ad filmy alá Já, legenda.... mi připadá, že letos je to nějaký špatný rok na filmy, režiséři si nedávají moc záležet na kvalitní konce...např. Já, legenda super film, ale koenc zase mohl býttrochu lepší, to samé třeba SG: Ark of Truth...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Stepanm: Já 13x a stejně to sjíždím dál...
Vendeta je nuda, dneska letí tohle;)
http://ftk.freetekno.cz/
No jo, experti se sešli...
Mně se líbí "Já, legenda." Má to pěkné zpracování a konečně se jim podařilo stvořit film, kde jsou krvelačné bestie, ale neroztrhají ani jednoho člověka. Většinou tihleti fimaři nešetří krví. Plný obchoďák "posledních přeživších" a do toho stovky zombie. A krev, maso a zase krev. Tady jsem byl ale mile překvapen. A ta myšlenka... Víte, že je docela realistická? Ale ano, je to možné. Oni si to jen nevycucali z prstu. Oni přemýšleli.
Ach ano, vendetta je super. Ale Potomci lidí (childern of the man) měli atmosféru zmáklou snad ještě trochu lépe.
Černobílá střílečka zvaná Sin City se nemůže měři s tak krásně atmosféricky provedeným zpracováním jako je Vendeta.
Škoda jen, že oproti komiksu propaguje "jedinou správnou cestu - demokracii". Což je od silně anarchistického zaměření předlohy velice odlišné.
Ale my musíme mít správné hodnoty, že? Bez demokracie by to prostě nešlo...
Já to viděl už 3x (V)
Zlaté Sin City...
Corwin: Komik byl super,ale film se opravdu povedl...
BC: Na filmu jsem byl v kině a sjíždím ho doteď. Ovšem český dabing je strašný.
Anglie vládne.
Spíš komixové, film je jen odvárek.
Tady někdo velmi nedávno zkouknul V for Vendetta a je z toho celej úplně hotovej...
Když jsem se vypotácel z kina, byl jsem na tom trochu podobně, ale nic se nemá přehánět.
Hm,tady někomu chybí filmové vzdělání:)
Anglie vládne.
Lerain: Co máš furt s tou anglií???
Chyba,kterou je třeba napravit.
Anglie vládne.
Ale když BYL, ve škole si toho nikdo nevšimnul. Přestože jsem je na to upozorňoval.
Jo,to je vlastně taky pravda...ANGLIE VLÁDNE!
Lerain: Pátý listopad je, když to strana řekne.
Včera nebyl pátý listopad,pánové:)
AO: Pozor na nouzový kanál ;)