Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Anketa!

Stůl Projekt pro Zkvalitnění RPG!!
No táák, nenechte se přemlouvat... Vstávejte a oprašte své herní zkušenosti... nemusíte zdlouhavě přemýšlet, spontánnost je první známkou odhodlanosti opravdu něco sesmolit a pokud... to nejde, hlasujte, prosím, alespoň v anketě.
Děkujííí

Abych tu jen pořád neotravovala reklamními příspěvky…
Slyšíš? Slyšíš ten malebný zvuk, ten šelest, co tě příjemně mrazí v zádech? Tlukot vlastního srdce? A všude jinde je ticho. Ptáci neruší tu harmonii souznění tvého tepu a tvého dechu. Jsi sám, samotinký v tomhle tichu. Až pak… rozhodující chvíle, teď už nemůžeš jít zpět. Jen vpřed a stále rychleji. Nezpomalovat, neotáčet. Možná bude potřeba běžet, kdo ví. Osud si v tomhle nevybírá. Nezvratný osud!
“Sotva dýcháš, tohle naložení prostě nedáš, máš postih -2,“ spadly kostky, spadla klec, “tuším, že jsi upadl.“
A ty koušeš, škrábeš, drásáš, trháš, pokoušíš se zvrátit osud a vida!
“D-d-d-dobře, k-k-když m-m-mě p-p-řestaneš mlátit…“ tvůj pohled zlý zůstává, “nechám…“
“Dostanu ARTEFAKT!“
Drobné přikývnutí při plivání zubů. Nu což, stejně byly nažloutlé.
Nirvana a s ní i tvá spokojenost…

Stůl Projekt pro Zkvalitnění RPG!

ID 2238
Nakolik se lze vcítit do postavy?
Nakolik si rozumíte s PJem?
Vadí vám vyjadřování PJe?
Nenechá vás někdo domluvit? Jak to řešíte?
Co děláte pro lepší hru?
Na čem, podle vás, závisí dobrá hra?

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Nathaka Warrior [pošta] smazat 20:03:41 13.04.2008

25. - 27. července

se na vás těším v naší malé vísce Bohuslavice, kde bude uspořádán první GrillCon. GrillCon 2008/1. Toto datum je pevné a konečné. Všichni (!) mi prosím napište, pokud nemůžete. Já se se všemi pokusím nějak dohodnout. Zároveň pozor, v srpnu či později, na začátku školního roku, bude GrillCon nummer zwei, pro lidi, kteří jet chtějí, ale nemohou v toto datum.

Brzy podám info i o počtu parkovacích míst, o cenách v místní hospodě, o tom, zda pro nás bude otevřena, ba dokonce k dispozici přímo pro Con. Též přidám podrobnější mapku a nějaké to psaníčko.

Zatím se mějte, jdu shánět selátko.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Marsia: Nebo obročníci.... historické kožené boty do bitev atd :o)

PinHead: Tak různě...

www.jagabab.cz, klimni na Hudba.. jsou tam ukázky, po kliknutí na Download se ti hned otevře okno a začne hrát :)

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Zdenál: Dnešní ševci se jmenují obuvnictví, výroba a opravna obuvi.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Zdenál: proč chce ušít normální boty od ševce a nekoupí si je z krámu?:)

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

OT

Sháním znalce světa World of Darkness, aby mi přispěl ke stolu Projekt pro Zkvalitnění RPG. Způsob, jak to sepsat najedete v příspěvku u stolu.

Pokud znáte ještě jiné RPG systémy a jste schopní k nim říci více než jen to, že jsou, velmi to ocením! Nemusíte mít k nim vysloveně herní zkušenost!

P.S. - Děkuji za to, že zareagujete, jsem ochotná vás klidně podplatit čokoládkou, až se uvidíme naživo! (a to se vyplatí!)

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Když už jsme u botů, sháním také ševce, pokud možno z brněnska. Nepůjde sice o historické boty ale o normální boty na nošení, shání je kamarádka, ale myslim že historickej či fantsy švec to zvládne. Ptám se proto že švec co dělal historický boty mě loni umřel a protože ani nevim jestli ševci zaměřující se na normální obuv při dnešní módní vlně hš a fantasy vůec ještě existují.

