Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Zabezpečení proti spameristům, posthunterům a jiné podobné havěti.

Uživatel úrovně 0

To je úchylárna, tohle. Chodím galerií, píšu k obrázkům, pak kouknu do dalších rubrik, a když chci přidat další příspěvek do diskuze, tak mi to systém zakáže, že nemůžu psát víc než dvacet příspěvků za hodinu. To se vám řekne, když mám na net hodinu týdně.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Alcator: Pak se omlouvám, ale tohle si prostě žádalo Attack of Oportunity *úsměv*

Nathaka: Na tom asi něco je, ale až bude o Vánocích RPGplanet...

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Prostě si vezmu pravidla DrD, pojedu a postupně přepíšu, co bych rád změnil, dobré pasáže nechám. Pak pojedu ještě jednou, doplním, přeházím, zpřehledním, přidám pár novinek, odzkouším, poradím se s pár dalšími, pošlu.

Proč změnit a proč ne psát nová? Protože psát nová je zbytečné, když ten "nestabilní" základ funguje a já jsem nespokojen jen s některými částmi. Krom toho je to server o DrD, a posílat sem modifikace (rozsáhlé) pravidel DrD je určitě přijatelnější než posílat sem své vlastní systémy.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Spize: Pokud tu otázku ovšem pochopíš správně, tedy jako "Proč měnit, proč ne rovnou nahradit?", pak zdaleka tak hloupá není.

Změněním jednoho pravidla v systému jako je DrD, tedy v systému postaveném na značně nestabilních základech, se ti stejně nikdy nepodaří opravit všechny vady. Dokud nevyměníš všechna pravidla, pořád v tom bude zbývat spousta nelogičností, nevyvážeností atd. A proto se nabízí otázka, proč se snažit o totéž, co Čarodějům z pobřeží a dalším týmům, pracujícím na tom na plný úvazek, trvalo několik desetiletí? proč raději nepoužít nějaký již "vytuněný" systém, typu d20 nebo Tri-Stat... Ostatně, samotní Altaři se v určité chvíli na DrD "vykašlali" a raději začali budovat celý nový systém, pokud možno založený na jedné jednotící teorii, ze které vše vychází (DrD+).

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

anarion: To je hodně hloupá otázka, řekl bych.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Nathaka: Také je to běh na dlouhou trať a pokud je chceš mít opravdu použitelné, musíš si sehnat někoho, kdo ty tvoje nově předělaná pravidla bude hrát-odzkouší a popřípadě s ním pak vychytat mouchy....

Jinak se vlastně ptám... proč měnit?

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Nutno si uvědomit, že obě rozhodnutí jsou značně složitá. Chceš-li pozměnit pravidla, bude to závažný krok. Trvání dlouhé, mnoho potřebné píle, trpělivost - to vše je zapotřebí. Ale jsem ochoten ti pravidla pro DrD půjčit. Přijeď do Prahy, pojď do čajovny, či někam jinam, nebo také nikam, a já ti je předám. Nemám s tím problémy (zatím).

Na druhou stranu má i Spize pravdu. Bylo by to sice zdlouhavé, až příliš, ale nikoho by sis proti sobě nepoštval a zároveň bys mohl tvořit dle vlastní fantazie. Na tom záleží především: úpravy a změny, anebo vlastní výtvor?

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Nathaka: Nechceš radši udělat nejakej vlastní systém a s DrD ho moc nespojovat? Nebo co nějaká d20?

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Inzerce: Budu předělávat celá pravidla DrD. Nemohl by mi je někdo půjčit?

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Stůl travian

ID 2245

Pokec o travianu i místo, kde se hráči mohou pochlubit výsledky, nebo si postěžovat na osud...

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Btw. pro všechny maturanty zeměpisu jako jsem já....

http://www.jukni.eu/modules.php?name=Video_Stream&page= watch&id=593

Kamarád Marcus mi to poslal s komentářem: "Máš ještě co dělat, kámo.." :-)

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Co turnajuje šnorchl?

Uživatel úrovně 0

Aspoň na dva týdny padám do Mnichova pryč, na jakýsi turnaj či co, tak počítejte s tím, že tu se mnou nemůžete počítat. Zdařec...

Ikonka uživatele Ithildur

Uživatel úrovně 0

Spize: Myslím že mal, navyše tuším aj úplne inak vyzerajú, než na tomto obrázku, ale ten obrázok Drizzta s takto držanými scimitarmi určite vznikol skôr a povedal by som, že patrí k najznámejším... ak sa mýlim, kľudne ma opravujte ;)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Ithildur: Hele, neměl Drizzt ty scimitary každej pes jiná ves?

Ikonka uživatele Ithildur

Uživatel úrovně 0

Nedávno som listoval kamarátov časopis, nejaká Enigma, plné konšpiračných teórií a žvástov, ale bola tam reklama na film Mongol, v tom časopise som sa o tom prvýkrát dozvedel, preto ho spomínam. A celé to spomínam kvôli tomuto:
http://thecia.com.au/reviews/m/images/mongol-part-one-po ster-2.jpg
http://www.freewebs.com/cowvengance/drizzt.gif

Pek ná náhodička, čo?:) Hneď ako som videl ten plagát ma napadlo, že to vyzerá presne ako prvý obrázok, na ktorom som videl Drizzta...

Píšem to sem len tak, pre zaujímavosť ;)

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Kdyby někdo měl a mohl na pár dní půjčit mnišskou kutnu nebo něco podobného, ať se mi, prosím, ozve do pošty.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Nejede někdo zejtra do Pardubic do Ponorky na Belial fest (belial.wz.cz)? Stíny Plamenů (Black metal odpadních vod), Elysium (Thrah/Death), Breakdown (Death metal core)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

<h>Hmmm, když už je Pav v tom, připomínám pro všechny:</b>

Stůl Řecká a Římská Mytologie, Filosogie a Historie...

viz. mé statistiky.

Pro mnohé možná téma věcnější než se zdá.... možná že i vy ostatní cíte něco k tématu:

Caligula, Nero a jiné Historické perly...