Jestli to někomu nedochází, tak na tomto serveru se bude mluvit slušně. Lidé tady nebudou dělat bordel. A kdo bude, toho prostě vyprovodíme z města ven a hotovo, já už se s tím párat nebudu.
Pořád někomu psát do pošty, pořád se chodit dívat na čet kde kdo co řekl a kde kdo co napsal.
Nebudu se obtěžovat s dokazováním někomu něco... vím co vím a nejsem český právní systém. Co to znamená? Mažu Demise. Důvody? Chová se tady jako prase, snad je to dostatečné odůvodnění a pokud ne... tak zaplať pán bůh, že je to jen na mně a ne na vás.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Nebojte sa, keď sa konkrétny problém uzavrie, hnoj aj vykydám.
Nathako, klid, oni nemají ani na to, aby si všimli, že nepíšeš smajlíky takhle ":)" ale takto ":-)". Ale jsou jinak šikovní, až na ten mozek.
Měj se, servere, za dva týdny jsem zpět.
P.S.: prosil bych alfiky, snorče a poidobná individua, aby mi nevolali, díky.
Unknown si ten banán vyndal, a protože pak mohl chytit infekci, tak jí taky chytil. Teď mu její hlava visí nad krbem, metaforicky řečeno. Kdepak, UnknowN je na každou infekci dlouhý. Ale příště si mnohem lepšavěji rozrozumuje jestli kdy ještě přišlapetá na tohle fórikulum plné obhroublých piškuntálků používajících třetiosobnosti, a latinorubců, kteří tu sekají latinu...
Jo, to druhý jsem napsal. :-)
[R] [Šeptat] Nathaka Warrior: Flútek: dobrý. měl jsi takový kritiky psát i předtím, kašlat na mě a byl bys dneska happy. takhle bude za chvíli server můj, bwahahahahaha.
DOUFÁM, ŽE SE VŠICHNI PRÁVĚ DÍVÁTE NA TV NOVA!!!!
Ten pán, co mi pořád volá na pevnou a požaduje čísla na lidi, co jeli z GrillConu, protože byla způsobena škoda na majetku kolem 100.000 Kč, je odsud, nebo mě otravují lidi taky odjinud?
Tak to dávejte aspoň s překladem, stejně se mě nezbavíte tím, že budete mluvit jazykem, kterým neumím.
A ať si UnknowN ten banán vyndá, může chytit infekci.
- Já bych k tomu řekl tohle: "Quidquid latine dictum sit, altum videtur"
- A svůj názor bych podpořil tímhle: "Te audire non possum. Musa sapientum fixa est in aure.".
- Ha.
:-)
Cohen: tempora mutantur et nos mutamur in illis - v tomhle máš pravdu, Cohene. Nicméně, jako muž se necítím...? .-)
Almad: Cokoli?
Tleskač ignoruje fórum, spokojeně diskutuje jinde a běhá po horách, coby měl říkat/dělat?
Nemá to být et nos, a my? A jinak je to jistě opravda, ovšem je také pravda že tacitisque senescimus anis, mladý může, starý musí a staří odcházejí a mladí přicházejí, historie se opakuje a lidé cirkulují, takže...to to bude v zásadě vždycky stejné nebo alespoń hodně podobné. Pubertální egocentrici jsou zkázou dnešního internetu, v cestě jim stojí už jen zralí mužové s obřími penisy...
Hmmm....tempora mutantur, nos et mutamur in illis.
Almad nebude daleko od hospody.
Mě kdyby patřil takovejhle server...a viděl bych, co tu provádíte...tak bych jednoduše mávnul rukou a zmizel v nejbližší hospodě.
Je bezpochyb šťastný, že má spokojené uživatelstvo, co by na to měl říkat.
A co na to Jan Almad Tleskač...?
Jo, jak já to tady zbožňuju :-D