Jak kde...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Ne. Znamená to, že alkohol je legální od osmnácti.
To jako že mladší třinácti let nesměj na internetová fóra nebo co?
Spize: Protože zákony některých zemí.
Hele, proč je na některejch těch fórech, když se registruju to rozdělení podle věku?
Souhlasím s podmínkami a je mi více než 13 let.
Souhlasím s podmínkami a je mi méně než 13 let.
Nesouhlasím s podmínkami.
CrazyMys: Za to se omlouvám, ale snad za tu jednu větu by jsi mě tady nesmazal z povrchu ne? :o)
Tak to jsem zvědav...
*navrhuji smazat anariona* nějaké námitky?
<viz stůl id 779 >
Když už se tu rozjíždějí ty "reklamy", chtěl bych Vás poprosit, zda byste se nepodívali na můj nový stůl NOVÉ BYTOSTI. Scháním uživatele na rozjezd diskuse i na posílání děl (viz. Nástěnka stolu). ID stolu: 2186
Tobsa: Máme tady na škole obor: Broušení drahých kamenů, zaměřenou spíše na směr přírodních nerostů, polodrahokamů a drahokamů...
Nenajdeš-li to nikde, můžeš mě zkontaktovat třeba poštou, možná bych něco mohla najít doma v knížkách a potom ti to nějak poslat.
Tinny:
Mno pro své dílko potřebuju najít díky některým parametrům určitý kámen a chtěl bych mít nějaké reálné informace...
Tobsa: Podle toho s jakým zaměřením. Asi nejvšeobecnější bych viděla mineral.cz, kde jsou i min. burzy atd., jinak pokud potřebuješ třeba na referáty, tak to nwm :) Ty sbíráš kamení?
Taria je vyprodana, ale k dispozici v elektronicke podobe.
http://obchod.altar.cz/index.php?main_page=product_inf o&products_id=803
Neznáte někdo nějakou přehlednou stránku o geologii? (šutrologii) :-)
Stoupa: Ti co mají zájem by na to přišli sami...
Snorch: Jo, ale nejdříve jsi mě urazil...
anarion: Boha, :( no jinak tou sms, jsem rád že jsem tě pobavil :)
REKLAMA: Id. 2813
Astrální oko: Jo aha, a kdyby jsem ti ho povolil, tak něco napíšeš? Inu co, povolím