Darian: Suk snad nemůže zdejší fórum neznat dost na to, aby tohle nečekal.
Navíc, myslím, že většina těch, co se jich to týkalo to jistě již shlédla.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
axel: Křeček na Forum nechodí, try poštovní holub. ;)
No ptám se na změnu výpočtu, to je celé ...
Levelsystém se nezměnil, mohl se změnit výpočet nebo kritéria. A nebo jsi z těch kritérií prostě jenom vypadl :-)
Mam dotázek, nesledoval jsem stůl o lvl. sys a opravdu nemám chuť ho číst, to se omlouvám, jen mám dotaz, jestli se zae změnil, v posledním týdnu např.
Barbar Cohen: No, nabídnout by mohla kde co, ale hlavně by měla být pěkná v mém měřítku..
Neptám se proto, že bych si to nedokázal domyslet. Ptám se proto, abyste vy mohli vtipně reagovat. Takže díky za spolupráci.
Barbar Cohen:
Domysli si ;)
Psal to TL za mé asisestence. Nejednoznačnost odpovědi je na místě ;) Přemýšlej
...která by nabídla co?
Samurai: To sedí spíš na Upírka. Navíc jen Upírek sem chodí tak málo, aby nevěděl, jaký mám vlastně level. Křeček je má pravá láska a proto ví, že jsem azurový a ne žlutý. :-)
Krwekrw: To je asi pravda, ale u tohoto jsem nic nespletl a ani se mi neukázalo příjmení :) A takovýchto chybných nicků bez příjmení, nebo jenom s částí jmen, nebo divnými znaky je tam více.
ani: Tak to tam mám taky... spíš myslím, že neumíš psát:-P
Nebo tím že mám internet Explorer a asi nějaké jiné formátování.
Vidím se tam totiž první a u toho: Ji "anarion"
:)
konkrétně?? já že jsem si ničeho nevšim jestli to není tim že jsem slepej třeba...
taky se vám při prohlížení již registrovaných na Pragocon zobrazuje chybná diakritika... odpadávají části jmen, vypadadávají celá slova apod?
*Vyprskne smíchy.* Vzkaz tomu, co to psal: Ty věčný hádky se mnou by tě unavily :D
Nathaku protože je to moje láska, abbého, aby sme se měli s kym hádat, a pak nějakou sexy uživatelku :D
HAMSTERE?
emiel: Jasně, že jsem:-)
Krw:
Koukám, že si poměrně k sežrání.
To jsem byl já. Zapoměl jsem se podepsat.