Ikonka uživatele PinHead

Uživatel úrovně 0

anarion: jaký druh hudby hrají?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Snorch: Mohu ti dát číslo na obročníka, kdo ví, zdalipak bude mít něco na skladě...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Snorch: Jen tak... rozšiřuji si obzory. Když jsme v Sedmihorkách *nedaleko Turnova* pořádali Železnou bitvu se skupinou pod názvem: Bitva pod Hrubou Skálou... hráli tam naživo. Spívají pěkně a údajně jsou alespoň v Praze dost známí, tak si to ověřuji :o))

Uživatel úrovně 0

anarion: Ne, proč?

Hledám gotické boty pro historický šerm. Velikost baj vočko 43. Spěchá to. Děkan.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Poslouchá, nebo zná tady někdo skupinu: Jagabab? :o)

Ikonka uživatele Andros

Uživatel úrovně 0

Marsia: http://www.dpb.sk/mapy/Mapy.htm ti pomôže?

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Larpová konference:

Odraz 2008

Začíná dnes v Brně. Pokud vás zajímá fenomén larpu a chcete si poslechnout nějaké přednášky, podiskutovat a nebo potkat nějaké tváře českého larpu, je tohle ta pravá příležitost.

http://www.odraz.org

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Nevíte náhodou někdo o mapě Bratislavy (na internetu), kde by byla zakreslena i MHD?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Děkuji Ithildure: Nepopírám že tu Dračí doupě je. Ono tu je. Nepopírám že forma Dračího Doupě po chatu a v putyce by se dala jakš takš nazvat on-line hrou. Dobře. Já mám na to svůj názor, ty zase svůj. V pojodě... to je normální.

Marsia: Ale jo.... to také nepopírám. Klidně ať si na chatu blbnou a objevupou pak kouzlo serveru, ale kolik z uživatelů tohle udělá? Většina přijde, zjistí: Sakra, jaký pako mě poslalo sem? Žádná akce, žádné obrázky, skilly, postavy, nic... a odejde. Po něm zůstanou bezradní rádci a volné místo ve výpisu uživatelů :o)
Těch kteří se tady volně a déle pohybují je jen zloměk.

Tohle není nic světoborného, taková situace tady byla, je a bude dál... jen to byl takový povzdech do větru, který už odezněl a dal prostor další diskusi....

Ikonka uživatele Ithildur

Uživatel úrovně 0

Ja som prvú anarionovu správu pochopil tak, že nováčikovia si často myslia, že toto tu je niečo ako Travian, Bitefight a podobné zmetky...

abbé:
Neber to v zlom, ale vyzerá to akoby cieľom Tvojich príspevkov bolo vydupkať si svoju pravdu, ktorú anarion ani nepopiera úplne. Marsia nadhodila poznámku na ktorú anarion myslím celkom dobre odpovedal. Tam to malo skončiť ;)

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

anarion: Možná bys tomu nevěřil, ale existují hráči, kteří dají přednost hraní na Chatu, před hraním na Abarinu a pod. A pokud by se sem někdo registroval proto, že chce hrát DrD na Chatu, není to přece nic špatného. A takový uživatel pravděpodobně časem zjistí, že se tu dá dělat i plno jiných věcí, ale proč by si sem nemohl chtít jít nejdřív prostě jen zahrát?

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

any: Ano, to nepopírám, ale prostě nepopřeš, že se tu hraje DrD anari a o tom je celé zasycení fóra za poslední dva dny :-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Ano, hraje, ano, hraje na chatu, ano, hraje v Putyce... ale nedá se to srovnat s jiními servery. Prioritou to tady na serveru není. Nechci říkat že je špatné, že si mnoho zdejších nováčků nechá schválit registraci s představou jak si tady dobře zalevluje a zahraje... mnohdy to může být i pravdivá informace. Jenom mě mrzí, že někomu mnohdy uniká i jiná stránka serveru, než je on-line hra :o)