Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

NW: No musíš uznat že i když tři dny kalíš a máš dobrou náladu tak jednou za další dva tři dny vystřízlivíš a je to zpátky(mluvím teť o závažnějších problémech nž je třeba rozchod, ten zapiješ a pohoda)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

smycma: Mýlíš se! Když jsi tři dny opilý a ve skvělé náladě, tak bys byl blbec, kdybys po takovém flámu dovolil problémům, aby tě obtěžovaly.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

NW: No jak se to vezme asi by po tak dlouhém tahu byl celkem unavený ale jednou se z toho dostane každej,, jediná možnost jak to vyřešit alkoholem je fatální otrava...což bych asi nedeporučoval...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

smycma: cheche... zajisté že alkohol je jen dočasné řešení :) když vyschne pramen, plavci se postaví na nohy Falhir: Vím že to nebylo na mě... ale myslím že pravá hemisféra je u umělce... ehm, ztěžejní :D

Uživatel úrovně 1

smycma: Udrž se v lihu tři dny v kuse a uvidíš, že zas tak dobře neplave nikdo.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

anarion:Hmm zajémavé co tu říkáš ale to nemění nic na tom že i když se spiju pod obraz(a je jedno jestli budu v depresi nebo v euforii) tak zase vystřízlivím a "kupodivu" zjistím že mi to bylo k ničemu.... a že nádržka ve které jsem chtěl plavce utopit zase vyschla... co dál??

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Ani v nejmenším neodsuzuji lidi s takovým vysvědčením. A víte co? Naopak. Lidé, kteří propadli biflování, nástroji hrůzy a absolutnímu školnímu systému, už pak pomalu ztrácejí vědomí o tom, co je vlastně jejich prioritou. Po čem touží, co představuje jejich cíle... Mít vyznamenání? Jakápak prestiž! Učitelé na ZSV i češtinu mne znají teprve tři týdny, a i přesto už ve mně vidí potenciál. Naopak již první test z chemie jsem pokazil, to samé přijde u matematiky. A je mi to jedno, byť to zní hrozivě. Známky...

Ve škole příliš zanedbávají pravou hemisféru mozku, to jest ta část, ve které probíhá abstrakce, fantazie i tvořivost. Mamka studovala psychologii, takže mi o tom něco povyprávěla. Když dítě nastoupí do první třídy, z 95% používá pravou hemisféru. Po odchodu z VŠ je to jen 15 - 20%. Poněvadž většinu pak zaplňuje levá hemisféra, centrála racionalismu a jiných nástrojů školního biflování.

Ikonka uživatele Ivrin

Uživatel úrovně 3

Evidentně budeme muset vytvořit pobídky pro mladé mozky z východu a z Asie.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

smycma: Jestli to nebude tím, že někdo na alkohol reaguje depresí, jiný euforií a věř mi, u mě by tyhle plavci po třech pivech mělu vodu až u krku :D

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Utápět problémy v alkoholu není správné řešení, protože jsou zatraceně dobrými plavci.

Ikonka uživatele PinHead

Uživatel úrovně 0

Brubeaker: holčinu jsem právě ztratil...a pivo teda nepomáhá, akorát to zhoršuje, to mi věř.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Aramir: Pouhé přirovnání k faktu, když nostalgicky zavzpomínáš o tři roky zpět... je samozřejmé že se pak každá odchylka zdá daleko vážnější, než se ve skutečnosti je :)

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Neřekl bych, že se to tu řítí do zkázy. Jen server prochází přirozeným vývojem a obmněnou...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

jo... pomalu a jistě se zřítí... chce to silného mecenáše :) Co se týče opuštění serveru, já... co jsem získal zelenou, občas si člověk řekně... tak, neco jsem dokázal a až jednou nebudu mít čas, nebude problém hvězdičku odložit a být tu jen jako Alký... jednou za týden na skok... ale to je zatím zamlžená budouctnost... ale všem by jsem asi řekl, ať si vezmou příklad z Mgr. Holgera :D

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Aramir: No takhle je pravda že mi to tu v době asi před třema měsícema lezlo na nervy ale stejně jsem jak magor sem furt lez, ale pak přišlo WOWko a já jsem tu dva měsíce nebyl, pak jsem se vrátil a zase se tu chvíli zdržím...

NW: To máš naprostou pravdu.
Třebas tento srver opravdu pomalu ale jistě se řítí do temnotya zkázy:-)

Uživatel úrovně 1

smycma: Vždycky odtud odcházela spousta lidí, akorát teď jich čím dál méně přichází, takže se to zdá horší a horší. A co si budeme povídat, když už někdo přijde, není to zdaleka taková osobnost, jaké se tu daly ještě před rokem, dvěma potkat.

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

smycma: Dřív nebo později se taky odvrátíš od tohoto serveru. Myslím, že k tomu směřuje téměř každý z nás. Já od toho byl taky krůček. Kdo ví, třeba si i ty zítra řekneš: "Má tohle pro mě smysl?"

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Tobša
Ne je to tak přesto je fyzika jedním z nejdůležitějších předmětů, ale na prvním místě je matematika, základy, elektronika, elektrotechnologie(u nás je tenhle předmět o materiálech a součástkách), pak je číslicová technika( to je teprve pocuc:-)) a pak fyzika

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Falhir: Mno, já jsem taky na elektrotechnice byl a tam základní předmět není fyzika. Resp. je, ale jenom její konkrétní části: elektřina a magnetismus (tomu se většinou nadává nějako jako základy elektrotechniky) a elektronika. Pak záleží na zaměření. Ale fyzika jako taková, jakou ji známe tam není primární.

smycma: Pletu se?

Ikonka uživatele Brubeaker

Uživatel úrovně 0

PinHead: .. dej to do nástěnky v putyce - byl by to krásnej další bod "jak být blackmetalistou" :o)) ... to chce klid ... já když byl v druháku, tak jsem měl těch kulí v pololetí 5 ;o) ... deprese jsem zahnal pivem a nějakou holčinou a bylo to :o) ... a nakonec jsem tu školu taky dodělal ... potom co si mě vzal do parády táta - a že on to umí :o) ... mimochodem to byla stroní průmyslovka v Chrudimi... v tej době době byl ještě relativně na úrovni...