To ma Schwarzenberg taky a podívej se na něj:-P
Jsem šťastný a spokojený, kdo je víc? :-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Mám svou šlechtickou hrdost a nesmrtelnou duši.
Kdo má víc?
Třeba vínem, správně Skorpe.
Třeba vínem...
To nemá, ale když mu nechutná víno...leda něčím ochucená šťávka.
Ale šťávka třeba nemá tak dobré a blahodárné účinky...
Tak budeš pít šťávku.
Falhir: A co když mi víno nechutná? :)
Hlášení: Saragon dnes narazil na nový objev a tudíž došel k fascinujícímu závěru: Červené víno pomáhá při náročném studiu. Následky --> učení jde samo od sebe a těm, kterým dělá obzvláště velké problémy, půjde nyní stejně dobře, jako... jako třeba mně :-) Pokud chcete docílit ještě vyššího efektu - alespoň dle Saragonovy teorie -, podpořte blahodárné následky po užití červeného vína příjemnou, uklidňující a relaxační hudbou. Pak i těm, co jim to jaksi... nejde, půjde učení takřka bez výjimky senzačně a bez problémů :-) Vše, co bylo řečené, pochází od Saragona.
Ingrediencie pre súťaž RPG kuchyňa 2008 (súťaž v tvorbe RPG na spôsob Game Chefu) ohlásené!
Bližšie info o súťaži:
http://rpg.sk/?q=vyhlasujeme-soutez-rpg-kuchyne-2008
Samotné ingrediencie:
http://rpg.sk/?q=ohlasujeme-ingredience-pro-soutez -rpg-kuchyne
Nebojte sa zapojiť, nič to nestojí! Ale čím skôr, tým lepšie, pretože na vytvorenie samotného systému máte iba 14 dní.
Bude se opákat u stolu Smrt elfům..
Chybka na nástěnkách opravena (doufám). Kdo během dneška nebo posledních dnů aktualizoval nástěnku, mohly se mu na ní objevit nechtěné znaky.
Za potíže se omlouvám.
Tak či jinak, ode dneška je pro mne Elfím Goliášem. Může si za to sám.
A spousta lidí si neodpustí komentář. :-)
Evidentně si nemohl odpustit tuto malou reklamu...
když neumíš pomoci, alespoň neubližuj...
To bude Snorch.
Mohl by mi někdo říct, jak se v Elfštině napíše jméno Goliáš?
Poprosil bych všechny majitele stolů a pomocníky v Putyce, aby pokud možno neupravovali nástěnky. Vloudila se tam menší chybička, která množí některé znaky. Do zítra to zkusím opravit.
Za problémy se omlouvám
Falhir: Dobře...