Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Astrální oko: Pro co jsi psal díla ty?

Uživatel úrovně 0

Čím vyšší budete mít level, tím lépe bude odpovídat stadardům Říše...ee... Serveru!

Psát a diskutovat pro level je pitomost.

Uživatel úrovně 0

stepanm: Nebuduj ikonku, buduj si jméno...

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Astrální oko: V jisté míře máš pravdu :-)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

AO: Bez komentáře :-)

Quicci: Tak silný abych měl ikonku fakt nejsem. Ne, chtěl jsem pouze poukázat na to, že stepanm imho řve zbytečně brzo.

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

Cohen: ak si myslis ze si nejaky silny Zlutak, pozri si moje staty.

pes je zjavne zakopany niekde inde...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Astrální oko: Jistěže...... a fialový jsou symboly morální a duševní vyspělosti uživatele :o))

Uživatel úrovně 0

Cohene, znáš mě, to Ti musí stačit. Namísto levelu.

Jej, krása Falhire, budeš mít level. Určitě se tak staneš lepším a hodnotnějším člověkem. To přeci ikonky značí, ne?

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Já to moc neřeším. Dvě nadprůměrná díla mám, brzy snad přibydou další (jedno by mohlo být i kvalitní), poslední dobou jsem více aktivní a častěji diskutuji. Modrý level snad není daleko :-)

Uživatel úrovně 0

Já ti dám kamarády, Zdenále, až se ti protočí panenky! Vidám jedinýho Dilvishe a to tak třikrát do měsíce. Zbytek tak třikrát do roka. Kamarády? Tuhle bandu mizernejch fantazáků?

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Cohene, nekecej, máš z toho kamarády.

Uživatel úrovně 0

stepanm: Mrkni se na moje staty a považ, že mám úplně stejná práva jako ty. A neřvi :-) Jsem tu přes tři roky, mám ohyzdu, třicet reputace, šedesát diskuzních příspěvků a nic z toho :-D

Požaduji level za věrnost...

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

stepanm:

Víš, ale ono když bys napsal po jednom příspěvku ke každému dílu, kde můžeš alespoň něčím přispět, tak ho za pár měsíců máš. Tipuju tak za tři.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Stepanm: Můžeš tvořit, můžeš diskutovat, máš přístup ke všem rubrikám, k Moudré sově... Co ti chybí? (Jediná výhoda vyšších levelů je ikonka :))) )

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

stepanm:

Nemáš pravdu, jsi prověřený žlutý uživatel s možností darovat runu :-) ... pokud ti to zvedna náladu. (a pokud se nepletu)

Uživatel úrovně 0

Teď jsem si vzpomněl ... k té žluté hvězdičce, že je oškklivá a motivaci .. no nevím jak moc teda lidi motivuje, že není tak hezká, když je tu 10 000 lidí zaregistrovaných a pouze asi 120 jich má vyšší level. ;o) nic moc ... level systém je dost neinspirativní. A dost tvrdý. Jsem žlutý uživatel co není nijak zúžasným diskutérem .. jen něco málo .. jsem tu nějaký ten pátek a mám stejný level, stejná práva, stejkné všechno jako ten co se zaregistroval a byl přijat před týdnem. Úchvatné.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Skoro bych řekl, že jsem Odola viděl v rukavicích po nedělním florbale...ne?

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

no hele, smeety:)

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Svatá Inkvizice - nějak to tam vázne, Snorchu, nemyslíš?

Ikonka uživatele Sargold

Uživatel úrovně 5

Aby to nezapadlo:

Odol na Pragoconu ztratil svářečské rukavice

Tedy rukavice na šerm. Byly modré (snad) a byly na nich připevněny drobné kovové kroužky (na okraji). Nálezce nechť se mi hlásí do pošty, odměna ho nemine:-) Díky.