Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

rpgforum.cz přesunuto na Revy.

Zdá se vám Putyka rychlejší? :P

Uživatel úrovně 0

Mohu se zeptat, koho byste mi doporučili pro konzultaci v oblasti literatury z tohoto serveru? Kdo je dobrý diskutér, autor etc.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Pokud má někdo nápady, kterak diskuze nebo Putyku vylepšit, nechť je ohlásí u stolu ID 2292 ,)

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Spiri: Jak jsem psal o dva příspěvky níže :)

Ale dost prohlížečů.

Ikonka uživatele spiritusmortis

Uživatel úrovně 5

Hrač DrD : dej uz pokoj s 11. bodem, vzdyt ho zmenili.

Uživatel úrovně 0

Almad: Jo to jsem nějak tak pochopil, ale nejsem si jist zda cílová skupina bude kompilovat binárky, kvůli licenci (zvláště "až" 11. bodu licence). No uvidíme, bude to jistě zajímavý vývoj. Můj Iceweasel mi prozatím zcela vyhovuje :-).

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Keddie: - sprostá pomluva, to že já používám Konqueror vůbec nesouvisí s tím, pro co je doupě psáno - ta EULA se nicméně vztahuje jen na binárky dodávané googlem, takže když si to zkompiluješ sám, jedeš normálně podle BSD bez EULy :P

Uživatel úrovně 0

Dobře, ale zas má dobré funkce, teď jsem Chrome trochu testoval :). Třeba roztažení textarey je fajn a doupě vypadá psané pro webkit :-).

A s tímhle: http://www.abclinuxu.cz/zpravicky/google-da-do-poradku-eula-u-chr ome už se dost řeší :-).

Uživatel úrovně 0

Četli jste si licenční podmínky Chrome?
Rád bych řekl, že bych si to nikdy na PC nehodil, ale už se stalo... (zvědavost je zvědavost) ... no je to rychlé, lehké, sympatické ... a není to vhodné pro používání.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Pokud by vám nějak nešlo dostat se na doupě (jako na doménu), můžu za to já a nějak mě pingněte ,)

(Ad Chrome, Opera je furt o dost rychlejší ,))

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

Krwekrw: tak Chrome ma uplne jinou filosofii jak FF

dokonce bych rekl ze Opera ted bude smrdet jeste vic jak driv :)

Light prohlizec: Chrome
Heavy prohlizec: FF

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Oh ano... chrome:-) škoda, že jsem spokojený s firefoxem:-)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Tenhle server vypadá v "Chrome" velice dobře! :-) ( http://tools.google.com/chrome )

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Možná si teď dá tu plánovanou přestávku.

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

Pokud jde o Nathaku samotného, tak ano, pravda je, že chtěl být smazán, několikrát už jsem mu to předtím zatrhl... tentokrát ne. Myslím, že není co dále řešit.

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

Ad stoly po Nathakovi a spol

Stoly byly předány hostinským (konkrétně Salmarovi)...

Spolu s nimi byly předány i veškeré žádosti, které mi byly zaslány poštou. Salmar / Sethem to s vámi rádi vyřeší.

Další prosby tedy směřujte rovnou k nim.
Podrobný seznam je sice možné najít o prá příspěvků níže, ale pro komplexnost ještě jednou:

A seš mrtvej
Fantasy pohádky
GrillCon
Hobití nora
Hůlkový řád a Záporáci
Jejda, co se to děje?
Klany, syndikáty, cechy, řády, sekty
Morrowind - dobrodružství
Najsilnejšie povolanie
Nicky alias přezdívky
Ovocné doupě
Plkárna
Pokémon
Serverové epigramy
Serverové rekordy
Stůl o ničem
Technika hraní - diskuzní část
Technika hraní - herní část
Temnota vs. Bratrstvo
Vznešené pekelnictvo

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

on chtěl být smazán:-)

Salmar: hm... něco na tom bude :-P

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Inu.... otázkou zůstává, pokud se uživatel udává sám.... smazán by nemusel být, pokud by přislíbil že se incident opakovat nebude. Je to poměrně běžná procedura... něco děláte dlouho, až vás to omrzí, udáte se a basta... samozřejmě jeho slib je jen hypotetický a tohle už je nadržování, obcházení pravidel a tak. Ačkoliv z Nekrologů nevyplívá čistě jaký nešvar k jakému nicku souvisí.... co jsem si dokázal odvodit a odposlochat, není právě incident ohledně vynášení tajných informací právě Nathakův prohřešek? Samotný jsem uvažoval jak se toho dá vůbec dosáhnout a kromě přístupových hesel povolaných osob, nebo jejich spolupráce, jsem nedospěl k řešení :)) Tedy Nathaka nechal za sebou i tuto záhadu :)

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Ta redakce je tak neschopná. Raději měla být smazaná ona než dobrák Nathaka.

Nathaka

Suku, to od tebe nebylo hezké, to mazat.

Tímto se tedy loučím, mějte se tu pěkně. ICQ je funkční.
Oni vám totiž zatajili, že jsem se udal sám. :-)