Mějte na paměti, že Fórum je viditelné pro kohokoliv - je to naše vizitka.
:-D
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
tumáš
Sám sobě si to udělat němůžeš, alě někdo jiný tobě jo.... ;) :-)
Stoupa: Your turn.
Gandalv: To si můžeme udělat :)
Víte co si můžete....
silný válečník: To mi nemůžeš udělat :(
Marsia: To mi nemůžeš udělat :(
Petici na smazání serveru. :D
Textoris: Navrhuji petici na smazání tvé ikonky...
Toho neznám.
PETICI - Smažem ho
Gabriel_reaper: Ale ulehčí, uživatel není jen řádek v databázi, kterému se při smazání změní status. Je to také entita, která v databázi vyvolává dotazy, když je přihlášená a kliká. Tedy: Smazání neaktivního uživatele opravdu jinak nepomůže, ale po smazání Nathaky by si databáze opravdu značně oddychla /*úsměv*/.
Nathaka: reknu ti zlatou pravdu, a to, ze smazani uzivatele databazi nijak neulehcis...
Textoris: Nojo, já jsem expert na zatěžování databází. :-)
Ono to přibývá úplně samo, když jsi čilý a výřečný, víš?
Nervy moje...
Prý Textoris samotný :D Textoris tady chodí přes 7 let a nemá ani 3000 příspěvků v Putyce a nějakéj GEJ Nathaka, co tu je 460 dnů = rok a pár dnů, má 5500 příspěvků v Putyce všemožně a pořád stoupá....
Chceš se hádat? POJĎ VEN!
Hádám, že stůl Nekrology vyhnanců nezatěžuje databázi ani z pětiny tolik, co Textoris samotný. :-) Krom toho, zatížení databáze Nekrology se vyrovná tím, že smazáním uživatele jí (a nejen jí) zase ulehčíš. :-)))
"...Gondorští začali budovat hrobky pro mrtvé honosnější než domy pro žijící, a dávná sláva se změnila v marnivost a rozklad..." (parafráze)
Měli bychom zvětšit databázi :D Stůl Nekrology vyhnanců zachvíli zahltí databázi :-)
Skvostné monumenty dotýkající se hvězd. Svist šípů a řinčení zbraní.
Mor jenž utíná lidské životy jako kosa utíná klas obilí.
Náboženští fanatikové obětující deseti tisíce lidí.
Tajemné kultury, jenž halí hluboké hvozdy až na kraji světa.
Hry, při kterých teče více krve nežli vína.
Legendy, které povstali aby se zas propadli na smetiště dějin.
Proroctví, která mění svět.
Aneb
www.narody.ic.cz
Přijďte! Zaregistrujte se! Navštivte fórum a popovídejte si s ostatními o starých národech a civilizacích naší Modré planety! Od starých Májů a Aztéků přes Římany, Slovany, Féničany, Asyřany a Egypťany po Mongoly a Číňany. Každý názor vítán jest. Pro všechny, kdož rádi dějinami putují a sedí v zaprášených knihovnách nad zaprášenými knihami i pro ty, kteří se jen rádi dozví zajímavosti z historie je brána otevřena dokořán.
Čím více z Vás se jen podívá, tím více tu bude názorů a nových informací. A čím více informací, tím více můžete machrovat před přáteli a učiteli dějepisu