Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

Jak kde...

Uživatel úrovně 0

Ne. Znamená to, že alkohol je legální od osmnácti.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

To jako že mladší třinácti let nesměj na internetová fóra nebo co?

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Spize: Protože zákony některých zemí.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Hele, proč je na některejch těch fórech, když se registruju to rozdělení podle věku?
Souhlasím s podmínkami a je mi více než 13 let.
Souhlasím s podmínkami a je mi méně než 13 let.
Nesouhlasím s podmínkami.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

CrazyMys: Za to se omlouvám, ale snad za tu jednu větu by jsi mě tady nesmazal z povrchu ne? :o)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Tak to jsem zvědav...

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

*navrhuji smazat anariona* nějaké námitky?

<viz stůl id 779 >

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Když už se tu rozjíždějí ty "reklamy", chtěl bych Vás poprosit, zda byste se nepodívali na můj nový stůl NOVÉ BYTOSTI. Scháním uživatele na rozjezd diskuse i na posílání děl (viz. Nástěnka stolu). ID stolu: 2186

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Tobsa: Máme tady na škole obor: Broušení drahých kamenů, zaměřenou spíše na směr přírodních nerostů, polodrahokamů a drahokamů...

Uživatel úrovně 0

Nenajdeš-li to nikde, můžeš mě zkontaktovat třeba poštou, možná bych něco mohla najít doma v knížkách a potom ti to nějak poslat.

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Tinny:

Mno pro své dílko potřebuju najít díky některým parametrům určitý kámen a chtěl bych mít nějaké reálné informace...

Uživatel úrovně 0

Tobsa: Podle toho s jakým zaměřením. Asi nejvšeobecnější bych viděla mineral.cz, kde jsou i min. burzy atd., jinak pokud potřebuješ třeba na referáty, tak to nwm :) Ty sbíráš kamení?

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Taria je vyprodana, ale k dispozici v elektronicke podobe.

http://obchod.altar.cz/index.php?main_page=product_inf o&products_id=803

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Neznáte někdo nějakou přehlednou stránku o geologii? (šutrologii) :-)

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Ti co mají zájem by na to přišli sami...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Snorch: Jo, ale nejdříve jsi mě urazil...

Uživatel úrovně 0

anarion: Boha, :( no jinak tou sms, jsem rád že jsem tě pobavil :)

Uživatel úrovně 0

REKLAMA: Id. 2813

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Astrální oko: Jo aha, a kdyby jsem ti ho povolil, tak něco napíšeš? Inu co, povolím