Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

A není to náhohou Almadova hlava ve scanneru? Po trepanaci lebky (to by vysvětlovalo ten mozek)?

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

No dyť říkam, namaloval zelenej mozek a polil ho vodou;)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

KOMU: Almad    [info] smazat     22:51:48 13.08.2007
Už dosti dlouho si lámu hlavu, co má tvoje ikonka představovat? Napadli mě jen 2 věci... Rozzrněná obrazovka. Bludiště.

OD: Almad    [info] smazat     23:09:16 13.08.2007
Ve skutecnosti je moje ikonka fotka :)

KOMU: Almad    [info] smazat     23:10:45 13.08.2007
Vážně? Ufo? Boží zázrak, paralerní jevy? nebo jsi zapoměl sundat z foťáku kryt? ne... *vážně* Copak? :o)

OD: Almad    [info] smazat     23:26:34 13.08.2007
Musim mit nejaka tajemstvi ;) Ne dobre, neni to fotka, je to scan ze scanneru. Nerozostreny, neupravovany, jen tam mozna byly nejake retuse nejakych rozmazanych car, original byl parkrat polit vodou ,)

KOMU: Almad    [info] smazat     23:28:32 13.08.2007
počkat... to jsi polil papír vodou a vznilkdo to tohle?

OD: Almad    [info] smazat     13:56:38 14.08.2007
Ne ;) Hele fakt neres ,)

Takže zase víme velký *****

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

spiritusmortis: no dyť říkam, namaloval zelenej mozek a pak ho vyfotil

Ikonka uživatele spiritusmortis

Uživatel úrovně 5

Tobsa : Sem praskac a bonzak.

Ikonka uživatele Silverdan [pošta] 16:40:07 15.02.2005
Almad: Co je vlastně konkrétně na tvé ikonce? Je to prostě jen takové vlnění, nebo si pod tím mám představovat nějaký tvar?

Almad [pošta] 16:50:25 15.02.2005
Silverdan: Moje ikonka je udelana z fotky jedne veci, co jsem na neco namaloval, a co to je se nerika ^___~

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Tobsa: Všechny ikonky nemusejí něco vyjadřovat, nebo mít konkrétní pojmenování toho, co na nich je (tím nechci říct, že je to zrovna Almadův případ- to ví snad jen on sám a možná ani on ne).

Uživatel úrovně 0

Je to améba. Páč je tvárnej. Hlavně po Velvetu.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Almad má na ikonce zelenej mozek. Mozek, protože má rád želvy ninja a vždycky fandil mozkovi (http://www.x-entertainment.com/articles/0804/1.jpg) a zelenej, páč je to militarista. Žejo?:)

Uživatel úrovně 0

Já v tom vidím soustředění síly, velice nevyvážené a nerovnoměrné,.. ani ne tak nerozhodnost jako spíš mystická rozmanitost. XD Viděl bych v tom ještě něco ale to je zde nepublikovatelné..

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Hrač DrD: Vskutku; to by odpovídalo... :-D

Almad: Mě by to ale opravdu zajímalo. :-)

ALL: Nevíte to někdo?

Ikonka uživatele oči plíživé

Uživatel úrovně 0

Tobsa: Hádej co značí moje ikonka?? 8-D

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Viděl bych to na přímočarost Almada, když mluví o termínu okolo RPGplanet ;).

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Muhehe.

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Ehm, vím, že to je naprosto mimo mísu o čem se tady teď kdo baví, ale vždycky jsem se chtěl zeptat:

Almade, prosímtě, co vyjadřuje Tvá ikonka? Resp. co je na ní vůbec vyobrazeno?

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

Almad: nu, este ze tu nie je Guner, to by bola skor skoda...
ale RomiK a Solweymira... tie mena mi nieco hovoria z doupete.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

http://rpg.sk/?q=sutaz-najzaujimavejsia-rpg-postava-2007-vyhodnot enie

A nakonec nikdo z doupěte, chm chm chm...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

...a to byl pěknej podraz!

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

No to mě... podrž. Díky.

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Nebudete náhodou někdo v sobotu ve zlíně na koncertu Helloween, Gammaray a Sabaton?

Ikonka uživatele Ithildur

Uživatel úrovně 0

Myslím, že pod 13 by to vyžiadalo mail na rodičov a následné overenie, či rodičia súhlasia s Tvojou registráciou...