Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Spize: Taky to vím, protože jsem i posílal pár návrhů a sáhodlouze se to řešilo ...
Lischai: Důvod je zřejmý a čekal jsem to, ale ... :) je tu poměrně velké ale ... existují firmy, které webovým portálům trička vystaví zadarmo ... prtože jsem s kamarády tvořil webovou hru Real World (kdyžtak google), kterou měl pod taktovkou John, původní nápad byl ode mě. A tato hra ... má svá trička :) A pokud vím, nic za to neplatil, jen zařadili to co chtěl do prodeje .. asi vzhledem k návštěvnosti ... takže by to mělo jít i bez počátečního vkladu.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Mno, pomohl mi internet. Samotného mě to začalo natolik zajímat, že jsem prolistoval několik internetových stránek ;-) Nevím však, zda jsou tyto informace správné --> viz. Putyka

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Rasismus (nebo možná xenofobie) v DrD - ID 1309 - kdo z vás odhadne, jakou nenáviděnou skupinu popisuji jako "Dongy"? (Srnu pro prvního vítěze :-) )

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

stepanm:
Spize má naprostou pravdu, ale rád bych vysvětlil důvod.
Zásadní problém u triček je, že potřebuješ nějaký počáteční vklad na výrobu šablony. Takže pokud někdo nechce zafinancovat projekt s pochybným výsledkem, bylo by potřeba udělat sbírku na šablonu, pak vyrobit šablonu, pak natisknout trička a jednotlivě je rozeslat těm, kdo přispěli na výrobu šablony... A teprve potom by začala ta část s individuálním posíláním triček na adresy odběratelů. Což bohužel ale také znamená, že by někomu ve skříni leželo 150 triček DD.cz, která by neměl zaplacená... Je za tím zkrátka moc práce, na kterou zatím nikdo nemá čas a spousta rizika na které zase není chuť - anebo peníze.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Ale každej služebně starší uživatel ví, že trička jsou něco jako PRGPlanet, nebo kámen mudrců. Nebo tak něco.

Ikonka uživatele Gandalv

Uživatel úrovně 0

Tričko se píše s měkkým i.

Uživatel úrovně 0

Řešilo se to dávno a jsem líný hledat ... dopadla nějak serverová tryčka nebo se na to všichni vykašlali nakonec?

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Mop, království za mop...

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Mám tušení, co je onou utajenou poznámkou. Nesluší se ji zde uveřejnit...

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Inu řekl bych něco o novém koštěti, ale nebudu drzý uživatel:-)

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

Rád bych veřejně pochválil redaktory schvalující v rubrikách za jejich práci. Pokud se podíváme do novinek... jen tak dál, díky vám.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Ten borec, co ti lohl hvězdu, mi zvedl náladu :-)

Uživatel úrovně 0

Nějakej rarach mi tu dělá bordel. Šuku, je v tom binec.

Ne, milý Falhire, já se nemažu.

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

Tribun za posledních 5 dní minimálně žádného uživatele nemazal.

Nick Lord Melegant není v databázi.
Nick Melegant je zablokovaný již dávno.
Pokud by se náhodou jednalo o nick Astrální Oko, tak já ho nemazal.

Prosím všechny, aby toto nijak neřešili. Zjistím, co se stalo a pak případného poškozeného kontaktuji a vysvětlím mu, kde byl problém.

To Lord Melegant - nejsem si vědom, že by kdokoliv s nickem Šuk byl tribunem.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Inu, třeba jsou jisté důvody. Třeba už to bylo i na Tribuna dost.

Lord Melegant

Vysvětlí mi někdo - tedy nějaký zodpovědný plebejec - proč mi do mejlu nepřišlo potvrzení smazání? Výborně.

Á propos, Šuk coby Tribun tvrdil, že mazán NEBUDU...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Založil jsem staré dobré fórum v obrazárně, opět na bugy a humorné printi s screeny z tohoto serveru :o)
Budu rád když přispějete :o)

Astrální oko: Copak se ti stalo? Jakto že jsi zežloutl?

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

AO: Já mám k tomu ještě hliněnou figurku sebe sama, do které se dají dát tužky...