jo, tak sem se tam taky kouknul:-) a prý se dokonce musel (chudák) udat sám! Redakce si ničeho nevšimla...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
KrwekrwZlotasson: Nekrology vyhnanců ---> tam vše najdeš. Jsem také překvapený, všiml jsem si toho teprve teď. Velká škoda.
Hele, on je smazaný Nataka, ale nějak nerozumím tomu, proč...
Vás asi vážně baví hrát si na revoltu a útlak.
Zkusím to tu zneužít trochu informačně. Mám trochu problém s bytem v brně, chtělo by to sehnat nějakého rozumného spolubydlícího. Kdyby se tu někdo chtěl připojit do kumbálu ke třem čerstvým vysokoškolákům, dejte mi vědět poštou.
Lol, za chvíli to tu bude na "format"
Pokud má kdokoliv zájem o některý z bývalých Nathakových (a pár dalších) stolů, které momentálně vlastním já, nechť mi napíše do pošty a jistě to nějak vyřešíme. Jedná se o stoly:
A seš mrtvej
Fantasy pohádky
GrillCon
Hobití nora
Hůlkový řád a Záporáci
Jejda, co se to děje?
Klany, syndikáty, cechy, řády, sekty
Morrowind - dobrodružství
Najsilnejšie povolanie
Nicky alias přezdívky
Ovocné doupě
Plkárna
Pokémon
Serverové epigramy
Serverové rekordy
Stůl o ničem
Technika hraní - diskuzní část
Technika hraní - herní část
Temnota vs. Bratrstvo
Vznešené pekelnictvo
Na Fórum sa už dá prispievať len jedným príspevkom denne. Pokiaľ budeme nútení toto plénum uzavrieť pre neprihlásených úplne, myslím, že budete vedieť, komu sa poďakovať...
Lol čtete někdo novinky z www.zive.cz?
Počítačový virus se opět dostal do vesmíru na orbit
Přenosný počítač, dovezený na Mezinárodní vesmírnou stanici (ISS) v červenci, obsahoval virus známý jako Gammima.AG. Na Zemi byl tento virus identifikován prvně v srpnu 2007. Jeho hlavním úkolem je vyčkávat na infikovaných počítačích a krást přihlašovací údaje k oblíbeným online hrám. Nakažený počítač je používán pouze pro pravidelnou emailovou komunikaci a zároveň na něm běží nutriční program astronautů. Notebook nemá nainstalovanou žádnou antivirovou ochranu. V současnosti NASA zkoumá, jak mohlo k infekci dojít.
"hlavním úkolem je vyčkávat na infikovaných počítačích a krást přihlašovací údaje k oblíbeným online hrám." - jak se tam asi dostal?:-D
Tohle je opravdu lol. :D :D zdroj:
http://www.forum.incrysis.cz/viewtopic.php?f=7&t=472
No tak anarione, poněvadž už tam žádné nejsou, tak je docela logické, že už jsem si je po sobě smazal.
Mě to tady vážně "baví" čím dál víc.
Nathaka Warrior: mě pouze zajímá.... pokud máš dole některé své příspěvky vyškrtnuté z kontextu, které by mohly budit milný dojem že trpíš samomluvou, proč si je tedy nesmažeš sám? Své vlastní příspěvky přece ty sám můžeš mazat a to nejenom z Fóra, pomalu kdekoliv :)
Víte, co je bomba?
Nathaka se před spaním nudí, tak si plkne na Fóru. No a následky?
Druhý den mu aspoň tři lidi řeknou, že ho neustále vidí na serveru, že tam tráví veškerý svůj volný čas, že z nudy mluví sám se sebou a nemá skutečný život.
A já ty dedukce budu poslouchat a zuřit, protože nejsem schopný se hloupým lidem smát jako jiní, dnes už smazaní uživatelé serveru.
Áve pařani a diskutéři!
Pokud náhodou máte chvilku čas a rádi čtete hlody a přeřeky, tak je můžete třeba i ohodnotit na stránkách mojí družiny.
http://deniksilenehopj.wz.cz/soutezohlasky%20-%20finale .html
ahoj Gonzáles
Aneb já si to klidně zaspamím i sám. Dobrý je, že ten, kdo Fórum maže, ho musí i číst. A proto nepochybuju o tom, že osoba, které je to určené, si to přečte, ať to bude zaspamované sebevíc.
Pchá! Co ty víš o mých problémech?
Nathako Ty máš ale problémy... dyť to tu za chvíli někdo zaspamí...
Héj, prosím pána v zelené čapce, který maže Fórum, aby mazal i moje na-předchozí-smazané-příspěvky-navazující-příspěvky, abych pak nevypadal jako dement, co mluví z nudy sám se sebou.
Ne že by to tady nebylo tak nudné.
Almade, vždy, když vidím takové geekovské fotografie, vzpomenu si na tuhle fotku:
http://tinyurl.com/4smmww
Tak jsme se úspěšně připojili na wi-finu ve škole. Víte, co to pro vás znamená? Už se mě nezbavíte, muhahahaha! :-D
Tak nám začíná jaro...
DrD+, volove! http://tinyurl.com/63lezx