tak to seš na hoodně divný škole XD
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
cha chá....já už před rokem skončil (a před dvěma začal:-D)
Sethem: hm... no jo, ale zato končím zimní semestr v 9. 12...
Krwkrw: Chá, chá! Já až prvního října! :-P
Co, koho opít? A kde a kdy?
opít ... to nepomůze, jakmile vystřízliví, okamžitě si přestanou rozumět, chce to uvest do permanentního stavu 3promile :)
ale pozor na kopasy ;)
Tak co, kdo už taky od pondělka nastupuje vejšku?:-/
Stůl „Fantasy pohádky“ (ID 2279)
Stůl je určen pro jakkoli zdatné autory krátkých pohádek s prvky fantasy (rytíři, princezny, draci...), pro kritiky vlastních tvůrčích textů a pro recenzenty pohádek v literatuře a filmech fantastiky.
V putyce existuje stůl, o kterém možná ani nevíte, ale rozhodně by vás mohl zajímat. Pod svou vlastní správu jsem převzal stoleček Fantasy pohádky, který je určen komukoli se špetkou romantiky, snění, dětské představivosti a pohádkovosti.
O čem stůl doopravdy je? Jakkoli literárně (ne)zdatní uživatelé tam mohou uveřejňovat kraťoučké pohádkové příběhy, na které ostatní mohou reagovat širší a malou kritikou. Že si chcete o pohádkách pouze povídat? Ale samozřejmě, i takové diskuse jsou možné. Stejně jako recenze nebo debaty nad konkrétními „fantasy pohádkami“ ve filmu i v literatuře. Zkrátka řečeno, na tomto stole mají pohádky dokořán otevřeno.
Almad: a co vyhrožování kladivem?
Sethem: Je rozdíl mezi "Věřit, že tam není" a "nevěřit, že tam je".. ;-)
Stůl Holgerova literární teorie a praxe v poezii (Identifikační číslo 534) má nové diskusní téma. Kdo věří, ať tam běží (kdo nevěří, tak tam nepoběží... běželi byste ke stánku se zmrzlinou, kdybyste věřili, že tam není?).
Krwekrw: Odmítá to něco povídat :)
Otázka jen tak od pasu.... Hodlá tady někdo ze serveru 26 až 29 září, pobýt na Litoměřickém Vinobraní? Pokud ano, písněte mi prosím do pošty, děkuji
any
Almad: Zkoušel jsi je oba opít? To pro lepší komunikaci občas zabírá :-)
Stejně všichni víme, jak chlastáš se serverem :-)
Almad: hm? a v čem je problém? XD
Bude líp, až se někdo donutí nějak donutit ddcz a nové php, aby si pokecali :-]
to víš, prostata je svinstvo ;-)
Smycma: To ty zpomaluješ:-D
Almad: si kádr, chlope:-) konečně fachá, jak má XD
Almad: Jo zdá se mi putyka rychlejší jelikož už si při jejím načítání nestíhám ani dojít na záchod.