Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

dovolím si přeložit Almadův příspěvek, protože ho považuji za hodný šíření...
Institute of Music Retail ("Institut pro prodej hudby", pravděpodobně se ale jedná o oficiální název a tudíž by se překládat neměl) ukazuje, kam jde jaká část peněz u nového hudebního alba s doporučenou cenou 15.99 dolarů

$0.17 Musicians' unions (Hudebnické odbory)
$0.80 Packaging/manufacturing (Balení / lisování disku)
$0.82 Publishing royalties (poplatky za vydání)
$0.80 Retail profit (zisk prodejce (doporučený))
$0.90 Distribution (distribuce (rozvoz atd.)
$1.60 Artists' royalties (poplatky umělcům)
$1.70 Label profit (zisk producenta - "Labelu")
$2.40 Marketing/promotion (propagace, reklama)
$2.91 Label overhead (režijní náklady producenta)
$3.89 Retail overhead (režijní náklady prodejce)

Uživatel úrovně 0

Lidi potřeboval bych někoho, kdo by mi pomohl rozhejbat stůl Dopravní prostředky v drd a komu bych pak mohl stůl i předat. V případě zájmu mi dejte vědět do pošty. C.

Ikonka uživatele Ithildur

Uživatel úrovně 0

Keď chcem na svoje stránky dať odkaz sem, na www.dracidoupe.cz, môžem použiť to vrchné logo ako banner? Dúfam, že to nikde nie je napísané a teda sa nepýtam hlúpo, zatiaľ som to nenašiel...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Institute of Music Retail shows where the money goes for a new album with a list price of $15.99.

$0.17 Musicians' unions
$0.80 Packaging/manufacturing
$0.82 Publishing royalties
$0.80 Retail profit
$0.90 Distribution
$1.60 Artists' royalties
$1.70 Label profit
$2.40 Marketing/promotion
$2.91 Label overhead
$3.89 Retail overhead

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

SOUTĚŽ

Pro všechny nadané či nadšené architekty a stavitele. Kdo z Vás nerad načrtává stavby, apod.? Přihlaste se do soutěže JUNIOR PROJECT... můžete vyhrát mj. notebook a jiné zajímavé ceny...

Více info:

www.D2R.cz/soutez/

nebo u mě v poště...
----pokud si netroufáte přihlašte do soutěže MALÍ STAVITELÉ třeba svého mladšího bráchu nebo ségru :-)

Dík za pozornost:-)

Uživatel úrovně 0

11.4. - 13.4. pořádáme Shadowrun v Praze. Detaily viz putyka Zlodruzi ID 888.

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

To je teprv PR, jaké udělal Snorch Astrálcovi.

Falhirovi: Existuje ještě jedna (podle mě) efektivnější metoda - napsat konkrétním lidem, za jejichž názory bys byl vděčen, do pošty, poprosit je. Není to vůči fér vůči těm lidem, co nedokážou říct ne, ale na ten zbytek je to celkem efektivní metoda.
Byl jsem jí už taky vystaven, a nemůžu si stěžovat - prý jsem pomohl a ani nemusím neustále browsovat MS, na což nemám chuť ani čas. Navíc je to velmi příjemné, co si budeme nalhávat, když je někdo zvědavý zrovna na váš názor.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Já vám tu nechci spamovat, ale někdy se stane, že v Putyce - Reklama na vlákna v MS - to nevyjde. A tak některé z vás, z řad čtenářů a kritiků, prosím, aby se podívali do Moudré Sovy na mé nejnovější dílko pod názvem Rozšíření kouzelníkových přátel.

Bližší informace v Moudré Sově :-)

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Snorch: To tedy ano.

Uživatel úrovně 0

To je teprv runa, jakou dostal Jeho Astrálnost, sir Melegant, vévoda z Cornwalu od Zdenála.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Ehm... co třeba... levý horní rožek?

"Domlouváte se na setkání"... "Kde? Datum? Čas? Kdo přinese žrádlo?" ...

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Mohu se zeptat, kde to má ten zatracený začátek? Pokud to vůbec nějaký začátek má.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Tentýž obrázek přes TinyURL:

http://preview.tinyurl.com/2nd6el

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Tak Almade, nějak ti ten odkaz zlobí. Buď je to Liškou anebo jednoduše mnou, anebo také hostingem.:D

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Hrajte!

http://www.shacknews.com/images/image-o-matic.x?/image s/sshots/Art/9436/9436_47e068d520381.jpg

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Mel to ví, Mel to dělal :-)

Uživatel úrovně 0

Tak přesně na takové věci jsou sekretářky... jako na psaní pošty a telefonování.

Ikonka uživatele Krtecek

Uživatel úrovně 5

LA:

Chápu. Pro běžného uživatele je jistě takřka nemožné použít poštu, napsat do ní jméno redaktora a větu: "Vložil jsem příspěvek XY do sekce AvR, prosím, vyjádři se k mé stížnosti."

Někdy přijeď do Prahy, naučím tě serverovou poštu používat. A když budu mít dobrou náladu, ukážu ti také, jak se telefonuje.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Bono s Tebou, sklepní tyrane.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Ale pan ministr by se o takové televizní debaty u minerálky měl zajímat, aby z chváli pana premiéra nepraskl a trochu se seznámil s realitou.