Suk: Vím, že jsem prověřený level ;o) a nepovažoval jsem to za výhodu. Lidi co tu maj reputaci v desítkách maj stejnej level jako nováček a jakožto nováček opravdu neznám jména jaká tu kdo má (nováček nejsem) ale myslel jsem, že levely jsou mimo jiné od teho, aby neznalý mohl někomu dejme tomu více důvěřovat nebo tak něco. (Nechytejte mě za slovo prosím.)
Barbar Cohen: Ale já neřvu za sebe, ale za všechny co by to také zajímalo. Za Tebe tedy ne, když jsi spokojený. Je tu 10 000 uživtelů a 9 880 od sebe nerozeznám, když diskutují a mají všichni stejný level. A neřvu zbytečně brzo, jsem tu stejně dlouho jako Ty.
Joshi: Nepochopils, právě že ikonku nebuduju. Nebuduju ani jméno, diskutuju když mám o čem, ne za každou cenu.
Jen jsem narážel na vzhled žluté hvězdičky co jsme tu řešili nedávno a Almad říkal, že ji nechal ošklivou jako motivaci. Psal jsem tedy, že mi to moc motivační nepřijde vhledem k tomu kolik procent bytostí má jiný level.
Tak a když už jsem v tom, level má pár opravdu nejsnaživějších, jak jsme se tu dočetli, tak někteří jen z honby za levelem. Myslím, že levely by měly být nastaveny tak, aby se člověk hnal k jiným cílům než level. Ale zase na druhou stranu .. snaživí uživatelé, pokládám se za průměrně snaživého, přecejen se tu vyskytuji často a snažím se, nejsou nijak rozlišení od všech ostatních. Takže z toho člověk nemá radost. Třeba necháu, proč člověk s reputací 30 nemůže reputaci (vůbec žádnou) nikomu udělovat. Nevypovídá to o jeho spolehlivosti snad? Je tedy reputační systém jen pro tech pár lidí, .. atd.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Co mě polili voskem, to myslíš, drahý Tobšo?
<Nestranný divák>Je opravdu velice zajímavé, jak si někdo tvoří imidž na tom, že je zlý a lidi ho nemají rádi...</Nestranný divák>
Přeháníte, pouze poukazuji na fakt, že Astrální oko rejpe do všech, co chtějí level, přičemž sám přidal jen tolik děl, kolik potřeboval na fialový a pak se na to vykašlal.
hm...asi něco napíšu do článků a esejí...už vidím název "Konec dobrých hrdinů."
Astrální oko:
Mně si na DarkConu zlý nepřišel... Hlavně, když jsi řval "parvej" na lidi, co ... Ty víš co :o)
Pochopitelně. Po získání levelu nemám důvod zde své práce publikovat, jelikož server mi v této oblasti nic nedá (pro mě žádná hodnotná a přínosná zpětná vazba).
Navíc, jsem přeci parchant, co teď bere těm zajisté nebohým a smutným uživatelčíčkům reputaci... jó, bejby, jsem zlej člověk.
Alcator: Ďakujem za informácie. Takže moje tušenie bolo správne ;)
Ithil: Především to není pravda. As přispívá, byť pod šifrou, například do Agenturních zpráv.
Nechcem príliš rýpať, keďže nemám dosť informácií, ale to je domnienka alebo fakt, že prestal po získaní levelu? ;)
Snorch: Já je ještě pořád píšu. :-)
Pro zábavu, pro uspokojení, pro hraní a také pro level. Rozdíl mezi mnou a okem je ten, že po získání levelu přestal, zatímco já tvořím dál a baví mě to stále.
Nathaka: Pro co jsi psal díla ty?
"[17:18:27] Barvínek: ženské město lehkovážně chladí, i když neslušné oko káže."
Šajtan, v tom je symbolika...
konopaslik: Ja jsem z Trebice, spolecnwe se mnou bracha runak, pak Rejpal a NW je z Telce.
Pro ješitnost.
Zdar lidi. Jest někdo zdejší z Vysočiny (seřazeno podle vzdálenostní vhodnosti: Humpolec, Pelhřimov, Havlbrod, Jihlava, Žďár, atd...). Chystám se tenhle víkend strávit v této krajině, ale nemám program. Rád se potkám/zahraju si doupě/whatever s někým, kdo tam pobývá. Prostory mám, odvoz také. Kdyžtak pošta.
all:
Mám na vás servráci jednu prosbu.... jak se jmenuje *nickem* klučina na této fotce?
http://rejpal.rajce.idnes.cz/PragoCon08/#foceno_by_ Lord_Alfik23.jpg
Znám ho z jedné akce a tak by jsem mu rád napsal i tady :o)
s úctou anarion
anarion: Když se umaže mezera před Lord, hodí ten tvůj odkaz na fotku.
Almad: To byly plechové rukavice. Já se ptal na jiné - takové ty běžné, nejčastější mezi šermíři kvůli ceně cca 100,-Kč, koupené v běžném obchodu. Akorát si na ně Odol připevnil pár kroužků jak do zbroje (ale ne moc).
Dobrá otázka.