anarion: ano
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Prekot bude spíš nějaký pohybový prvek. Asi něco jako kotoul. Potřeboval bych to přesně.
Mám dojem, že tu existuje nějaký stůl určený k těmto překladatelským účelům. Neví někdo jaký stůl to je?
Aramir:
žrď = žerď (viz "prapory na půl žerdi")
prekot by mohl být "překot" (dělali to o překot), tedy "velký spěch", ale jist si nejsem.
Bohužel ne :(
Aramir: nevěděl bys k tomu základní tvary?
Prosím všechny znalé slovenštiny, aby mi pomohly s překladem těchto slovíček:
papyrusovými žrďami
prekoty
Moc mě to pomůže. Díky +A-
all: Tak mě napadlo, zdalipak tady někdo hraje na tom: Abarin.cz?
Zdenál: máš pravdu nevšiml jsem... přesto... stůl jako takový mi připadá lepčí. Najít něco v tý sově a hlavně dočkat se odpovědi... ale uznávám, v MS jsem si toho vlastně ani nevšiml. Teď je tu tedy otázka: Není ten stůl zbytečný?
Aritma: neni už něco takovýho v MS?
BC: Název.
Barbar Cohen: Tak teď jsem tě nějak nepobral :-(
DrD? Co má tenhle server proboha společného s DrD?
Pravidla DrD
ID: 2144
Zde řeště své otázky na pravidla DrD. Pokud máte problém, připomínku, postřeh nebo nápad, jistě ho přidejte a doufejte, že na něj někdo znalý zareaguje.
PS: Založil jsem tento stůl, protože jsem v putice žádný stůl zabývající se přímo pravidly neobjevil. Pokud ale přecijen nějaký existuje, dejte vědět.
Potýkám se již delší dobu s neaktivností stolu:
Stůl Řecká Mytologie a Antická Filosofie
by anarion
ID stolu: 1949
čtěte, snad se to tady chytí :o)
Nové téma stolu Bestiář 1890
Bestiář DRD +
- Jak se vám líbí?
- Používá te ho?
- Je dostatečným, nebo málo obsáhlí?
- Dá se nějak použít i při hraní DRD a jak?
- To vše a víc u stolu
Legar: Ajo, už to vidim, Díky ti. Moje chyba, nepročetl sem si to pořádně, jenom přelítl očima.
Stoupa: V TaR jsou napsáni Mavev a Elwin (a to platí) tak nějak vypadl Suk (až si najdu čas, tak ho tam doplním).
Jo a taky by mě zajímalo kdo má na starosti moudrou sovu:) Jako že tam může mazat atd. Páč sem to nikde nenašel napsaný
Lidi, ten IRC kanál dracidoupe.cz normálně běží? Když tam přijdu nikdo tam neni a nevim jestli je to tim, že sem na blbym kanálu, nebo tam fakt vůbec nikdo neni:)
A stůl Pokémon s těmahle všema nemá nic společného.