Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Snorch: Možná, ale z této IP adresy se přihlašuje jen jeden. Uděláme tipovací anketku? /*úsměv*/

Uživatel úrovně 0

Špatný redaktor: A kterej ty seš konkrétně? Takejch je tu víc.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Děcka, děcka...

Uživatel úrovně 0

Jo, a spletl jsem se. Souboje mají ID 933.

Uživatel úrovně 0

Jak mě má tohle, milý špatný redaktore, kompromitovat, když jsou zde jasná fakta (bez citového zabarvení)?

Spatny redaktor

[13:36:51] Astrální oko: Ne, ten souboj bude já proti němu.
[13:36:43] Astrální oko: Bylo to opravdu vtipné.
[13:36:37] Astrální oko: Alcator: Ale co já vím? Na takové pitomosti si nepamatuji. Vím, že zde zdůrazňoval, kolik lidí má na seznamu či petici pro mou "reálnou likvidaci".
[13:35:29] Astrální oko: Alcator: Můj souboj s Mavevem. Podrobnosti budou u stolu 911.

Ikonka uživatele Ithildur

Uživatel úrovně 0

Pripájam sa k Tobšovi, tiež by ma zaujímalo, ako sa taká osoba dá spoznať... navyše takto, po internete...

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

abbé: jak říkam, neni třeba si pozérů všímat

Uživatel úrovně 0

No, milý Stoupo, jsem rád, že nejsem "normální" jako abbé.

A vlastní názor rozhodně mám. Označení za "pozéra bez názoru" neberu - je to hloupost.

A aby toho nebylo málo, označuji za pozéra já Tebe. Jo, tak, hlavně, že jsme všici pozéři bez názoru. Hňhň.

A volte Vedro.

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Jak se pozná pozér bez vlastního názoru?

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

abbé: jsi normální, můžeš bejt v klidu:) Okolních pozérů bez vlastního názoru si vůbec nemusíš všímat

Uživatel úrovně 0

Gumi: To jsem se přesně snnažil vyjádřit :oP

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Mám vám ten den či dva starý příspěvek zase vyhrabat?

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

AO: Oni mají v Africe poštu? :-)

Uživatel úrovně 0

Ale černochům nikdo Valentýnku neposlal, co? Styďte se!

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

abbé: ano jsi. pokud miluješ svou holku, můžeš jí dát dárek jen tak, protože ji miluješ. Ne proto, že je nějakej stupidní valentýn, ne proto, že nějakej Brandon z Beverly hills někdy prohlásil: "teď se budeme všichni mít strašně rádi."

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

abbé: Ano, jsi obětí konzumní společnosti, nadnárodních korporací a mnoha jiných cizích slov, kterým nerozumím :-)

Uživatel úrovně 0

Ne, ta věta nemá smysl.

Podobně jako nemá smysl Valentýn, Vánoce, láska, čokoláda a další tyhle "vymoženosti".

Vzpomeňte si na děti v Africe! Huma huma huma!

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Jsem obětí konzumní společnosti, miluju svou holku a o Valentýnovi se ji opovážím dát dárek... Jsem zvědavý, jestli tahle věta má nějaký smysl.... páč tohle mi tady celkou dobu nutíte.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Já bych řekl, že je docela fajn. :P