Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Falhir: Já jsem myslel ale ze serveru proto to je v jiném příspěvku než můj prospěch:-)
Omlouvám se měl jsem to upřesnit.

Ikonka uživatele PinHead

Uživatel úrovně 0

jednou za pět.
jednou za čtyři
zbytek za tři

deprese.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Smycma: Zjevně jim příliš nesedí obor elektrotechnika. Jaké předměty jsou tam primární? Předpokládám, že fyzika?

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Ochází odsud čím dál více lidí, známých tváří, proč tomu tak je, kdo mi odpoví na tuhle otázku je borec.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Hmm já jsem dopadl o poznání hůře tři čtyřky něpár trojek a dvojek jedna jednička 15přetmětů a 2,8 průměr
Střední průmyslová škola Hronov obor elektrotechnika

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

smycma: pět jedniček a pět dvojek, průměr: 1.5... mám v prvním pololetí Střední umělecko-průmyslové školy v Turnově na Oboru plošného a plastického rytí kovů vyznamenání a dílny mám za jedna :D zrovna tak dějiny výtvarné Kultury...

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Tak jak jste dopadli v pololetí?? Byly jste příjemě překvapeni nebo zklamáni??

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Prosím, už sa na fóre nehádajte. Pokiaľ je to nutné, použite RING.

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Nějak nefunguje řádkování... :(

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Almad: No já se snažím, aby si ten úkol vpodstatě zadali sami. To znamená, že jim nadhodím nějakou situaci a oni se rozhodnou jestli jestli se budou tím či oním zabývat. Hráči musí mít pocit, že to bylo jejich rozhodnutí, ale já jim podstrkuji skryté motivace. Vysvětlím na příkladu:
Blíží se zima a dobrodruhové nemají našetřeno moc peněz, aby tuto krutou zimu mohli v klidu přežít. Na svých cestách zavítají do kraje, kde na obchodních stezkách řádí loupeživá banda a na jejich vůdce je vypsána tučná odměna. Hráči se rozhodnou tuto bandu odhalit. Tady je motivace finanční- ono vpodstatě postavám nic jiného nezbývá, jelikož žádná jiná práce, která by vynesla dost peněz, není v tomto kraji k sehnání a v zimě, která přijde co nevidět, bude ještě těžší o nějakou prácičku zavadit. Příklad druhý:
Jako Pj mám vymyšleno dobrodružství, které se ovšem odehrává daleko na jihu od místa, kde se družinka nachází nyní. Potřebuji je motivovat, aby si zvolili cestu na jih. Použiji opět prvek blížící se zimy- na jihu jistě bude tepleji a nebude tak těžké zimu přečkat. Další motivací může být pozvání od nějakého přítele družiny, který bydlí právě v místě plánovaného dobrodružství. Když ani to na hráče nezabere, sáhnu k dalšímu motivačnímu prostředku- postavy z nějakého důvodu upadnou v nemilost místního šlechtice a jsou z knížectví v kterém se nacházejí, vykázáni. atd. Jen mě zajímalo, jestli je někde nějaký článek pojednávající o problematice motivačních prostředků. Nápady už mi také dochází a omýlat pořád to samé dokola není ono...

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Úplně jste zapomněli na šmouly, abych tak řečeno nezůstal pozadu.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Aramir: IMHO vcelku hodně záleží na stylu, jakým hraješ, můžeš specifikovat jakým způsobej jim úkoly většinou zadáváš? :)

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Spize: ty stavíš KAčery až za Pokémouny??? ...to nemůžeš myslet vážně.... Nejlepší jsou přece Gumídci, potom Kačeři a pak Rychlá rota :-)...to ví každej:-)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Nevím, ale bylo by docela zajímavé něco takového vytvořit. Dělám si poznámku.

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Přesně tak, je to zajímavé počteníčko. Alespoň se děje něco zajímavého na fóru.

Mám otázečku: Víte, kde by se dal najít nějaký souhrn, který by se týkal motivačních prostředků pro přijetí úkolu družiny v dobrodružství? Děkuji

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

To je v pohodě, dobře se to čte.

Ikonka uživatele Brubeaker

Uživatel úrovně 0

Alcator: Reagoval jsem na dotaz, který byl dán. Možná bys na něho měl taky spíše odpovědět, než aby ses do mě navážel! Lepší by bylo, kdyby ses sám zamyslel nad daným tématem, než kritizoval osatní za jejich odpovědi. O moje chápání nemusíš mít starost. Je na relativně normální hranici 23letého člověka. Spíš mám strach o Tvoje chápání. Nebylo třeba nikomu vysvětlovat myšlenku příspěvku a docela mě překvapilo, že zakejhla zrovna třicetiletej chlap. Takže znovu: byl to můj názor a týkal se pouze mé osoby. Já osobně na to čas nemám - mám doma několik rušivých elementů, který mi nedovolej číst hodinu v kuse (žena, dítě, pes... nekonečná práce na chatě atd.). A já osobně si dílo potřebuju přečíst alepoň dvakrát, abych ho objektivně ohodnotil. Pokud Ty ne, tak jsi holt lepší než já - kupodivu i tací se vyskytují... A nejspíš máš i dostatek času. To znamená, že jsi buď línej a nic neděláš (krom házení kostek u DrD), nebo žiješ jenom internetem. Budiž Ti to přáno....

Všem: Ostatním se omlouvám, že se hádám zrovna tady ve fóru - vím, že to sem nepatří. Ale když jsem veřejně napaden a někdo se mě pokouší zesměšnit, tak se bráním ...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Alcator: Abych odpovedel v tvem duchu, patris do skupiny lidi, ktera je chytrejsi, protoze cte tlustsi knihy (bez ohledu na obsah)?

Nevidim nic spatneho na tom, ze se nekdo chce za hodinu pripravit na hru a chce si za 10 minut nabrat co nejvic inspirace a za zbylych 50 byt pripraven, ne si precist tri dila a pak uz nemit cas nic udelat.

Priznivci dlouhych diskuzi a prispevku, kolik her odehrajete za mesic?

P.S.: Nemam nic proti dlouhym a dobre se ctoucim dilum. Ale vyzadovat delku cteni...huh.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Alcator: Jmenovalo se to "My z Kačerova", v originále Duck Tales. A byl to můj... čtvrtej nejoblíbenější seriál co dávali o víkendech ráno, hned po PoKéMoNech, Digimochem a Enterprise.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Brubeaker: Pokud je ti 20 minut na jedno dílo zatěžko, pak snad radši abys do rubrik vůbec nechodil. Doporučuji tvé pozornosti seriály "Rychlá rota" a "Kačeři z Kačerova", tam jeden díl trvá 18 minut a abys ho pochopil, nemusíš ho vidět dvakrát...