Krw: nn, nedělat nový stůl, ale není tu něco jako stůl rubriky Galerie, kde by se mělo rozebírat vše související s Galerií? Mno, já bych tam o tom diskutoval spíš tam. Ale to je věc předpokládů, né názorů. :o)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Tobs: nechcem se hádat... ale není zbytečné na to dělat stůl?
Fotky na serveru ano, ale jen jako reporty z fantasy akcí se smysluplným textovým doprovodem, jinak jako umnělecké ne... to by pak každý posílal "nádherné" fotky stažené z googlu a upravené ve fotoshopu, a vydával je za své...
btw.: Neměli byste svoje názory spíše prezentovat u nějakého stolu? A předkládat pokud možno konstruktivní nápady? Bo se chcete jenom hádat? :-)
Gandalv: Fotky z jiného světa, fotky uměle upravené, kde byli dlouhé práce ve photoshopu... fotky neupravené, ale zajímavé a umělecké... novodobé pohledy do krajiny, zajímavě vyfocené živly: oheň, voda... třeba ale i fotky vlastnoručních výtvorů pro prezentaci: hele, můj kovaný náremek, hele, moje dýka, hele, můj meč.... Takhle nějak si to představuju já. Žádné fotky z bitev, nebo obyčejné fotky krajiny, mečů, ohníčků... musí tam být něco kouzelného, čímž zavádíme ještě větší subjektivitu, než nyní v Galerii. Chtělo by to někoho se zkušenostma pro fotky
Anketu jsem vyprovokoval já...a asi plně nechápete, co je to "umělecká fantasy fotografie". Ne, podle mé ideje, opravdu nehrozí masívní nával fotek. To samé byste mohli říct o Galerii současné, že někdo udělá deset čmáranic a ty se mu uveřejní a bude bůh.
Marsia a Aramir to evidentně jako jediní pochopili.
A navíc, kdo by nechtěl mít zveřejněný svoje fotky?
Tak zas zajít na imageshack/flickr/picasso snad zvládne každej ,)
Marsia: No, vem si, že pokud z toho budou plynout nějaký výhody, tak to takhle bude dělat polovina aktivních uživatelů. A navíc, kdo by nechtěl mít zveřejněný svoje fotky?
Barbar Cohen: No a co ty fotky zavést mimoserverově?
Smazat tu rubriku můžete vždycky. I s fotkama.
Cobra: Jak často pošleš těch pět fantasy uměleckých fotek? Jak často to udělají ostatní? Osobně bych řekla, že by to nebylo horší než v Galerii nebo v jakékoliv jiné rubrice.
Salmar: Mě šlo o toto Salmare... ještě jsme se ani plně nerozhodli zdalipak tu fotky budou a už se tu řeší věci, které se vyvozují z faktu že by tu fotky byli. Jenom mě to napadlo... ovšem nejsem proti diskusi... nemusíš mi hnedka předmýlat moje slova v tvém přehnaném sarkastickém provedení Salmare. Pokud se tě můj příspěvek dotkl, omlouvám se. Stačí?
anarion: Mohli bychom třeba smazat polovinu stolů v putyce, protože je nenavštěvuješ a teprve potom přemýšlet, jaký to bude mít dopadt na level systém, co s tím uděláme, kdo tím ztratí a kdo získá, jaké to bude mít celkově důsledky...
Jasně, založme si rubriku. Je vlastně jedno jakou, je jedno jak bude vypadat, jestli bude vhodná a jestli bude někdo zodpovědný na její vedení. To se vyřeší, až ji založíme.
Cobra:
Jednoduše to jde málokdy :o)
Já ještě k těm fotkám. Mně se to moc nezdá, protože těch fotek potom bude strašně moc. Když to vezmu podle sebe, tak když mám třeba 500 novejch fotek, tak je projíždím a přemýčlím, co s nima. Když vyberu 5, který by se hodily sem na server, tak proč ne, jednodiše je sem pošlu... Nejen že redaktor rubriky bude hrozně vytíženej, ale také jich hodně projde a nikdo to nebude chtít (stíhat) sledovat...
Osobně bych spíš navrhl fotografickou soutěž, která by měla svoji porotu. Ta by mohla vybrat buď 10 nej nebo jednoduše vítěze... S pozdravem
C.
Tím nechi říci že by se Gandalv hlásil na schvalovatele galerií, ani že umí to a to... nedělám mu advokáta. Prostě komentuji že podle mě, fotí pěkně. Důkazem toho je odkaz v jeho popisku :)
Skorpion: A řekl snad anarion, že je má tady na serveru?
anarion: Gandalv tady na serveru nemá ani jedinou fotografii...
G_r: Jsem na tom podobne, ale ta druha pulka (a za tu cenu)...
Mám pocit, že anketa ohledně fotek v Galerii byla nějak nejasná, osobně jsem hlasovala pro vítěznou možnost - fantasy umělecké fotografie, dle mě, znamená fotografie jako umělecké dílo s fantasy tématikou, ale určitě ne fotky z akcí, fotky věcí "podívejte se, toto je meč"... Na neumělecké fotografie jsou lide.wz.cz.