Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

A nebo se baví policajt s inženýrem o tom co kdo z nich studoval a ten inženýr povidá."Po základní škole, jsem se přihlásil na střední průmyslovou školu a následně na vysokou školu a jelikož ná zrušili výzkumák tak už jsem musel do práce" a ten policajt na to" čoveče ty musíš bejt pěkně blbej když ti nestačí devět tříd základky.

Ikonka uživatele Brubeaker

Uživatel úrovně 0

... jako by jim nestačilo devět let základky ... Baví se takhle dva inženýří a jeden povídá druhému: "Ty vole, já když vidím jakej jsem inženýr, tak mám strach jít k doktorovi..." ... ;o)

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Ano vystihl jsi to téměř přesně- "Snaží učit" je v pořádku ale to "mít dobré známky" není přesné. Přenější je- "snaží se mít známky takové, aby prolezli do dalšího semestru a mohli si tak co nejdéle užívat výhod studentského života." Tedy alespoň tohle si já představuji pod termínem dobrá známka...:-)

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Jasně. že škola... a co jiného? víš, povím ti sladké tajemství: Ono existuje cosi, jako vysoká škola, a tam mají cosi, jako zkouškové období... a někteří lidé se snaží učit se na ně a mít dobré známky...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Krwekrw: Nechtěj mi namluvit že škola.... :)

Aramir: To je správný přístup :)

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Ono je tu mrtvo celkově. Trochu aktivity nám neuškodí, co říkáte?

Uživatel úrovně 0

Skus se zamyslet nad tím proč? Schválně, jestli na to přijdeš...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: zdá se mi to, nebo v posledních týdnech značně upadla diskusní aktivita u nových děl?

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

OHZD

Ukončení soutěže je téměř na dosah, hlasování bude uzavřeno na konci měsíce ledna.
Proto opětovně apeluji na všechny barevné uživatele, kteří dokud nerozdali své body, aby tak učinili a pomohli tak vybrat ty nejlepší z nás.

Uživatel úrovně 0

No a ještě bude vtipný jako parní lokomotiva, na to jsi axeli zapoměl... a protože té "dokonalosti" bude moc na jednoho tvora, budou to dvojčata a každý rodič si porodí toho svého Natartíka (čti retardíka):-)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

axel: Před jeho majestátem budou takové sralbotky jako ty omdlévat. :-)

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Sakra, takže ten slon bude zmutovaný a ještě k tomu s iq slona plyšového? No to se máme na co těšit:-P

Uživatel úrovně 1

Krw: Blbost. Bude neodolatelně krásný po Arrtíkovi a chytrý a vtipný po mně.

Uživatel úrovně 0

No jo a bude to slon... a už mu leze chobot, co?;-)

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Rozdvojení stolu Rubrika Putyka

Vznikl druhý, stejnojmenný stůl "Rubrika Putyka - diskuzní". Důvod je takový: abych předešel chaosu v přispívání, odlišil jsem oficiální stůl hostinského od stolu debatního. U nového stolu je povolená vesměs volná diskuse na téma týkající se celkového dění v Putyce. Zejména je tu pro Vás, abyste mohli vznášet návrhy, stížnosti a reakce. Už z názvu je jasné, že rozvinutá debata je možná, proti tomu nic nemám, pakliže někdo nestrhne laťku úrovně příspěvků příliš nízko. Stůl Rubrika Putyka bude i nadále představovat útočiště pro aktuality a prezentace plánů hostinského. Zápis mám povolený jen já, což by nikomu nemělo uškodit, jelikož onen stůl slouží jen ke čtení. Ankety se objeví u nového stolu (až na nějaké dojde), ohlasy se rovněž přijímají tam.

Uživatel úrovně 1

To není největší problém. Nemůžeme se dohodnout, kdo je matka.

Uživatel úrovně 0

smycma: To by mohlo být chápáno jako multinick.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Proč ho nezaregistrovat ještě v době kdy je v lůně matčině...:-)

Ikonka uživatele Arrtík

Uživatel úrovně 0

Souhlasím s Nathakou, hned jak se nám narodí to miminko které se mnou čeká, zaregistrujem ho.

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Tomáš naštvaně mrštil kostkami kamsi do prostoru, div, že nesmetl jednu ze svíček uprostřed sezení. Tón, kterým ho Ondra oslovil ho pěkně štval, cítil se být poučován a jeho postavu přímo nenáviděl.
„Ale no tak, Tome, jen jsem tě upozornil na to, že moje postava je tak studovaná, že ví, že ghúlové obyčejně...“ nestačil to doříct, protože Tom, jejich PJ, vstal a s hlasitým prásknutím dveří odešel. Anna to sledovala se zatajeným dechem a nechápala ani jednoho ze svých kamarádů... Proč si, sakra, prostě nepromluví?! Tápala v mysli.

Interakce ve hře

Pokud nevíte, co tím myslím, podívejte se do přední části Nástěnky. Interakce PJ-hráč a hráč-hráč. Může být zařazena i interakce PJ-rádce… Přednes – víme to, že přednes před neznámou skupinou o vysokém počtu je náročný, což ale není případ doupěte, ale i tak… hra samotná je vedena hlasem. Hlasem PJe a hráčů… osobně si myslím, že to hraje velkou roli, to, jak se PJ vyjadřuje.

Typy her

Znovu otevřené téma, které má za úkol popsat známé RP hry ostatním hráčům. Pokud existují ve free verzi, dávejte i odkazy! (Na nástěnce už jsou příklady her, takže přidávejte pouze ty, o kterých ještě nebyla řeč)

Stůl Projekt Pro zkvalitnění RPG
ID stolu: 2238
Zařazen v sekci: Doupě kostkáře Krátkoručky
by Pavetta