Nethaka: Víš jak je to s těma potrefenýma husama?;)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Já to nebyl.
Takže je v zájmu nás všech Saladinovi předhodit nějakou oběť.
Saladin postrádá tři své knihy DrD+. Saladin by je rád zpět. Kdo má Saladinův bestiář, PJ a hraničář/kněz, nechť Saladinovi vrátí.
Saladin nemá dobrou paměť, nemá tedy žádnou konkrétní osobu, které by se mstil, pokud se knihy nevrátí. Saladin to tedy vezme plošně.
Chcem sa opýtať či neviete niekdo kde by som mohol zohnať nejakú mapu najlepšie asterionu ala wallpaper ?
Ohľadom Conov (som sa už raz pýtal, ale..) - kto bude na Fénixcone ?
To záleží na morální, ideologické a politické orientaci každého z nás. Já měl na mysli fašisty, ale nerad bych tu rozpoutal ohnivou řeč na takové téma, to si nezaslouží.
Nácky.
Myslíš českou policii nebo anarchisty?
deshi: Dobrý postřeh, včera totiž měli v Praag krysy pochod.
Včera jsem viděl venku krysy. A hned dvě. Opravdové živé. Byly asi uprostřed chodníku, když jsem šel na autobus. Ta vepředu to nabrala ve směru svého pohybu mezi keře. Ta vzadu se otočila a vrátila pod stánek s občerstvením. Bylo to tam blíž i s tou otočkou. Bestie jedny chytrý...
A to jsem si myslel, že už je potkani zcela vytlačili. Že by to byla předzvěst toho, že se skaveni vracejí do Praag? Vždyť včera říční hlídky brázdili hladinu řeky a já cestou do práce spatřil, jak mají v dece zabaléno cosi mokrého, co více než ruku, připomínalo chapadlo...
Dnes ve 20:00 na ČT 2 poběží Soudné sestry - dramatické zpracování Prattechotva románu v provedení divadla v Dlouhé. Pro fanoušky naprostá povinnost, zvlášť jestli je pro vás nemožné navštívit představení naživo.
Osobně preferuji anglickou versi ale co :)
Marsia: Tomu se říká dobrý odkaz....děkuju:)
ID 2165
Doplnila jsem něco málo o autorovi a přihodila první kapitolu Dědictví krve. Třeba vás to navnadí a pak si přečtete celou knihu.
Když tak vidím ten Almadův odkaz, tak mě napadlo, že na todle
http://www.oots.cz/main.php?view=list&item=1&auth=
se m nikdo asi ještě odkaz nedával. (Český překlad komiksu Order of the Stick)
Elf power... Jo, to zařadim do svý hry.
Copak přesný... ale jmelí! Všimli jste si, co se letos urodilo jmelí?
Almad: přesný:)
elf power
http://www.romikh.svetjinak.net/druzina/images/hlasky/ komiks3v.jpg
On se nevysmíval holobiči, on se vysmíval zapnuté reputaci na foru, to je rozdíl.