Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Marsia: Zbytečně ubohý argument.

Uživatel úrovně 0

Stoupa: taky možnost ... :o)

Ikonka uživatele Ithildur

Uživatel úrovně 0

Neviem, kam to dať, tak to dám sem :)
http://img135.imageshack.us/img135/4451/dsc00379vy9.jpg

Ta kto s malým kocúrom chystáme DrD :)
Ospravedlňujem sa za zlú kvalitu, je to fotené mobilom...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

nikdo nemá humorné screeny ze serveru? Obnovil jsem totiž v obrazárně jedno mé oblíbené téma :o)

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Svátky jako Vánoce je dobré slavit třeba proto, že je volno a tedy je více času na slavení.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Mimochodem, na Valentýna je to stejné jako na Vánoce, čím více utratíte za dárky, tím více lásky tak dáváte najevo.

Uživatel úrovně 0

Když už byl včera ten Valentýn, tak jsme ho s Keddiem řádně oslavili...

http://www.jibjab.com/sendables/preview/4a2Dw8wDst oLyNasrpSXeAvZ

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

stenpanm: Pleteš si dojmy s pojmy, uznávám, že jsem to napsal neobratně, ale je tam že si vrací lásku kterou si vyjádřují předtím jakože před tím svátkem, ne že vracejí ke své staré lásce..

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Jo, stále jsem i po těch letech jediným majitelem serverového trička. Nebo měl nějaké i Terátor? :-))))

Uživatel úrovně 0

Jo. Proto je lepší nikomu nic nedat.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Ach a co dnes není komerce? He? A co před tísíci lety, kdy se zhruba v době dnešních komerčních svátků slavilo taky? Myslíte, že tu medovinu pivo a později pálenku (v případě Moravy "rum")? Že si jí jaksi nemuseli koupit a nikdo na ně nevyřvával "dneska je slunovrat, kup chlast! Kup Ho!"
Hlavně, že je všechno komerční, hnusný a nebudeme to vůbec slavit. Nevim jak ostatní, ale já prostě nemám na to abych každý den, či týden kupoval svým blízkým dárky obdobné těm na vánoce (vlastně kdybych měl kupovat i obyčejné čokoládky, tak by moje finance dopadly docela blbě).

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

vlastně to neni jediný o co jde...pak jde ještě o to, jestli se nějaká zodpovědná osoba, která má důvěru ostatních, nabídne jako dobrovolník;)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

K těm trikům...proč by někdo měl mít ve skříni 100nezaplacenejch triček? Neni jednodušší mít ve skříni 100zaplacenejch triček a pak je odeslat?

Kdo chce triko, pošle prachy na účet. Lhůta bude pár měsíců. Pak se prachy vezmou, udělá se přesnej počet triček a pošlou se všem plátcům. Mně to teda nepřipadá jako nějak extra složitá akce:) Jediný o co jde, je důvěra v tu konkrétní osobu/osoby. Což imho neni vůbec problém.

Uživatel úrovně 0

Před barákem mi hoří strom.

Asi se na něj budu chvíli dívat.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Jasně, největší užitek má Valentýn pro ty, kteří ho neslaví.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Valentýn je dobrá věc... další důvod kdy vytáhnout flašku vodky, smíchat jí s Limetkou a slavit :o)

Tak jsme ho slavili včera :) pěkně po staru... alkoholem :)

Uživatel úrovně 0

abbé .. ty v předešlém příspěvku ...

Uživatel úrovně 0

Hm...pít či nepít?

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Chjo... Myslím, že kdo ví, tak já jsem poslední kdo svý holce nedává celým rokem láskyplné básničky, takže... A nic proti, kdo říká, že to dávat jenom na Vánoce a kdo říkal něco o tom, že se dá láska vrátit?