Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Pořád marně doufám, že se navzájem pozabíjíte. Nedělejte z toho legraci, já chci vidět krev!

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

V narvaném kotli to začíná vřít. Doteď byli diváci až nezvykle klidní a k mému stanovišti nedoléhal téměř žádný hluk. Najednou se ale někteří jedinci začínají bouřit...
Pravděpodobně to bude dlouhým rozhodováním, koho poslat na led místo zraněné jedničky. Sám bych byl na pochybách. Kouč to nemá lehké.

Uživatel úrovně 0

Pouhý diváček se v sedadle zastyděl, ale nenechal si myšlenku pro sebe a pošeptal sousedovi: "Stejně si myslím, že je to jako házet hrách na zeď, Očko to bere jako hru a toho se prostě nevzdá. On se taky baví jako my. Kdo ví kolik pravdy na tom je a kolik zlého. Ale zatleskáme Tartirovi, že?"

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

stenpanm: AO je Melegant.

Uživatel úrovně 0

Btw. Když budete AO oslovovat Melegante a pak sem na forum přijde 14 letý kluk s touto přezdívkou na serveru, asi bude dost zmatený. Obecně nemám rád, když se v e veřejných diskusích lidé oslovují tak, jak si říkají jinde, normálně, či tak jak to vyplývá z jiných příspěvků. Působí to zmatky méně znalým, či méně inteligentním lidem jako třeba já.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Sethem Tartir uštědřil protihráči obrovskou ránu. Po drsném zákroku, který však byl naprosto čistý a dle pravidel, přišel AO o svého nejlepšího hráče s číslem 1, Roulplejinga.
Mě samotného zajímá koho kouč pošle na led místo něj. Vidím na lavičce plno nováčků, neodvažuji se však odhadovat, který z nich to bude.

Uživatel úrovně 0

No mě se dogma nenávisti líbila :oD
a otevřený dopis předtím taky ...

hezká umělecká díla ;o) Dopis byl velmi zajímavě neútočný, zvláštním způsobem skrývá ohromující sílu, úplně z něj dýchá.
Dogma bylo vtipné, úmyslně přehnané, ironické, od člověka co se věcí baví, své pocity vyjádřil zřejmě velmi přesně a ta představa je dobrá. Obsahuje hodně silných slov o totální sebestřednosti, až si člověk dokáže představit démonického boha/ďábla, stvořitele vemíru, který pohrdá vším co se mu nelíbí. (Pochopil jsem že to bylo sarkastické, hodnotím jen to co jsem četl :o) )
Je to docela legrace :-P doufám, že bude veřejné pokračování :o)

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

Jistě, Melegante, že se najdou lidé, kteří budou nad tvým roleplayem slintat. Neberme jim to. Ti se baví.

Ale právě jsi byl Pavettou varován, že tvoje chování (jakkoliv může být relativní jeho správnost či špatnost) překračuje meze, a najde se tu určitě velká spousta lidí (a že už se to tu párkrát řešilo, v Ringu se za Nathaku v této samé věci postavilo spoustu lidí, což nepopřeš), kteří Pavettě dávají za pravdu.

Tito lidé, kteří s Pavettou souhlasí, jsou tak početná skupina, že je nemůžeš ignorovat. A právě oni nechtějí slyšet žádný další klišoidní roleplay, do kterého zbaběle utíkáš, ale chtějí slyšet něco zodpovědného.

Omluvu. Nebo klidně obhajobu.

Ale nemůžeš na vážně míněné "Přeháníš to, štveš mě." reagovat divadelním "Ó, podívejte se všichni, jak jsem krásně zlý."

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Hned ze začátku druhé třetiny jsme mohli sledovat zajímavý moment. AO se dostal do brejku...jeho průnik neměl dostatečnou rychlost a průraznost, přesto ještě stačil vystřelit, než ho obránci doběhli. Mám pocit, že jsem ze svého stanoviště slyšel zazvonit brankářovu tyčku, ale nejsem si jist. Pravděpodobně střela mířila vedle.
AO je rozený srdcař, dokáže neohroženě pronikat protihráčovými liniemi, ale často mívá problémy v koncovce. Každopádně nic není ztraceno. Uvidíme jak se týmům povede v klíčové, poslední třetině.

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Ano, dobry vecer Imothep, jak se mate Imhotep, Imhotep...

Uživatel úrovně 0

Vskutku, opravdu naprosto nestranné...

Teď by měl někdo dodat "Stoupa 1:0 Astrální oko".

