A nebo máte špatně nastavené monitory, jak tvrdím od začátku, tudíž vám i ten test vyjde blbě.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
A mně vyšlo 4, takže jsem v právu. To VY vidíte špatně.
Hmm já měl 973
a kdo si myslí, že blbě vidí, může si otestovat barvocit;) http://www.xrite.com/custom_page.aspx?PageID=77
Čim menší skóre, tim líp. Nejlepší je nula.
Hele, vona je ta teorie barev trochu složitější, než "já to přečtu na CRTčku, na notebooku i na kompu v práci/ve škole, takže je to v pohodě" ;)
Je to jasný, moc čumíte do monitoru a pak blbě vidíte.
Já to teda přečtu jak na starým hnusným CRT, tak u sebe na notebooku a i v práci na celkem slušným LCD. Nechápu co máte všichni s očima:-D
Informace o změnách nástěnek
Tak, nejhorší bychom měli mít za sebou.
- Všechny nástěnky byly přeparsovány, u stolu ID 3 přijímám zprávy o škodách (zálohu z dnešního večera mám).
- V omezené míře přidána možnost na nástěnkách používat tabulky a odkazy
- HTML na nástěnkách funguje trochu jinak než dříve - systém upravuje a odmazává, co se mu nelíbí, například nepovolené atributy nebudou uloženy.
- V případě správné funkce nového parseru bude možné jej nasadit i na ostatní části serveru. Proto bych všechny poprosil o hlášení o chybách (stůl ID 3). Děkuji.
- Během zítřka nebo pozítří nastane ještě jedna menší operace, která by měla přechod zakončit, ale to by měl být z pohledu uživatele kosmetický detail (velké nástěnky by se měly načítat o zlomek sekundy rychleji).
Ono se tak moc neděje, toho textu je pomálu a když je nouze, stačí to prostě označit myší. No ne?
Já mám staré hnusné CRT a modrou na černé přečtu taky, takže ... i já si dám pozor.
Stoupa: Příště si dám pozor :)
anarion: tak jako jo, zázraky se dějou, žejo:) Ale je dobrý respektovat určitý pravidla, když si hraješ s textem a barvama...aby ses vyhnul tomu, že nakonec budeš jedinej, kdo si to přečte (s nadsázkou) :)
Stoupa: Hele ono to záleží i lehce na monitoru. Je tu školní lcd a já to vidím dost dobře.
Keď modrá, tak jedine #007FFF :)
a jinak, anarion: 100%ní modrá na černym pozadí je tabu, bo je vždycky nečitelná - takovej základ;) Takže fajn, že je barevná a veselá a tyhle věci, ale ne, neni boží, páč to téma neni vidět:)
"Gazprom tvrdí, že plyn pustil, přesto Ukrajina hlásí, že jej nedostává." ROFL :D Asi tam maj díru nebo co;)
Aramir: To jistě... neb vždycky budou remcalové že? :)
Jistě, příští aktualitku doladíme :) Napadlo mě třeba hlavní nápis stínovat tak, že každé písmenko bude mít o trošku světlější/tmavší odstín. Ale nechcu předbíhat, nápadů je hodně a u další aktualitky si to bude chtít opravdu sednout a chvilku nad ní přemýšlet, jak na jakém skinu působí. Jinak v Historicu je boží! :D
Já to taky vidím docela v pohodě, ale Nathy, asi by sis měl projet všechny skiny. :oD A teprve potom dolaďovat farbičky.. :oP
Informace o změnách nástěnek
Během několika následujících dní (maximálně do konce týdne) se budu snažit upravit možnosti nástěnek u stolů v Putyce. Jelikož nejde o úplně triviální operaci, poprosil bych vlastníky stolů a asistenty, aby změny na nástěnkách omezili na nezbytné minimum a nezasahovali do nich v případě, že se například nenadále změní formátování.
Případné nesrovnalosti hlašte u stolu DraciDoupe.cz: bug&wish list (ID 3)
Děkuji za spolupráci
Stoupa: Je tam napsáno: Sebeobětování, bolest, bezmoc! :-D