Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Emiel: V pohodě... Fořtík mi psal že o špatné diakritice ví, snažil se to řešit, zatím bez úspěchu, ale nemělo by to nic ohrozit :D

Prasák (pastevec vepřů)

Soukromě Cohenovi:
Hej, ztratil jsem na tebe všechny kontakty, kámo, tak nemám jak jinak se ti ozvat. Napiš mi maila, domluvíme se a uvidíme se (a taky bych si rád přečetl pokračování tamtý věci, pokud se to nějak pohlo). Hrozně rád tě uvidím (pokud se teda našemu společnýmu kámošovi nenaježí chloupky na zádech a nezačne smažit vajíčka blesků plným pohledem, to bych nerad, stačí kouř).

Ikonka uživatele Emiel

Uživatel úrovně 0

anari: Tak já tě tam mám taky jako Ji'anarion'
alejinak větišnu ostantích mám v pohodě

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Ad. anketa: Sargold a Kiki jsou nějak populární, vemte si je ještě někdo s sebou na exotickou dovolenou, ať v tom nejsem s Pavettkou sám;-)

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Murthags: Na druhou stranu, ne vždy je lepší cpát svou maličkost všude, pomáhat a psát kvalitní díla. Ono totiž hloupé diskutování může mít opačný efekt, ne každý si žádá pomoc a snaha o napsání kvalitního díla se může zvrtnout v naprostý propadák.
Jinými slovy: Nemusíš víc diskutovat, stačí jen inteligentně diskutovat ve správný čas na stejném místě, nabízet svou pomoc, pokud máš co nabídnout a psát díla, jak tě napadne - pak už jen musíš opravit chyby a doladit detaily;-)
Mimoto myslím, že právě jen hloupě tlacháme (my, včetně mě), protože Murthags jistě ví sám, co musí pro vyšší level udělat. Stejně jsem si tuhle reakci nemohl odpustit:-D

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Murthags: Jinými slovy: diskutuj víc u děl, snaž se pomáhat, napiš nějakéto kvalitní dílo a odměna se dostaví.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Murthags: Bez vyššího levelu než modrýho to nejde. Sux, co? :-)

Uživatel úrovně 0

no ale že až tak že by se mnou chtěl ten člověk bejt na opuštěnym ostrově

Ikonka uživatele Murthags

Uživatel úrovně 0

hej lidí, nevíte kam se dají avatary? už jsem dlouho prozkoumal profily ale stále nemůžu to najít :D

Uživatel úrovně 0

"Mno nejspíš Amfi. A proč? Sranda musí bejt... a bejt někde na pustým ostrově bez holky by bylo... deprimující..." >> mno, být tebou, spíš bych se bál :-P

Uživatel úrovně 0

Charlotte:
Kdo? mno přece všichni ;) Haj, já se v té anketě taky našla .. to je hustý :D

Uživatel úrovně 0

jůůů, kdopak je tak milej že mě má za fajne holku?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Spize: Právě... a já jsem přímo:

Jiří "anarion" Šubrt

a jak my vysvětlíš:
Zbyn "Merlin" Ak
Matěj "Tyky" Bradáč
Ella "" Einhornová

někde musí být mejlka... více lidem tam chybí buď Křestní, nebo Příjmení... psal jsem tomu uživateli co mě na mailu informoval o PGC, že tam jsem nějak špatně zapsanej a že si chci přidat na spaní o den navíc, ještě se neozval, ale asi toho má dost.

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Stejně jako Spize.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Já to vidim normálně. A první přihlášený je Ji "anarion"

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all:

dobře... ale aby jsem se vrátil k jedné otázce:

Krwekrw: To je asi pravda, ale u tohoto jsem nic nespletl a ani se mi neukázalo příjmení :) A takovýchto chybných nicků bez příjmení, nebo jenom s částí jmen, nebo divnými znaky je tam více.

to jsem před chvilkou Krwekrwovy napsal... pokud by jsem mohl někoho z vás poprosit, aby se kouknul na účast lidí na PGC, zda tam vidí podobné klikiháky jako já? A co vidí u prvního přihlášeného *byl jsem to zatím já* :D

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Škorpík: Jo.
http://www.last.fm/group/DraciDoupe.cz

Uživatel úrovně 0

Existuje na Last.fm nějaký skupina uživatelů DrD?

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Dyť, viz moji tvorbu a jaký jsem...

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Ad Darian: Nechci být nepříjemný, ale k přihlédnutí k debatám na téma server a uživatelé, musím reagovat argumentem, že tohle není Sukův blog pro jeho ankety a práce...

Pomůžu, ale nebudeme přeci kopírovat pana Rááááthatha :-)