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Asi si zahraju na nestranného sudího;)

Pavetta 1:0 Astrální oko
Sethem Tartir 1:0 Astrální oko

Zápas bude opět pokračovat po přestávce.

Uživatel úrovně 0

Ne? Kolik chceš najít uživatelů, které to bude zajímat? Anebo lidé, které to zajímá (ať už kvůli čemukoliv) nejsou "nikdo", protože to není ten "správný" (rozuměj Tebou schválený a posvěcený) názor?

Á propos, jsi snad nějakým mluvčím lidu?

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

To jsou kecy, co nikoho nezajímají, Melegante.

Uživatel úrovně 0

Jako reakci si dovolím svůj roulplejový temnomanifest, prosím nemazat. Jinak, Pavettko, znáš mě relativně dobře a dlouho na to, abys věděla, že ne vždy myslím vše vážně.

Dogma nenávisti

Já mám právo na bohatý život plný štěstí a lásky. Já si zasloužím víc než ti ostatní, mám nárok na větší kus sladkého koláče žití než hlupáci, kterých je na světě plno a kteří jen a pouze svou niternou existencí kazí mé vnímání. Moje je země, po které kráčí, můj je vzduch, který dýchají, moje je voda, kterou pijí, můj je oheň, který v nich probouzí život. Všechno zde patří jenom mně, jen já mohu okusovat plody všech rozkoší světa, jen já.

A pokud by mi chtěl někdo ukrást kus z mého štěstí, které mi náleží a má náležet po právu a po spravedlnosti, jež jsem pro tento svět já vybral, pocítí, co dokáže můj hněv. Legie démonů, kteří odpočívají v zákrutech mojí duše, vyjedou a zničí jej. Ale ne rychle. Naopak. Pomalu, pomalu a velice bolestivě. Bolest, kterou ubožáčci poznají, bude tak intenzivní a prudká, že si sami raději vezmou život, než aby museli dál snášet příkoří, jež jim přichystá má síla. Celý svět se jim zhroutí pod rukama a očima, budou plakat, sami odmítnou nabízenou pomoc, stanou se duchy bez osobnosti, bez duše, tu jim totiž bez nejmenšího náznaku lítosti a soucitu vysaji a ještě se jim vysměji. Mé vlastní štěstí je přednější druhých, má vlastní pravidla budou brána jako neměnný a tvrdý zákon, neboť po jejich porušení stihne opovážlivce tak strašný trest, plný palčivé a prudké neutuchající agónie, která jim ukáže mou strašlivost. Jsem majestátem děsu a hrůzy, ten, kdo stojí mezi mnou a mým vytyčeným cílem nebo snem, bude zničen, protože nic jiného si nezaslouží. Je to moje nenávist a zloba, co rozhoduje. Není odvolání, není odpuštění. Nejsem milosrdný zbabělec, jsem krutý tyran, který rozdrtí a rozmačká červy snažící se parazitovat na mém blahu. Nic a nikdo nemůže zabránit mé pomstě. Pomsta je totiž má, stejně jako všechno spadající do všehomíry. Má pomsta je stejně nenávistná jako má duše, která hněvem a vztekem přímo přetéká a čiší. Nejprve prokleji žebráky, a pak budu se zájmem a pobavením sledovat jejich blížící se konec. Moji odpůrci jsou už teď mrtví, moji nepřátelé jsou už dávno na márách, moji sokové se už rozpadli v prach, který vítr rozmetá do všech světových stran a koutů, odkud mi už nebudou moci více překážet a škodit, kde budou moci jen kvílet a skučet neskutečnými muky, které pro ně připravím.

Mé neviditelné pařáty zlosti z protivníků strhají kůži, stejně tak vyrvu podřadným tvorům z těla vnitřnosti, které jim pak podám na talíři a donutím je potupně je sníst. Srdcím přetnu cévy a vyndám je, poté je budu mačkat a vychutnám si kňučení a prosby, jimž nedopřeji sluchu. V každém okamžiku, který bude znamenat věčnost utrpení, si budou uvědomovat, že mi raději měli jít z cesty, že se na ni radši ani neměli postavit. Srazím je na kolena, protože jim useknu údy. Budou se plazit a žadonit, nedostane se jim ale rychlého vykoupení z nekonečné symfonie strádání.

To všechno jim provedu, jim, chudáčkům ztraceným. To vše si budou představovat, budou se děsit tmy a temnoty, neboť já budu v každé číhat a trýznit jejich svědomí i psýché. Až se uráčím s nimi skoncovat, až bude zásobník bolesti úplně vyčerpán, teprve pak jim dovolím zemřít, dřív však ne. Bude to ubohá smrt, stejně ubohá a mrzká jako jejich život.

