Setham: Zásuvek bývá dostatek a většiny conů se účastní melkorova putovní čajovna, kde hádám budeš s čímkoliv přivítán ;)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Sethem: vem si svýho oblíbenýho pullitra a čajový šálky, teploměry a podobný zbytečnosti nech doma:)
Zdravím, nevíte někdo o nějaké jiné inzerci na rpg serveru než je tady? Chci prodat pravidla DRD a potřebuju rozhodit sítě. Kdyžtak se ozvěte do pošty, děkuji.
HLEDÁM!
Staré a zkušené mořské vlky, mladá ucha, každého, kdo mi nepoblije palubu při první náznaku větších vlnek! Nutností pro výkon práce je: bojová schopnost, otrlý žaludek, vlastní vklad, vlastní vybavení, jídlo, lahev rumu a býčí vůli poslouchat mé rozkazy!
Takže, hlaste se u stolu číslo 549!! Pirátství zdar, rumu čest, zlatu naviděnou!!
Sethem:
Jop, ahá, no co se týče mě, tak já tam budu takyc poprvý :-)
Vím o něm, Tobšo, uvažoval jsem, kam to mám dát, jestli sem nebo tam, nakonec jsem se rozhodl dát to sem, protože je to spíš o zájmu všeobecného uživatelstva než organizační záležitost.
Jistě, že jsem se nejdřív mohl zeptat u 1972, jestli bude el. zásuvka na rychlovarnou konvici, a pak až na potenciální čajové zájemce, ale tohle je věc, kterou každý ví, kdo už na PgC byl, ne? Tak proč nezabít dvě mouchy jednou ranou?;-)
Sethem Tathir:
Stůl Program DradouConu na PragoConu
by Mavev
---
ID stolu: 1972
Tam Ti odpoví na všechno :o)
Nakonec jsem se rozhodl udělat ze sebe neinformovaného blbce a zeptat se na Fóru.
Jedu na PgC poprvé, pokud vím, tak se fantazácká subkultura kryje s štamgasty čajoven. Vodnice jsou v prostorách zapovězeny, ale o čaji řeč nebyla.
Nevíte prosím, jestli byla či bude na PgC nějaká možnost uvařit vodu a jsou potenciální čajomilci, kvůli kterým by se mi vyplatilo přitáhnout své dvě konvice, pět šálků, teploměr, čajové moříčko a sbírku sypaných čajů?
Jestli je pití lepšího čaje nebo vaření čínských polívek na conu naprostou samozřejmostí, tak se za svou neinformovanost omlouvám :-).
Shadowmage: Někde jsem četl že si můžeš udělat tedy amatérsky růži jakou chceš... stačí aby jsi silně zbarvil vodu požadovenou barvou a dal jí do té vody... ona si do okvětních lístků natáhne vodu i s barvou :)
Kamarád, ne zrovna nemajetný, při rozchodu daroval své slečně takových růží 17 (délka vztahu vyjádřená v měsících). Koupil je v Praze, jedna stála, tuším, těsně pod 200 kč, nebo tak nějak... ale kde, nevím.
A ano, opravdu to jsou růže rudé, jen vyšlechtěné a ztmavené. Rudá je na nich vidět na hodně dobrém světle, nebo při prosvícení okvětního lístku.
PS: Růže modrá se šlechtí z bílé, jestli už je, nevím. Neslyšel jsem.
Četl jsem teď někde dotaz, který zajímá i mě samotného:
Dá se někde koupit opravdová "černá" růže? Odrůdy tmavě červených (z googlu a wiki), které se nejvíc blíží požadované podobě, v Čechách moc nejsou k sehnání, maximálně na šlechtitelských veletrzích. Nemáte někdo zkušenost?
Tímto vás všechny zvu na svůj nový web. Zatím je v plenkách, ale myslím, že půjde rozpracovat. Jakoukoli pomoc uvítáme. :)
narody.wz.cz
Aramir: Že by redaktoři? :)))
Legar: Rád bych věděl koho máš na mysli tou vlivnou skupinou uživatelů ? Díky za odpověď
anarion:
1) fotky řeš v putyce. Řek sem to tu mám pocit dokonce dvakrát.
2) Když už seš teda tady - co tě proboha vede k tomu, že by tu bylo takové kvantum fotek? Odpověď už čekám v putyce.
3) NAUČ SE ČESKY!!! PROSÍÍÍÍÍM!!!
Aramir: Řekněme, že je tu jistá vlivná skupina uživatelů, která to nepovažuje za úplně nejlepší nápad a jejichž názor jsem povinen respektovat. A je jen mojí chybou, že jsem se na jejich názor nezeptal důrazněji předtím, než jsem to spáchal.
Legar: Proč to tam nezůstane? Myslím, že je to zajímavý údaj...
anarion: Kvůli plagiátorství bych se zas tak nebála, nebylo by to jiné než s obrázky v Galerii.
... plagiátortvý, proboha, že tě to nebolí...
Marsia: Ano, ale je jich tu méně... vřele a naivně doufám že i po schválení fotografií by fotek bylo spíše poskrovnu.... bojím se že by se s nimi roztrhl pytel, plagiátortvý by dostalo nový rozměr a bylo by to tady plné fotek...
Elvisův_duch: Vzhledem k všeobecnému nadšení to nejspíš do večera zmizí, ale jinak to má ukazovat dobu strávenou v čekárně.