Ach jo. Prosím Tinwen, aby si vygenerovala nové heslo pod odkazem "Zapomněl jsem heslo".
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Stůl Fantasy pohádky
by abbé Faria
At je vám dvacet nebo pět, zde je stůl všech dětských let.
ID stolu: 2279
Zvu každého čtenáře, spisovatele, glosaře. Děti nevyjímaje ;) Zde se tvoří a mýty pohádek boří. Naučte se pohádky psát a jiné přečtěte si.
Všechny příznivce Crysis - zvu ke stolu PC HRY (id: 1624)
aha... tak to bohužel musím jet na chatu... :-(
Krwekrw: Tudle sobotu.
http://exorcizphobia.rajce.idnes.cz/Pilnikofest_vol.3_ -_promo/#pilnikofest08_blck.jpg
viz. Nad ránem...
Spize: Kdy je ten tvůj pilníkofest?
Sep.: Rozumí akorát té oranžové :-) a dalším barvám :-) avšak už bez hvězdiček ;)
Spitze z okolí trutnova jsem jsem z Radvanic ale na fest se nechystám...
Mno oranžovej level to tomu aspoň trochu rozumíš, ne Stoupo?
Textoris: no nevim hele, já tu do rubrik nikdy moc nekoukal. Spíš vůbec:)
Stoupa: a to ses tady nic nenaučil?:-D samá teorie tady... :-)
Saladin: a můžu přijít jen tak čumět? DrD sem nikdy hrát neuměl.
(Náhodou, není tu někdo z okolí Trutnova, kdo by se chystal na Pilníkofest?)
Tak napiš sms nebo mail, Melwasi, ať vím, s kým mluvím a tak. Neznám Tě, je tedy třeba se domluvit co budeš hrát, esli někdo dorazí s Tebou etc. A samozřejmě, esli náhodou nejsi jen nějaký úchylák z netu, který má zálusk na nevinného Saladina...
Textorisi, zapomeň na své choutky a běž vystrkovat zadnici na jiného pána - tenhle je už zadanej, jo? .-)
Gandalve - to bude funkce "náhodná úprava", aby to bylo zajímavější :-)
Alcator: plus pár řádek kódu, které zajistí, že když v nějakém sloupečku není dostatečně velké číslo vůči jinému sloupečku, tak se od sloupečku obyvatel sem tam něco odečte....
Alcatore máš mě rád?:-)
Textoris: je to strašně jednoduché: na myminicity je databáze, která má 7 sloupečků: název města, počet obyvatel, průmysl, bezpečnost, ekologie atd.
A ty klikneš na odkaz a v daném sloupečku se na daném řádku zvýší číslo o 1.
V hodinách informatiky se tomu říká "napište program, který po stisku klávesy přičte jedničku", ale když tomu dáš fancy barvičky, tak to dokáže některé lidi bavit i několik týdnů či měsíců. Asi jako někoho baví psát k Ringu "Jste geji".
Hur hur hur...
nejak to nechapu:(