Proč to? Protože všechno patří mně, všechno, i každý člověk a jeho osud je v mých rukách zborcených krví a mentálními zraněními zhynulých. Já jsem totiž Já, ten, kdo se jako jediný může nazvat Pánem, ten, jenž žije nenávistí. Jsem Melegant, nový Ďábel, fantóm prokletí a smrti. Přízrak, jehož se budete obávat a klanět se mu, jinak vás zahubí.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

A už vidím tu chudou reakci Okota... směji se předem.

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Otevřený dopis aneb nenáviďte mě

Aloha drahý Astrálku,
většinou jsem se do vašich her či hrátek nepletla. Ty, Alfik a Snorch jste známá firma Temnoty a je tedy jasné, že k vám ona špína, humus a temná pověst prostě patří. Jenže já si myslím, že všechno má své meze a vy jste je evidentně neodhadnuli. Možná jste zapomněli, že www.dracidoupe.cz je komunitou laskající pravidla dračího doupěte od Altaru. Komunitou hrající si se světy, vymýšlející různá dobrodružství a trapitele hrdinů a kdo ví čeho ještě všeho. Dotváří se tu to, co v pravidlech není a je škoda, že to tam není.

Ano úvod je zatím nudný a vleklý, ale neboj, již jsi na jeho konci a já tě uvrhnu do samotného děje. Tvá Temnota je tvůj svět, tvůj klan, ale pokud z něj neuděláš příspěvek do Rozvoje Drd, pak to není podstatnou složkou tohoto zatím fungujícího serveru. Už víš, co bude následovat? Tvá tvář je jistě kamenná a odmítavá jako vždy, ale mně to nevadí. Nikdy mi to nevadilo, protože rebelie má mnoho podob a ty sis vybral prostě tu „nejohranější“. Jenže tady se dostáváme my dva do sporu. Narušuješ mi mé teritorium klidu, mé království pokoje. Za tebou se táhne jedovatý sliz smíchaný s dehtem a tvůj smích narušuje meditace mých družiníků.

A já ti nedovolím pokračovat! Netoužím po tvé pokoře, netoužím po velkých slovech a ani po zdánlivě výhodných smlouvách o smíru. Jen tě žádám, abys ukonejšil své srdce a touhy, protože zatím jsi jen na hranicích a toto je výstraha, že sis spletl revír. Tahle výstraha bude nabírat na obrátkách, jestli uslyším jedinou stížnost a já, neumím hrát tvrdě, ale umím hrát vytrvale…

Táhni od mých hranic a uvědom si, že tvá slůvka, tvá zloba nepatří na teritorium tohoto serveru. Zastrašování čilých uživatelů, kteří si pomalu předou svou síť pokoje a působnosti, je ubohé! Bojuješ s nimi, protože víš, že máš větší vliv, ale já se k nim stavím jako k těm, jenž mi pomáhají překonat rezignaci a nutí mě jít dál, pokračovat či začít znovu. Varuji tě, mám ostré zuby i drápy a mohu ti říct, že světlá strana skýtá spousty možných vymožeností, které tě mohou zničit dříve, než tak učiní tvá pýcha. Pojď si hrát se mnou, jestli se na to cítíš, ale je nech na pokoji… Nechci tolik, chci, aby sis uvědomil, že jednáš třeba i proti svým definicím, zaobíráš se těmi, kteří jsou pro tebe plebs. Nech je být, když jsou pro tebe tak nicotní.

Zanechej otravování Nathaky, neboť tohle překračuje meze, už to není hra. Ano, asi sis dokázal, že jsi něco víc, ale jak „roste tvá moc“, tím více škádlíš ty, kteří doposud mlčeli. Nemysli si, že ti, kdož mlčí jsou slepí. Nemysli si, že tě Temnota (tvá Temnota) ochrání před jejich ostrými zuby a že kdokoliv pak vyslyší tvé nářky. Zatím tebe vidím jako hlavního a proto jednám s tebou.

Jestli tohle čteš Altíku, pak je to jedině dobře a doufám, že tě to donutí zamyslet se nad tvými dalšími kroky, protože vy jste akce a já.. já jsem Reakce.

Zvaž to, prosím, zda ti to za to stojí…
nerada bych tě ztratila, jsi přeci jenom rebel stejně jako já, jsi můj „soused“

Pavetta

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Stůl GrillCon

by Nathaka Warrior

Zatím první :-)
ID stolu: 2210

Je načase svolat ryk.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Mě se zatím docela dařilo je rozpoznávat podle nicků.