Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

To ma Schwarzenberg taky a podívej se na něj:-P
Jsem šťastný a spokojený, kdo je víc? :-)

Uživatel úrovně 0

Mám svou šlechtickou hrdost a nesmrtelnou duši.

Kdo má víc?

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Třeba vínem, správně Skorpe.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Třeba vínem...

Uživatel úrovně 0

To nemá, ale když mu nechutná víno...leda něčím ochucená šťávka.

Ikonka uživatele Fee

Uživatel úrovně 0

Ale šťávka třeba nemá tak dobré a blahodárné účinky...

Uživatel úrovně 0

Tak budeš pít šťávku.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Falhir: A co když mi víno nechutná? :)

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Hlášení: Saragon dnes narazil na nový objev a tudíž došel k fascinujícímu závěru: Červené víno pomáhá při náročném studiu. Následky --> učení jde samo od sebe a těm, kterým dělá obzvláště velké problémy, půjde nyní stejně dobře, jako... jako třeba mně :-) Pokud chcete docílit ještě vyššího efektu - alespoň dle Saragonovy teorie -, podpořte blahodárné následky po užití červeného vína příjemnou, uklidňující a relaxační hudbou. Pak i těm, co jim to jaksi... nejde, půjde učení takřka bez výjimky senzačně a bez problémů :-) Vše, co bylo řečené, pochází od Saragona.

Ikonka uživatele Andros

Uživatel úrovně 0

Ingrediencie pre súťaž RPG kuchyňa 2008 (súťaž v tvorbe RPG na spôsob Game Chefu) ohlásené!

Bližšie info o súťaži:
http://rpg.sk/?q=vyhlasujeme-soutez-rpg-kuchyne-2008

Samotné ingrediencie:
http://rpg.sk/?q=ohlasujeme-ingredience-pro-soutez -rpg-kuchyne

Nebojte sa zapojiť, nič to nestojí! Ale čím skôr, tým lepšie, pretože na vytvorenie samotného systému máte iba 14 dní.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Bude se opákat u stolu Smrt elfům..

Uživatel úrovně 0

Chybka na nástěnkách opravena (doufám). Kdo během dneška nebo posledních dnů aktualizoval nástěnku, mohly se mu na ní objevit nechtěné znaky.
Za potíže se omlouvám.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Tak či jinak, ode dneška je pro mne Elfím Goliášem. Může si za to sám.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

A spousta lidí si neodpustí komentář. :-)

Ikonka uživatele Fee

Uživatel úrovně 0

Evidentně si nemohl odpustit tuto malou reklamu...

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

když neumíš pomoci, alespoň neubližuj...

Uživatel úrovně 0

To bude Snorch.

Uživatel úrovně 0

Mohl by mi někdo říct, jak se v Elfštině napíše jméno Goliáš?

Uživatel úrovně 0

Poprosil bych všechny majitele stolů a pomocníky v Putyce, aby pokud možno neupravovali nástěnky. Vloudila se tam menší chybička, která množí některé znaky. Do zítra to zkusím opravit.
Za problémy se omlouvám

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Falhir: Dobře...