Salmar: Abyste se na něj podívali?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Stůl MS rychlá pomoc
ID stolu: 2315
Máte problém s dílem? Nechce Vám k němu nikdo nic říci? Proč dopadlo Vaše dílo tak špatně? Že tomu všemu nerozumíte? Nemáte chuť tvořit?
Rádi bychom Vám ukázali na dílech, v čemže to tkví. Takže skutečná praxe a ukázky a nejen žvatlání. Ovšem pouze za předpokladu, že se najdou odvážní, kteří chtějí nechat posoudit své dílo.
Ke slovům se tak může dostat i sex, drogy a násilí, ovšem jen jako dovednosti apod. :-)
Omlouvám se za ten styl reklamy.
Alcator: Proč ho doporučuješ?
V edici filmX (Reflex) vyšel film "Svéráz národního rybolovu", který vřele doporučuji.
hn, dodej televizi a mrknu se;)
Dneska v 11 poběží na Nově můj nejoblíbenější film, Zelené peklo (v orig. Basic). Kdo máte rádi Travoltu, zamotané dějové linie a hry na vojáčky, nemůžete si ho nechat ujít. :-)
škoda jen, že je tam velká část lidí bez statistik.
Skorpion: http://www.last.fm/group/DraciDoupe.cz
Věřím, že tohle je to, co hledáš.
Existuje na Last.fm skupina pro DraciDoupe.cz? Měl jsem pocit, že ano, ale nemůžu jí najít...
Ty bys v římském senátě neuspěl, není v tobě kousek demagoga :-) Plebs :-D
Amfi: Bohové, tomu říkám pádný argument. "Ale kdo si to čte?" Brr... Kdybych měl odpovědět stejnou mincí: "Koho pak takoví lidé zajímají?"
Nechcem, aby to vyznelo ako chválenkárstvo.
Vždy ďakujem za udelenú reputáciu, aj dnes ráno ma jeden dobrý bodík prekvapil, lenže nemám čas zisťovať, od koho je. Preto ďakujem takto verejne - snáď si to ten človek prečíta a vynútenú pozornosť odpustí... Ďakujem.
Falhir: Ale no tak. Je spousta lidí, kteří by také konali, možná raději, možná ochotněji, možná lépe, kdoví, ale nemohou, jelikož nemají důvěru/schopnosti/možnost/konexe etc. Už mě nebaví pořád dokola omílat "Redaktoři jsou jen lidi a díííkybohu aspoň za to, že to dělají, vždyť to dělají dobrovolně". Ochota pracovat není jediné, co je potřeba k redaktorování, jinak bys už dávno byl redaktorem i ty, můj bože, vždyť to bych já byl redaktorem poloviny serveru. Nějak moc se zapomíná na to, že redaktorování lze taky posuzovat dle kvality, přínosu a schopnosti a uživatel se nemusí spokojit s tím, jaké to je, jen protože "redaktor to dělá dobrovolně". Většinu činností děláme dobrovolně, ale jen proto je nemusíme dělat dobře, jen proto nemáme imunitu vůči lidem, kteří mohou protestovat proti tomu, jak to děláme.
Závěr, než to někdo pochopí jinak: Ochota pracovat (fakt, že hostinští provozují náročnou činnost dobrovolně) jim nezaručí můj respekt ani náhodou. Ochotu pracovat mám taky, v tom nejsou o nic lepší než já. Abych je respektoval, museli by dělat o kapku víc.
Své názory na radikální krok Sethema je dobré uvádět u oficiálního stolu Putyky, tam je hostinský rád uvidí, ale tady už zacházíte dál a zavání to provokací. Není tomu dávno, co jsem si řekl, že podobné výroky už říkat nikdy nebudu, ale přece si jej neodpustím: buďme rádi, že pro nás v té Putyce něco dělají. Činnost je to náročná, a i když nesouhlasím s některými postupy hostinských, chovám k nim patřičnou úctu a respekt k jejich dobrovolné práci, kterou pro server konají.
ST: Džutna hlouposti byl skvělý stůl.Jestli k tomu máš co říci(i když pochybuju, že budeš chtít reagovat), prosím poštou, nebo místo jako je třeba RING!. Nemá cenu spamovat fórum.
Amfi: /*pokrčí rameny*/ když někdo nečte, nemá smysl mu psát cokoliv dalšího protože si to také nepřečte. Ani obrovský plakát s nápisem "Toto není herní server!" by moc takových nečtenářů neodradil. Ale když se sem někdo registruje jen kvůli jedné součásti serveru (která tu je), tak by vše mělo být v pořádku. Nikdo nikoho nenutí využívat všechny části (já třeba nevyužívám chat /*úsměv*/).
Legar: Ano, toto je nádherně napsané , ale řekni mi, kdo si to čte ? Ten, kdo se sem registruje jen proto, že třeba může na chat ( do všech místností ) se ti na to v** ! Zastaví se akorát u kolonky "Nick" , protože bude zdlouhavě vybírat.. Věř, že i já jsem se sem přihlásila jen kvůli chatu ! Díky bohu jsem však změnila názor...
PS: Nic proti tobě ;)
Áno, aj podobné "srandy" som si už zažil aj ja. Len mám tých svojich 200 kilákov vzdialenosti. Lenže verím, že to nie je príjemné.
V souvislosti s mými nepopulárními kroky v Putyce se objevily první vlaštovky jedné fakt ošklivé věci, kterou jsem doufal, že už jsme odstranili.
Jeden uživatel reagoval na mou aktivitu tím, že budu "zakopán", jiný se ušklíbl nad tím, že jsem Pražák (uvědomte si, prosím, že je tu nejmenuju).
Jasně, že to jsou kraviny, ale já tyhle zárodky šikany nebudu tolerovat. Člověk, který na věcný příspěvek reaguje útokem, třebaže v počátcích míněným "ze srandy", je u mě slaboch, nýmand a nemá evidentně nic, co by řekl.
Uvědomte si taky laskavě, přátelé, že napíšete-li něco o někom do Putyky nebo na Fórum, je to, jako kdybyste to řekli na pódiu, a ne mezi pár přáteli.
V reálném životě rozlišujete, jestli řekne politik A o politikovi B, že je idiot, na kameru a kamarádům na oslavě narozenin. Tak to rozlišujte i tady.
Nebo se zas dopracujeme k takovým věcem, jako byla Džuzna hlouposti.
Děkuji za pozornost.
Amfi: Tohle nestačí? (Je to hned v záhlaví registračního formuláře.)
Registrací získáte:
Možnost šeptání, vytváření místností a změn nastavení na Chatu
Možnost hodnocení děl v rubrikách.
Možnost přispívat do diskuzí u děl v rubrikách.
Možnost posílat díla do rubrik
Možnost nastavit si typy výpisů v rubrikách.
přístup do diskuzní sekce - Putyky (pro nepřihlášené zcela neviditelná).
Možnost postupu v našem level systému na základě dlouhodobého kvalitního diskutování nebo přispívání do rubrik.
Zasílání zpráv ostatním uživatelům pomocí interní pošty