šermířská skupina Krkavci přijímá nové členy. Zde je odkaz na leták s více informacemi (kdy, kde a tak):
http://www.bluelion.ic.cz/Nabor.jpg

Pojďte si taky zašermovat, ať tam nejsem za doupě sám. :-) Tréninky trvají hodinu a půl a jsou příjemné (člověk má pocit, že něco dělal, ale nemusíte se bát, že to fyzicky nezvládnete), naučíte se šermovat jedenapůlručním mečem (když to nevzdáte po pár týdnech) a následně i akce jako soustředění (v přírodě), bojovky (s jinými skupinami - boj s poněkud bezpečnější variantou mečů na dřevárny) a třeba i železné bitvy, budete-li chtít. Zlepšíte si fyzičku, získáte tipy na update soubojových systémů ;-) a hlavně je to zábava. :-)

Omezení jsou ta, že se trénuje v Praze a že je to až od osmnácti let. Na druhou stranu do začátku potřebujete jen sportovní oblečení, pokud nemáte meč, nevadí. Časem budete potřebovat vlastní, ale na pár měsíců by neměl být problém vám nějaké nářadí půjčit.

Kromě kontaktů na odkazu neváhejte samozřejmě kontaktovat mě - místní poštou, na mail nebo nejlépe na ICQ. Vše mám v detailech.

Doufám, že to někoho zaujme a že si taky rád užije trochu denní zábavy dobrodruhů!

Uživatel úrovně 0

Vážení uživatelé serveru!

Asi to úplně nepatří do fora, ale doufám že to zkousnete.
Pro ty z vás, kdo tento víkend nemají co dělat, pro všechny příznivce Larpů a pod.: Pořádá se 24 hodinová vlajková, což je hra na principu CTF. Jde o týmovou hru založenou na soubojích mezi jednotlivci a kradením vlajek dalším skupinám. Více informací naleznate na vlajkova.borec.cz

Vlajková se koná tento víkend v lesích u Řevnic.
Pokud byste měl někdo zájem, napište mi na ICQ 296818948 nebo na stepan.chejn@seznam.cz

V každém případě slibuji nezapomenutelný zážitek, mnoho nových tváří, možná si i sáhnete na dno. Prostě něco, co jen tak nezažijete. Loski

Uživatel úrovně 0

Mimochodem víte o změně pravidel? V modulech 1.7. Už nebude mít sicco schopnost zabití, tu získá trochu jinak bojovník. Má se jmenovat smrtící úder. Taky z pravidel vypadne rasa kudůka a bude nahrazena rasou skřeta, který tím pádem zmizí z bestiáře. Těch chystaných změn je víc, třeba se předělá zkušenostní systém, který bude přidělovat zkušenosti za určité situace. Jinak do bestiáře přibude i kyklop, mantikora, wywern,...
debata se rozjíždí u stolu Abbys ID: 2009

Uživatel úrovně 0

Nathaka: Tohle bylo od tebe dosti ubohý...

Aritma: Aby jsi na mé "hromové" oslavě chyběl :) když se bude slavit i něco jiného, což už bude vlastně datumově bližší :)

Měl jsem prozření. Zdálo se mi, jak piji vodu a ta se změnila ve víno...Přišel jsem plný elánu a energie do školy, nabitý sebevědomým...a dostal 5 z latiny. Kecám...;)

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Vzduch je za běžných podmínek izolantem (vcelku slušným) ale pokud jím projde silnější výboj, částice vzduchu se změní (myslím že ionizují) a pak je naopak docela dobře vodivej... tohle ještě vím ale jak je to s tím bleskem si už tak dobře nepamatuju ;-)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

jj, taky možnost:)

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

... nebo mezi mrakem a tebou...

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Spize: Nechápu dotaz:) Blesk je elektrickej výboj...teď se ptáš, jestli je elektrika vodivá a může vést elektriku:)

Aritma: no jak to funguje taky nevim, ale vzduch je izolant. Elektriku nevodí...proto elektrika mezi zení a těma marčnama musí přeskočit ve formě výboje - blesku:)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Aritma: hehe:D Ale to vám proti Reidenovi nepomůže...;)

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Spize: myslím že blesky jako takový vodivý nejsou ale vzduch kolem nich je natolik ionizovanej, že pak vodivej je, ale jestli to někdo ví, řekněte, já na to nejsem expert :-(

Nathaka:
jsem na tvé straně ;-)

Karel Doleček: Neoprén a umlátit ho ploutvema :D

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Mohl bych na moment být tak drzý a strhnout na sebe pozornost serveru??

Prosím sledujte stůl RING. Vy všichni (seznam všech uživatelů) jste byli Astrálním okem označeni za lidi, které "štvu". Proto máte jedinečnou možnost jít tam a pokud mě nemáte rádi, zcela jasně to tam říct a podpořit tím Astrální oko a Lorda Alfika. Celá záležitost je nehezká, ale tohle si líbit nenechám. Samozřejmě budu rád, pokud učiníte opačně, byť k tomu nikoho nevyzývám. Kdo chce, nechť zůstane v pozadí.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Myslíte, že jsou blesky vodivý?

Ikonka uživatele Karel Doleček

Uživatel úrovně 0

Aritma: Doporučji takový ten oblek co se používá pokud jdeš do zamořené oblasti.

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Tak to mi tě budem mlátit jen baseballovou pálkou a v holinkách a gumovejch rukavicích XD

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Snorch: Počkej ty! Přijedu a svoje blesky vezmu s sebou. Mutace už se projevila...sem teďka jako Reiden:)

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Snorch: Já se na tu oslavu hlásím taky! :D

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Na západě moc lítaj blesky, zvlášť pokud se pohybuješ v okolí nějakýho Stoupy...

Na letošního svatýho Václava slavim v Brně narozeniny já, jsou to 17. Měl jsem je sice už v květnu, ale to se natáčela Narnie v Polsku, tudíž jsem si egoisticky dovolil to teď doslavit, ať je proč blbnout a pařit. Zváni jste všici.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Co to je za moderní manýry? Bydlet na moravě a okolí.
Tady snad už neni nikdo normální...jako já...kdo by bydlel na západě:)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Nikdo neví, kdy má Cohen narozeniny, nikdo to vědět nechce a nikdo to taky vědět nebude, natož aby je jakýmkoliv způsobem oslavil. Heč.