Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Gandalv

Uživatel úrovně 0

Přemýšlím, jestli tu kartu naformátovat před tím nebo po tom, co si fotky zkopíruju na počítač....

Uživatel úrovně 0

Umlčela jsem Matta...

Jsme šikulové!!! a schizofrenici... aneb zeptejte se Apey na pokusy:-)

Vanai, Keddie, Afrodita, TGM, piňakoláda, Salome a broskvička

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Rejpal dneska bude davat foto nekam na net, teda aspon to rikal, sezenu adresu ;)

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Mám takový malý dotaz: Budou se někde shromažďovat fotky z PgC?

Ikonka uživatele smeety

Uživatel úrovně 5

Zdravim vsechny, kteri na me uz pomalu zapomněli. Dobre jste udelali, cekali byste 2 roky! Tolik casu uplynulo, kdy jsem mel naposledy potrebu vzit do ruky kostku, papir a nechat plynout svou fantazii po plánich nekonecnych.
Timto se opet vracim se silou nevidanou a elanem nezmernym. I kdyz se uz nevenuji drd ani drd+, presto se s vami s kymkoli rad popru na tema Vypraveni, Tvorby sveta, magie a dalsich vseobecnych hereckych a hracskych moudrosti a poucek

BTW a taky jsem si v rubrice seznamka dal inzerat.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Nathaka ve spěchu po florbalu opustil hospůdku, ve které hráči a jejich doprovod seděli, a zapomenul zaplatit svou Kofolu. Tudíž ji nějaký chudák musel zatáhnout za něj. Ten, na koho to hodili, nechť se Nathakovi ozve do pošty, budiž mu viseno za Kofolu i s úrokem.

Uživatel úrovně 0

Děkuji za jednu místnost jak jsem si přál.

Ještěže se o nás postarali přátelé z Andoru. To jsou charakteři.

Uživatel úrovně 0

PS: aděkuji vanai, za zapůjčení pláště pro somrácké spaníé a Narii za svetr pod hlavu:-))))

Ikonka uživatele Gandalv

Uživatel úrovně 0

Lidi, nevíte někdo o nějaké levné (= do 1000,-) příčné flétně? Jako třba z druhé ruky, někdo přestal hrát a chce se toho zbavit, nebo ste to našli na půdě... Díky za všechny ohlasy (které, prosím, posílejte do pošty).

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

PragoCon 2008

Bude u stolu OChK (1629) od 4.2.2008. Nechte si tedy, prosím, všechny nejlepší komentáře ke stolu :) Ať se tam pak pěkně vyjádříte.

Ikonka uživatele Hamster

Uživatel úrovně 8

Tak nějaký dojmy z pragoconu od malýho křečka....

Chtěl bych říct, že vyhlášení bylo naprt, protože vítěze stejně všichni věděli a jestli sem skončil druhej třetí čtvrtej desátej se stejně pořád nedozvim : )

Jinak bych chtěl poděkovat Corwinovi, Nathakovi a Quiccimu za odvahu něco přednášet : ) ono před všema těma krollama, trpaslíkama, elfama a Saladinem něco kecat je docela těžký : ) Pak bych chtěl poděk... Alma... no, radši nic : ))))

To redakce: mohli by neznalí vědět, kdo je Frank? :D

Jinak nevim, jestli se to hodí, ale když sem přijel domů, půl hodiny sem skučel jak zašlápnutej hlodavec, pak sem se zeblil, 5 hodin spal a už mi je dobře... nevim, jestli to bylo z mých baget, z mýho pití, nebo z vás :-* :D ale... mno "Neznám vás ani polovinu tak, jak bych rád, a ani polovinu z vás tak, jak si zaslouží." ale aspoň tu půlku sem poznal a díky vám za to : )

Veškeré reakce pls poštou, na forum chodim 1x měsíčně :D

Díky

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Atarin: Tak to budeme dva :o)

Uživatel úrovně 0

no,byla jsem tam poprvé a věřím, že by to tam mohlo být úžasný, jen tam někoho znát. tak na příště snad někoho zverbuju... :-)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Ano, určitě tam bylo i něco takového.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

KrwekrwZlotasson: Zážitky, dojmy, pocity, sklamání, nadšení??

Uživatel úrovně 0

jako první se hlásím z domova, jako první jsem opustil Prago Con... místnost byla malá... a byla jen jedna... a loučím se ze všemi, kteří v době mého odjezdu spali:-)

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

Sedím doma a přemýšlím nad tím, co jsem si ještě zapomněl zabalit než se vydám na Žvahov. Schýza.

Online už jsou v podstatě jen zelení a žlutí, a to v poměru 1:1 :-D.

Ikonka uživatele Mavev

Uživatel úrovně 5

Jako první se hlásím z PragoConu. Místnost jen jedna a k tomu strašně malá.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Salmar: No... já tam nebudu... příště