Anarione, teď jsi na to kápnul :-) Ve skutečnosti je tomu opravdu tak. To si snad myslíš, že by ji Nathaka vytvářel jen pro sebe, aby se tam díval pouze na své příspěvky, aniž by někomu uvolnil přístup? Fakt bláznivá úvaha... :-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Anarion: Někdo určitě :-D
Falhir: Jak to může někomu něco připomínat, když tam ještě nebyl.... nebo tam má někdo otevřený přístup Nathako? :o)
Je to tak nějak napůl, ale mně to spíše připomíná opravdu tu kroniku :-)
anarion: Ne tak docela... :) Sethem říká "blog", já říkám "kronika".
Nathaka Warrior: Něco jako tvůj deníček? :o))
03. 05. 2008 bude při příležitosti uplynutí roku od mé registrace na server na několik hodin otevřen veřejnosti stůl Nathakova privé kronika.
Já se snažím...
smeety: Tobě taky.
Preji vsem hezkou a dobrou noc.
Hele, ale teď je těch fialových ještě méně, snažte se trochu.
Pro všechny příznivce Asterionu
je tu stejnojmenný stůl s ID 306.
Marsijka: Chceš být další? *mlsně se olízne a svůdně na tebe zamrká* Krom toho, jak jinak tu má jeden zaujmout? Když si to vezmeš kolem a kolem, jasně vede násilí a sex... muhehe... a já potřebuji REKLAMU, která v žebříčku oblíbenosti rozhodně není.. :)
Přijď ke stolu Projekt pro Zkvalitnění RPG... pojď... poooojď... (spuštění robobludičky zahájeno, nastavení... podprahová reklama)
Pavetta: To se nestydíš, takle na veřejnosti? :)))
Velmi opatrně se rozhlédne, a když nevidí nebezpečí, chytne drobného caparta, kterého předtím ulovila na lízátko, vrazí mu těžký pergamen do ruky a kopne jej tak, že doletí doprostřed fóra. Klučík se třese strachem, protože ví, že tam zatím rohem stojí ona.
Pohlédne na dům, u kterého je stín, pak na pergamen. Stín, pergamen. Pergamen, stín…
Roztřeseně, vida, že stín tam stojí a čeká, rozbalí složený pergamen a začne koktavě se slzami v očích číst tu radostnou novinu…
„
!Ankety!
Projekt pro Zkvalitnění RPG!
ID: 2238
Ankety na téma:
Chce to změny? Kde? Jak?
Jaké téma by vás po (právě zmiňovaných herních) systémech zajímalo?
Pojďte si určit, na co bude dán důraz, pojďte být pánem situace. Kdo nehlasuje, jako by neměl vlastní názor…
Pojďte, pojďte, zahlasujte! Využijte jedinečné příležitosti utvořit si stůl podle vlastní ideji!“
Kluk dočte, začne balit list, když v tom se stín objeví těsně vedle něj. Křik, pláč, prosby.
Všechno je marné. Na dláždění zbude jenom krev, dětská krev, pár zubů, vlasů, dva zlomené nehty vyrvané z prstu a kousíček sandálku…
Chvilka pro drama a pro Projekt Zkvalitnění RPG
Spize: Dyk by vám to zkazilo radost!
Zase sa niekto baví na účet zvyšku serveru? Udivuje ma, že je ešte s repkou v pluse ;)
Krtecek: Přinejmenším už zařídil nové slovo do slovníků českých - kundokrytka. Tím mě dostal :-))
Rayquaza:
20 příspěvků za hodinu = 3 minuty na jeden diskuzní příspěvek. To znamená prohlédnout si příspěvek, rozmyslet si, co o něm chci napsat a teprve potom psát. Pokud to zvládáš i ve vyšším, než výše uvedeném tempu a tvé příspěvky dokážou všem 20 autorům něco dát, pak jsi u mě kouzelník...
To mě taky napadlo. Akorát že postuhnter nebude takový kokot, aby psal všechno najednou, a spamerovi stačí zasrat diskuti jen dvaceti příspěvky, aby tam bylo vidět velký kulový. Někdy jsou nejlepší opatření žádná opatření.