Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Podle me bude určitě zajímavé pozorovat Putyku z postu jediného redaktora. Můžeme rovnou vyloučit hádky a nepohody, mezi činy, s kterým by se jeden redaktor (v počtu dvou), nemusel shodovat. Pokud tedy Falhir netrpí rozvinutou schizofrenií :)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Tak to u nás vůbec, u nás vždy jen dradou.cz.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Njn, já snad budu mít svoje děti alespoň trochu rád...a až budou dost velké, nechám je vybrat si jejich vlastní server.

Uživatel úrovně 1

Já je sem hodlám regnout ihned po jejich narození.

Uživatel úrovně 0

Salmáre, ještě že jsi k tomu dospěl tak rychle, jinak bych se celý zbytek života utápěl v bludu, že server je to pravé místo, kde bych chtěl vychovávat svoje děti.

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Salmar: Hodně štěstí v následujícím životě a rádi tě zase uvidíme:-)

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Salmar: Myslím, že k tomu dříve nebo později dospěje každý z nás...

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Končím tady z osobních důvodů. Vzdávám se všech svých postů a naprosto se distancuji od jakéhokoli dalšího vývoje serveru. Střídající redaktor putyky je Falhir.

Jedna ze všech nejdůležitější věc, ke které jsem musel dospívat celou dobu mého působení na serveru: Nežerte to tolik, na nic si nehrajte, nesnažte se tady žít.

Uživatel úrovně 1

http://www.youtube.com/watch?v=YyxnEKTjhj0
Stephen Lynch - D&D (live)
Text k hudbě: http://lyricwiki.org/Stephen_Lynch:D&D

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

axel: Takovou jako ty tady mají tisíce lidí...:-)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

axel: Což o to, esteticky je oukej, ale tak nějak jí chybí originalita.

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

O čem chcete hlasovat? Nejhezčí ikonku mám přece já, to je naprosto jasné;-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Stůl O nejhezčí Ikonku
ID stolu: 2308

Opět je založena anketa. Tentokrát druhé kolo. Dejte hlas nejhezčí ikonce.

Ikonka uživatele Morter

Uživatel úrovně 5

Dovolil bych si nabídnout švestičky z naší zahrádky. (zn.Tekuté)

Uživatel úrovně 0

(Zájemci do pošty, na icq, někam tam.)

Uživatel úrovně 0

Tabák

do vodní dýmky

Pokud by měl kdokoliv z vás zájem o nákup tabáku do vodní dýmky a nacházel se toho času v Brně, bude mi potěšením vám nabídnout celkem tři kila al fakheru v medovém, jablkovém a skořicovém provedení. Cena za padesát gramů (standartní balení) se bude pohybovat podle toho, jak se mi bude líbit váš obličej mezi sto až sto dvaceti korunami, takže případně místo sebe pošlete na nákup slečnu či sestru. Možné jsou pochopitelně i množstevní slevy.

V nejbližších měsících se chystám na výlet do Plzně a do Žiliny, takže pak kdyžtak dám vědět o krátkodobé změně odbytiště.

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

24 :-( slepý jsem, nevidím, soudruzi elektrárenští... a žárovka zpívá...

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Ono je to asi nějaký rozbitý, jinak by zrovna mě těžko vyšla nula:-D

Uživatel úrovně 1

A nebo ty čtverečky ani neřadil, jen klikl na Score :-))

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

hm, smycmovi sou barvy ukradený, ten má momentálně asi i problém rozpoznat, jestli má dark nebo light skin:D