Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

any: Server není o tom, že se hraje DrD online, je sice pravda, ale nepopřeš, že se tu DrD hraje. A pokud jde o družiny, questy a dobrodružství ano i to tu je v putyce v sekci Herna kde se hraje DrD online, nejen na chatu se hraje DrD.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

abbé Faria: Dračí Doupě on-line je Aragorn.cz Máš tam herní místnosti pro PJ, máš tam postavy, máš tam příběhy apod. Nebo Abarin.cz. Tento server prioritně k hraní DrD on-line nebyl. Herní místnosti tu nebyli od začátku a prioritou tohoto serveru nebylo a snad ani není, hrát DrD on-line. Tak to vidím já. Pokud tento server porovnám s ostatními, jsme jen *co se on-line hry týče* slabá náhražka. Ba dokonce se odvážím tvrdit, že tady on-line Dračí Doupě není a nebo má k němu hodně daleko. Žádné hody kostkou, nic... žádné questy *jsou vyjímky* žádné větší družiny, společenství... Neříkám že tyto způsoby patří k těm lepším, ale toto k hraní DrD patří.

Tento server nesloužil k hraní Dračího Doupěte jako hry a myslím že ani nebude. Byl by jsem rád.

Ps. To že je server o DrD neznamená že se tam DrD On-line hraje. Doporučuji si přečíst Manuál, kde se jasně píše že toto není server o on-line hře :o)

Uživatel úrovně 0

any: Tento server je o DrD, DrD se tu hraje anari a hraje se online. Proto ano, hrajeme tu online hru Dračí Doupě.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

abbé Faria: Dovol mi nesouhlasit... to že tady hrajeme Dračí Doupě on-line... je fáma. Dračí Doupě on-line, tedy on-line hra, by měla být na sreveru, který je alespoň částěčně uzpůsoben hraní této hry: Aragorn.cz

To že je tady pár fandů, kteří stvořili stoly k hraní a putyky je sice záviděníhodné, ovšem nic to nemění na faktu, že tento server není o on-line hře. Pokud by jsi měl fandy na Xchatu pro stejnojmenou hru, pořád by to nedělalo z Xchatu on-line server.

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Chcete odsoudit Boha nebo byste se raději stali slavným hollywoodským hercem?

Obojí je možné:

Poslední volná místa na Larpvíkend 4!

Přijďte si zahrát komorní larp.

http://www.courtofmoravia.com/planovane/larpvikend-4/

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Projekt pro zkvalitnění RPG
ID: 2238
Téma: Popisy různých herních systémů + stále ještě prezentace vlastních herních zkušeností v rámci Projektu, tedy o počtu hráčích, atmosféře, zpracovávání hráčů, vzájemná komunikace, řešení problémů + jejich nastínění, a pod

Prosím přijďte a pomožte mi (nám) v sepsání jakéhosi „průvodce“ světem RP her. Stojím o každičký názor a pohled na danou problematiku. Pokud znáte nový herní systém a myslíte si o něm, že je dobrý, sem s ním. Jediné pravidlo je, že herní systém musí být sepsaný a byla bych ráda, kdybyste jej vložili například s odkazem na jeho www.
Děkuji všem odvážlivcům, kteří se nebojí diskutovat o svých pocitech ze hry a o možnostech, jak hru samotnou v rámci vzájemné komunikace zlepšit!

Uživatel úrovně 0

any: Tady se dá i hrát DrD Live, tzn i online, takže prakticky je to pravda. Lidé.cz a Xchat jsou diskuzní servery...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Ano Marsio, ale v tom případě můžeš mít on-line hru i Lidé.cz, Xchat apod. Já osobně by jsem tuto stránku přiřadil fandům Dračího Doupěte s nejrozšířenejší aplikací, možností publikovat a prezentovat vlastní díla, s diskusními fóry na dané téma. Jako komunitu lidí, kteří danému tématu rozumí a jsou ochotni se o své informace podělit *většinou* s ostatníma. Prostě to co se dozvíš na titulní stránce :o))

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

anarion: A dá se zcela popřít, že to není i on-line hra - kdy jsou tu na chatu dvě místnosti a ve třetí není o jakési hraní též nouze? :)))

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

*smích* občas je humorné si přečíst, že někteří nováčci si stále myslí že server: dracidoupe.cz je on-linová hra :o) a ještě k tomu všemu na tuto stránku dostali link od kamaráda :o))

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

Mam takú prosbu - keby sa našla dobrá duša, ktorá by v Zlíne nechala prespať 3 metlákov po koncerte v nedeľu 13.4., bolo by to úžasné.

viete o niekom?

Ďakujem za pomoc!

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

abbé: Mně došlo, co ho pobavilo. Byla to vědomě (i když bez zlých úmyslů, předpokládám) pokroucená myšlenka mnou vyřčených slov, protože Salmar není natolik duševně omezen, aby nepochopil, na co je má věta _není co býval_ mířena. A ne, nemyslel jsem ani lidi. Myslel jsem to prostě tak, že server se pro mě osobně změnil, když to porovnám s dobou, kdy jsem na server přišel. Tady už snad žádná dezinterpretace nehrozí.

A čím víc se o tom budete dohadovat, tím víc se server mění, tak pravilo Orákulum.

Uživatel úrovně 0

any: Tipuju na co myslí Salmar, že ho to tak pobavilo ;)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

abbé: Pokud srovnáš server v dobách, kdy chyběla většina sekcí, Dračí Líheň nebyla.. myslím že bylo něco i s Manuálem, ale nevím, to se mi moc nezdá. Opravdu se toho dost změnilo, zvláště v poslední době, ale

Nathaka mluvil myslím o lidech :)

Uživatel úrovně 0

Já v tom Salmarově srandovním elementu (promin Nathášku) viděl to, že někdo kdo tu je sotva rok mluví o tom, že server není to co býval...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

no, pravda je, že tam těch překliků, alias překlků, je dost.... :o)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Hihi, kdo neudrží krk, musí si ukrknout. :-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

server není to co býval skoro každé 3 měsíce, pokaždé člověk přijde s povzdechem, má období sklamání nebo vyčerpání a na xhvilku odejde... pak se třeba vrátí. Srver se vyvíjíí a my s ním a kdo neudrží krk, potřebuje vyskočit z vlaku, dojít pěšky na druhou zastávku a znovu naskočit :o)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Skewer: Když to v pravidelných intervalech čteš už nějakých šest let...:)

Ikonka uživatele Skewer

Uživatel úrovně 0

Salmar:
What's so funny about that ? Nechápu :-)