Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Skorpion: Pravda, že modrých tu moc není, ale i z nich se dá vybrat;-) Anketa je právě udělaná tak, aby sis musel vybrat z omezeného výběru. Ono i u azurových, kterých je podstatně více, si můžeme všimnout snížení účasti.

Zombie: To bude možná ono;-)

Uživatel úrovně 5

axel: ani jsem nezaregistroval, že už běží :o)

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

axel: Modrých máme 12 a z toho je pořádně aktivní jenom found, takže pokud bych tam opravdu s sebou někoho vzal, bylo by to čistě dle největší hmotnosti, či ještě lépe dle poměru maso:tuk - mám radši libové.

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

BC: jo... to teda jo:-) čéče se na tebe docela i těším...

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Je perfektní, jakým způsobem se Texova a Stoupova ikonka doplňuje.

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Ankety pro odlehčení vás přestaly bavit, nebo má snižující se účast nějaký jiný důvod?

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Dilvish: jo, ale různý lidi maj na různých serverech různý nicky, víš co:) A Jméno třeba neznam. Ale vypadá to, že nikdo, takže nic

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Já po 7. nepojedu :-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Quicci: A tebe jsem chtěl zrovna poznat :)

Uživatel úrovně 0

Patříte mezi vášnivé vodáky, nebo vás alespoň někdy napadlo, že by sjezd řeky mohl být fajn?

Pak navštivte stůl DraDou Vodák (by KrwekrwZlotasson, id=2320) a staňte se účastníkem zájezdu. Vaši KrwekrwZlotasson a axel.

PS: a nyní i se zajímavým překvapením na nástěnce!!!

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

prvý rok po... 6? kedy nejdem na PragoCon :-)

co uz, zvykajte si...

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

http://test.pragocon.eu/?p=145

Je to trochu otrava, ale najdeš je tam.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

děcka, kdo z vás, co znam, jede na pgc?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Stůl Rubrika Galerie
Oficiální stůl rubriky Galerie
ID stolu: 1963

Tedy takto... pokud nesledujete Galerii, ale patříte mezi tací, kteří v ní vidí demotivující kritiky... něco se vám nelíbí, nedejbože vidíte v ní nějaké elitářství, zádrhel, nebo prostě jen máte nápad na zlepšení, zavítejte prosím na onen stůl. Toto téma se totiž nově otevřelo.
Pozn. Přečtěte si ovšem prosím můj poslední příspěvek na stole.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Existuje spousta frází, které to poměrně vystihují, ale u mě vede "Abyssus abyssum invocat".

Uživatel úrovně 0

Skorpion:
Absolutně nechápu proč .. ?

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

krwekrw: No stačí se podívat do sezanmu registrovných a určitě si tam povšimneš pár známých jmen a mezi nimy jsem i já......

Uživatel úrovně 0

Tak co, lidi jak se těšíte na Pragocon a na koho se vlastně můžu (ne) těšit? :-)