Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Bezva, někdo půjde, nafotí si sto fotek na nějaké fantasy akci (kupříkladu) a dostane za to fialový level...

Jsem jediný, kdo v tom spatřuje dehonestaci této hvězdy?

Uživatel úrovně 0

Já fotim závodně.

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

No hej, Zdenál, ale uvedom si, prosím, že to je potom o zodpovednom prístupe ľudí, ktorí ten nápad presadzujú. Redakcia s tým má spoločné zatiaľ len toľko, že Mavev vypísal anketu.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Já to myslel vážně. Čekal sem třeba že jeden z uživatelů co prosazujou zavedení fotografií řekne: Jo, uživatel XYZ má vystudovnou fotografii, profesionálkně fotí pokud to projde mohl by to třeba dělat.

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

BC: Hej, jasné - globálna dedina a podobné ergonomicky tvarované vaty.

Ja len... aspoň na chvíľu... skutočne som si myslel, že by sa mohlo diať niečo skutočne vážne, keď už sa o tom hovorí na Fóre.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Poznáš mě podle toho, že se mi ostatní budou klanět.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Darian: Nic konstruktivního bohužel nemám, protože rubriky nesleduju. To já jen tak, co z doslechu...znáš to. A nerad bych tu šířil klepy.

LA: Upozorňuju, že jsem zapoměl jak vypadáš, takže se mi budeš muset znovu představit.

Uživatel úrovně 0

Na pgc budu slavit narozeniny, kdo mi přinerse dárek dostane apsith, když ho snorč přivetze.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Stoupa příhodně poznamenal že vítěztví fotek v anketě zatím znamená, že by tam byli, ale bude se ještě řešit jak to bude vyřešené, zdalipak nová rubrika, nebo jenom podrubrika, jestli nový redaktor, nebo redaktor Galerie by zahrnoval vše.... možná jsou to zajím jen předčasné výjevy

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

BC: Prosím, konkretizuj. Pokiaľ máš konštruktívne poznámky, neboj sa ich vyjaviť.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Já tomu nerozumím, ale to by mi nebránilo tomu redaktora dělat. Jako to ostatně nikdy nikomu nezabránilo...

Uživatel úrovně 0

Já fotkám rozumim. Muj táta tomu hodně rozumí.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

K anketě ohledně fotografií. Jestli jo, máte na to někoho kdo by tomu byl schopen dělat redaktora?

Uživatel úrovně 0

Doteď jsem víceméně Anetku bral, ctil a toleroval, ale tímhle přešlápla. Myslím, že jsi vedle jak ta jedle :)

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Snorch: Kdyby to bylo obráceně a tuhle písničku začala zpívat Anette, tak by jsi přesně to samé říkal o Tarje.

Uživatel úrovně 0

Ať Anetka zůstane u písniček jako Amaranth a Bye Bye Beautiful prosím! Tohle jsem fakt nežral...

http://www.youtube.com/watch?v=T1iu4X25zrs

Uživatel úrovně 0

Lord Alfik: Všechno nejlepší k narozeninám snoubenče. Svůj dárek ti předám o PragoConu, kdy se vezmeme. Budu to já.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

...must...resist...buying...
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3 ?idg=2126

Uživatel úrovně 0

Mě zase uchvátilo to,ž e tribun má narozeniny.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Co se filmů týče... uchvátila mě Vesnice :) a moc