Jdem do toho, jdem si povídat o svátcích. Slavit či neslavit? Tradice nebo přežitek? Cit nebo komerce?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
abbé: Proboha! Ty si myslíš, že láska se dá vrátit?!
A myslíš si, že je opravdu od srdce, když své milé nedáš do kapsy útržek papíru s milým slůvkem jindy než na Valentýna a Vánoce?! Obhajovat svátek takhle, je předem prohraná bitva.
Pravda, mluvil jsem spíš o jejich provedení...
Zelená papuče je stroužek pomeranče. (Zní to dostatečně hlubokomyslně?)
BC: čokolády rozhodně nejsou zbytečné blbosti, pokud jsou z kvalitních surovin a jsou dostatečně dlouho konšovány...
Dneska jsem šel s ženou po ulici a smáli jsme se všem těm neuvěřitelně kýčovitým bombonierám ve tvaru srdce, růžím bez fantazie...pak jsem se na ni otočil a povídám, asi bychom to neměli dělat, když se jim to líbí...a ona řekla něco v tom smyslu, že mám pravdu. Valentýnky, čokoládičky i květiny jsou zbytečné blbosti. Ano, jaké si to uděláme, takové to máme, abbé má pravdu.
Jak se nám může nelíbit?! Panebože, Ty jsi asi velké moralistické demagogické stvořeníčko, že?
Nic proti lidi, ale nevím jak se vám může nelíbit svátek kdy si lidé vrací lásku kterou si vlastně vyjadřují i předtím? Ano udělali si z toho komerci, ale většinou ten kdo má rád udělá pro toho svého něco sám, aby potěšil, aby to bylo od srdce, ne nekoupí Valentýnku ale sám si ji načmárá popřípadě vytiskne z tiskárny, ne tohle nejsou komerční svátky, jaký si je uděláte, takový je máte přátelé. abbé
OK, všichni máte načteného Orwella, jste frajeři...
A Valentýn původně není svátek "všech zamilovaných", alébrž jednoduše svátek těch všech, kteří se mají rádi. Ať už jsou šťastně či nešťastně zamilovaní či nikoliv. A protože jsou lidi prasata, udělají nechutnou komerci ze všeho, tzn. nemá cenu nad tím fňukat. Naopak, je třeba hledat způsob, jak na tom prasečím stádě vydělat.
Místo vánoc, které píšu několik let s malým v, jsem tento rok bruslil na rybníce, sám, v noci. Svátek svatého Valentýna nemám důvod slavit, neboť se Valentýn nejmenuji.
Kdyby měl někdo zájem o text takové "úkolovky" ... kamarády jsem 22. na slunovrat poslal do mrazu aby hledaly útržky textu ... kde vyjadřuji svůj názor proč vánoce "slavíme", co to vlastně je a že já je slavit nebudu, který byl velmi oceněn, ať se ozve do pošty ... rád mu ho pošlu.
Jasné, a vojna je mier a ignorancia sila...
Svoboda je otroctví.
Server by si taky zasloužil nějaké svátky.
Namátkou Den schvalování, Den výměny křesel, Výročí odstoupení tribuna, Výročí spuštění serveru, Svátek reputační amnestie, Dramadán (týden příspěvkového půstu na počest PragoConu [aby to stíhali i ti co tam jedou]) atakdále.
Láska je nenávist.
Tobša: Súhlasím. Rovnako ako aj všetky "dni boja proti xyz" a podobne, pôsobí to dojmom, že celý čas daný problém ľudstvo ignoruje, potom si to jedným dňom vyžehlí a ďalší rok má pokoj.
Ithildur: Stejně tak je to s komerčními Vánocemi. Tfuj, máme se rádi a dáme si dárky jen 24.12., pohrdám Vánocemi a mnoha dalšími, nejen křesťanskými svátky.
Že sa to vždy cez Valentína tak nakopí... Je to len hlúpy komerčný "sviatok", milujem každý deň, nie len dnes :)
Láska je lepra.
Takže ji vám všem z celého srdce přeji.
Tak já vám všem přeju krásnýho Valentýna, at těm co někoho mají(a zřejmě si to díky němu přečtou až pozdě večer) a nebo těm kdo jsou sami.(jako já a budou schýzovat) Takže, užite si to, respektive přežite to ;)
stepanm:
Výborně, pokud za měsíc přijdeš a řekneš, že más doma hotových 100 triček, ať se ti hlásíme a prosíme o zaslání na dobírku, nikdo se na tebe nebude zlobit.
Dokonce jsem přesvědčen, že většině ani moc nebude záležet na obrázku, věříme, že máš vkus a soudnost. Hlavně, když tam bude hezké logo serveru. :-)
Abych neříkal jen asi .. možná .. tak tady je adresa ... NENÍ to reklama prosím http://www.web-tricka.cz/ .