Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

ANKETA

Na stole Fórum (ID 1441) jsem spustil anketu o části správy fóra, podle které bych se chtěl částečně zařídit. Máte tedy jedinečnou příležitost jít a něco ovlivnit. Pokud se na to vykašlete, nechoďte pak ale všude kolem a nestěžujte si na ty zelený vobludy, co bouraj písková hradišťátka. Čím více hlasů tam bude, tím pro mě bude mít anketa větší váhu.

Uživatel úrovně 0

Falhir: No právě ! Ten konec je strašně zavádějící ! Co když se příhlásí ? Jim se nic nestane ! Až zjistí, že to tu není takové , jaké si představovali ,už sem nevlezou ! A navíc je to strašně malinké ..

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

POZOR, DŮLEŽITÉ!

V Putyce jsou dva stoly, které jsou duplicitní, Stůl o ničem a konkurenční Stolek stranou :))). Neznám žádný důvod, aby zůstavaly oba dva, jeden stačí.

Který to bude, rozhodne anketa, která právě začíná u putyčního rubrikového stolu. Pokud byste případně znali nějaký důvod, proč by měly být zachovány oba stoly nebo proč by měl jeden ze dvou být zachován spíš, napište to ke stolu. Slučovat se nebude, protože na těchto stolech de facto není nic k zachování, jejich funkce je čistě chatová.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

"Vítejte na největším serveru o Dračím Doupěti. Najdete zde spoustu doplňků, článků či diskuzí k tématům. Pomocí menu "Skiny" si můžete změnit i vzhled tohoto webu, přesně podle Vašeho vkusu. Chcete-li využít všech funkcí tohoto webu, měli byste se zaregistrovat."

Uživatel úrovně 0

:D .. tj , možná by bylo dobré někam na hl. stranu napsat, že tento server není jen na hraní, ale také diskutování o DrD ...

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Budeme nováčkům rozesílat pošty "Kousnul tě ___ a vysál z tebe 3 body reputace!"

Ikonka uživatele Ithildur

Uživatel úrovně 0

Falhir: Povedal by som, že ľudia, čo sem idú s tým, že je to tu niečo ako Bitefight, o DrD v živote nepočuli. A pri súčasnej záplave odpadových online-hier je pochopiteľné, že ľudia neznalí DrD to vidia ako ďalší klon Bitefightu či Travianu.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Název serveru je zavádějící, to je fakt. Ale zároveň je může napadnout, že Dračí doupě je přizpůsobeno především reálu, tak proč by se vytvářel komunitní server s cílem hrát po internetu? Proto je rozumné zamyslit se nad tím, zda je praktičtější zakládat prostor k virtuálnímu hraní nebo prostor k diskuzím týkajících se Dračího doupěte. Každopádně ať už je to jakkoli, mnoho nováčků sem přivádí zdejší Chat, na němž se často hraje online DrD.

Škoda jen, že si protiřečím, jelikož zakládám herní stůl.

Uživatel úrovně 0

Možná proto, že to má název superové hry ??

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: proč si stále 80% nováčků myslí, že tento server je hra?

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

Rušný víkend, líheň opravdu jede, uživatelé budou schválení zítra, nebojte se.

Ikonka uživatele PinHead

Uživatel úrovně 0

Zdál se vám ztřeštěný, smutný, veselý, brutální nebo jakýkoliv jiný sen? Podělte se o něj s ostatními.

Sny, id: 242

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Již se přihlásily dvě hráčky, a proto jim děkuji za reakci a ´casting´ na hráčku tímto končí. Nerad bych plkal na Fóru, ale toto ohlášení je nezbytné.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Brzy vznikne v Putyce stůl věnováný hře, k níž jsem prvopočáteční plány stvořil již asi před dvěma měsíci. Každopádně hráči už jsou dávno zvoleni a já, coby PJ, vlastním popisy jejich postav. A tak zbývá jediná věc: chtěl bych nabrat mezi tři hráče také jednu hráčku. Najde se tedy mezi zdejšími dívkami a slečnami některá, která by se role hráčky ráda ujala? Jestliže ano, nechť se mi - pokud možno - do zítřka ozve, a to prostřednictvím interní pošty.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Pojďte hlasovat v anketě o nejhezčí ikonku ke stolu O nejhezčí ikonku 2306

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Amfi: Momentální situace v Obrazárně je taková, že je tam pár vláken, které už ztratili význam: Někdo tam něco poslal s otázkou: uveřejnit? Zjistil že ne a pak si to nesmazal. Tyhle vyřešené věci chtějí promazat. Pak tam zůstanou pouze vlákna, které jsou stále se obnovující, tzn. že je do nich stále co posílat, nebo vlákna statická, jmenovitě mapa k nějakému stolu ke hře, která se nemusí obnovovat, prostě tam je. Myslím že až se toto vyřeší, je teprve na snadě se zabývat co dál. třeba se to vyčístí a bude to opravdu přehlednější :)

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

líheň pročištěna

Uživatel úrovně 0

smycma: Dík za podporu .. ;)

anarion: A jako jak rozpoznáš co je aktuální a co ne ?? To nechápu .. Jako, že aktuální je to co bylo přidáno mezi posledními ?? Vím, že jsem prakticky ještě začátečník a nemám do toho co kecat. Takže kdyby někomu vadilo to, že tu říkám svoje názory a nápady .. klině mi to řekněte ;) Třeba si to rozmyslím ..

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Anarion: No podle mě by rozdělaení podle uživatelů nebylo moc praktické protože by se mohlo státá že by se lidé zajímali o obrázky lidí které znají, kteří jsou vidět na serveru a kteří už mají v galerii něco málo odkresleno a tím by uživatelé kreslíří začátečnící částečně ořišly o komentáře, jasně rozumný člověk proleze právě tyhle ale třeba já bych rozklikával složky ty ve kterých vím že bude něco co se mi bude líbit, šel bych prostě za zbožím které se osvědčilo, chci tím říci že Amfinův návrh se mi zdá rozumější, mnohem lepší.
s úctou
smycma

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Amfi: Přemýšlel jsem že když už rozdělit, tak by jsem udělal složku pro každého uživatele: Stoupa... a po kliknutí by se objevilo vše, co má Stoupa. anarion... a po kliknutí....blabla.

Tohle je zatím ale jen nápad, bez nějakého hlubšího promyšlení, či probrání. Nebo udělat složku: "Aktuální" a "Statické", nebo tak něco.

Aktuální jsou věci, co se smažou: Galerijní soutěž, Stoupovy rady na další pokračování Obrázků *doufám* Statické jsou studie, rytiny, nějaké mapy pro stoly.... prostě věci co zůstávají a nemění se, nebo se stále aktualizují.

Tímhle ale zatím podle mě předbýháme, chtělo by to nejdřívě probrat vlákna a zjistit co je aktuální ,co statické a co se může smazat. Posléze by jsem řešil co dál :D