Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Elvisův_duch

Uživatel úrovně 5

Mohu položit otázku? Jedná se o ty časový údaje v závorkách v čekárně. Co to vyjadřuje? Asi jsem něco prospal?

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

anarion: Renderované obrázky vypadají dost často mnohem méně středověce, je to i více moderní technika než fotografie...

Krwekrw: Jsou tu rubriky - tam jsou příspěvky, které se dají hodnotit. Fotky z conů hodnotit netřeba, takže je plně dostačující je zveřejnit někde "vedle" a odkaz dát ke stolu, kam se dávají.

Uživatel úrovně 0

Prominte, že se to drd moc netýká, ale pro fanoušky herce Heatha Ledgera mám smutnou zprávu. Bohužel zemřel po předávkování léky. Podrobnosti si najděte na internetu. Některé z jeho filmů se odehrávaly, pro drd hráče, v přitažlivém prostředí, např.: Příběh rytíře, Kletba bratří Grimmů, Casanova, Patriot, Temný řytíř (teprv přijde do kin)

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Anarion: jo... přesně to mě napadlo... ale ono je to vlastně jedno... ale práce s fotografií zase svádí k vytváření koláží nebo vylepšování detailů... hm... mě se to nelíbí no, ale to už je jedno... A proč tu vlastně není sekce, kde by byly reporty z conů a nebo z různých knižních veletrhů, nebo jiných akcí? Pamatuji si, že na SFZINu to bylo...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Gandalv: Je to velice subjektivní... na mě tento server sála jakou si "pomyslnou" atmosférou... duchem. Jsou tady kvalitní díla a i obrázky ručně malované. Všechno to vypadá dobověji.... fotky by možná rušily starou kulisu středověku, kdyby se sem přidali fotky... nástroj moderní doby.

Tak mi to přijde... ale pokud fotky, nejlépe to dole vystihl Alcator... musí s nima být práce a je vidno že by to zpočátku nemohl dělat každý.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

[20:35:07] Barvínek: Letní violistka v nevěstinci nebojácně vřela, jelikož zavržená kurtizána čarovala.

-- Barvínek je prostě prďák. :-)

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

anarion: Kdyby to nebyla každá momentka z dřevárny a už vůbec ne conu, žádnýho ducha by tu nic neztratilo, což se mimochodem opravdu takhle píše. Jsou to Umělecké fantasy foto...

Ikonka uživatele Gandalv

Uživatel úrovně 0

Jak to může ztratit (to se mimochotem píše se Z!) ducha, když to žádného ještě nemá?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Popravdě v první fázy kdy se řeklo že by se mohly zveřejnit fotky... vítal jsem to, ale čím dál tím míň se mi to přestává líbit.... stratilo by to tady toho ducha.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Alcator: Ovšem vítězná možnost "Umělecké fantasy fotografie - proč ne?" zní poměrně jasně.

Ikonka uživatele Gandalv

Uživatel úrovně 0

Vězte, že jsem u svého stolu Fotografie a film ID 1733 založil anketu na téma "Umělecké fantasy fotografie," tak neváhejte hlasovat.

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Textoris: jasně a každý bude mít dvacet fotek u profilu, a server se pos**:-))) hm... já jsem pro fotky, ale ne umnělecké... reporty z larpů a conů mi tu docela chybí, tak by to mohlo bejt přijednom...

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Ad Almad 18:04:41 21.01.2008

Uděláme tady z toho libimseti.cz!!!! :-)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

As:

No, upřímně, tvoje obhajoba jisté "čmáranice", namalované tvou kamarádkou, v sekci Autoři vs. Redakce, by spíše spadala do kategorie "dehonestace potenciálně získatelného levelu".

Gandalvova představa fantasy fotek -- a pozor, to nejsou fotky z fantasy akcí! -- by měla znamenat mnohahodinovou náročnost na každou fotografii - precizně zajištění modelové, aranžmá prostředí, kostýmy, pózy, gesta a grimasy, nasvícení... Následné vyfocení a další zpracování fotografie...

===
(abychom byli féroví, zadání otázky v anketě nezní "Jste pro umělecké fantasy fotografie vysoké kvality?", nýbrž obecně "jste pro fotografie", takže je pochopitelné, proč to mnozí pochopili jinak, než jaká byla G'ho vize)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Asi jo no

Uživatel úrovně 0

Asi jsem úplný pitomec a nechápu věci jako Aramir a Marsia.

Smažte mě za to, že sem nechci fotky.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Sethem: tak šup ke stolu Fotografie a film ID 1733 ;)

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

Lidi neblbněte, na fotky z fantasy akcí je tu přeci rajče.net, na to není zapotřebí žádná rubrika...
Stoupovi: Jasně, souhlas. Fotografie je jen další umělecké médium.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Krwekrw: jinak jako umnělecké ne... to by pak každý posílal "nádherné" fotky stažené z googlu a upravené ve fotoshopu, a vydával je za své... Hm, asi uplně stejně jako momentálně může stáhnout z googlu jakoukoliv kresbu a vydávat jí za svojí. Mně by ani nevadilo, kdyby se ty fotky házely rovnou do galerie. Nemusí bejt žádná nová rubrika.

Ikonka uživatele Gandalv

Uživatel úrovně 0

Zvu vás k mému stolu Fotografie a film ID 1733, tam to můžem (do)řešit.